Olur canım inşallah, 1 ay var daha10 temmuzda 60 olma hayalim var hayaller gerçek olur inşallah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olur canım inşallah, 1 ay var daha10 temmuzda 60 olma hayalim var hayaller gerçek olur inşallah![]()
Denedim.ama 30 güne tamamlayamadim deneyenler cok memnun spora yeni baslsyan biri icin evet zor cok fazla efor istiyorJilian işe yarıyor mu canım? Daha önce denemiş miydin? Zor mu?
Ödemdir canım, regli mi olacaksın yoksa?Of canım sıkıldı sabah +1 gördüm ya...
Yeme sakınGün geçmiyor ki diyet yapmak zorlaşmasınşimdide dondurma almışlar puding yapmışlar en sevdiğim ikili. Her tatlıya hayır derim çikolata dahil ama şu dondurma ve puding ahhh ahhh yemeyecem
Regle daha var ama ödem kesin sucuk ve köfteden kaynakkıÖdemdir canım, regli mi olacaksın yoksa?
Yemedim 2 kase kalmış bitse de rahatlasam yesinlerYeme sakın![]()
Ben de onu soracaktım tamAfiyet olsun canim... ton balik ve peynir bi arada nasil oluyor acaba tadi hic denemedim...
Kaç tane bisküvi yedin canım?Menüm
Sabah : 1 dilim t.bugday ekmeği
Domates salatalık maydanoz biber
1 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
Ara: Burçak bisküvi
Aksam : Fırında karnıyarık patlıcan kabak
Domates biber söğüş
2 yk yoğurt
Su 2.5 lt
Spor 60 dk leslie
Bugün tam olarak başlamıştın galiba canım. O yüzden menüne çok yorum yapmayayım. Yasaklı olan şeyleri biliyorsun zaten. Ama yarın toparla hemenTüm fiyaskolarımla karşınızdayım:)
Sabah
1 fincan şekersiz süt
1 haşlanmış yumurta
15 adet bebek bisküvisi
80 gr sütlü bademli çikolata
Öğlen 4 yk zencefilli zerdeçallı karabiberli yoğurt
Çeyrek ekmek arası domates dalatalık iki kibrit kutusu peynir
Gün içinde 18 tane fındığı yayarak yedim
Akşamüstü 1 küçük dpndurma
Akşam yeşil mercimek corbası arpa şehriyeli 1 tabak + 1 kase yoğurt ekmek yok
1,5 lt su ve 300 ip atlama
Yarın günahsız bir gün olur inşallah yarabbim amin :)
Kaçta yatıyorsun canım? Yatana kadar başka hiçbir şey yemiyor musun?Kedi gibi bekliyorum 17 olsun da yiyeyim diyeaslinda ramazan oncesi 17.30 da yiyordum ama simdi bekleyemiyorum...
Hepimiz bir şekilde sınav veriyoruz canım, haklısın. Ben hep şöyle düşünürdüm, kötü bir şeyler olunca sonrasında başka iyi şeylere sıra gelir veya hayatımızda bazı şeyler kötüyse diğer bazı şeyler iyi olur diye. Özellikle son 3 senem çok kötü geçti. Hep olumsuzluk hep kötü şeyler. Hep bu kadar şeyin arkasından iyi bir şey olur diyorum ama olmuyor. Artık hayatta bazı insanların şanslı bazılarının da hep şanssız olduğunu düşünüyorum. Ama bir şekilde geçiyor hayat. Ben de moralim bozulunca ya tamamen yemeğe saldırırım ya da hiç yiyemem.Öyle deme bir sınav olarak düşün. Inan benim Su an o kadar sorunum varki. Önceden olsa yemeğe vururdum şimdi aman asya boşver kendine bak deyip geçiyorum.evladin ve sen önemlisin başka hiçbirşey için kendini uzme
Evet canım Rus salatası olmasa iyiymiş.Menüm
Kahvaltı (07:50)
1 tane haşlanmış yumurta
11:30 1 tane kayısı çağlası
Öğle (12:00)
Eki Görüntüle 2277388
Öğle yemeğimden çorbanın yarısını içtim
Akşam (17:00)
6 tane çiğköfte marul
1 kase nesfit
18:00
7 tane böğürtlen
2,5 lt su, spor yok şimdilik ama 1 saat sonra biraz dışarıda yürüyebilirim yürürsem yazarım.
Öğle yemeğinde beyaz görünen rus salatası Tek fiyasko dediğim o.
Nereden bulmuştun videoyu canım? Bir baksam merak ettimDenedim.ama 30 güne tamamlayamadim deneyenler cok memnun spora yeni baslsyan biri icin evet zor cok fazla efor istiyor
Cd sini almistim canim nerde bilmiyom.bileNereden bulmuştun videoyu canım? Bir baksam merak ettim
İnternette var mıdır acaba? Cd’yi nereden almıştın? Ben de çok soru sordum galibaCd sini almistim canim nerde bilmiyom.bile![]()
Sorun degil canim sorabilirsin tabiki,inan hatirlamiyorum büyük bi ihtimal amazon dan almisimdir ben yurt disindayimİnternette var mıdır acaba? Cd’yi nereden almıştın? Ben de çok soru sordum galiba![]()
Teşekkürler canım, bir bakayım ben deSorun degil canim sorabilirsin tabiki,inan hatirlamiyorum büyük bi ihtimal amazon dan almisimdir ben yurt disindayim![]()
23.30 da yatiyorum canim... bisey yemiyorum biraz acikiyorum ama ac yatinca sabah eksi görüyorum...Kaçta yatıyorsun canım? Yatana kadar başka hiçbir şey yemiyor musun?
Dukan yapma bence ..surekli devam edebilecegin bir beslenme sekli ayarla canim...Kızlar son durumumu ve bugünkü menümü yazayım, buradan koptuktan sonra 63,4’ü görmüştüm, Ramazan’daydı. Bu sabah 67,7Dün regli oldum, kendimi çok şişkin hissediyorum, inşallah bir kısmı ondandır. Bugün menüm çok iyi olmadı, Dukan yapmak istiyordum başlayamadım. Kararsızım belki yarın başlarım.
Sabah (08:00)
2 haşlama yumurta
Öğlen (12:30)
1 bardak sütlü filitre kahve
1 light çikolata
Akşam (19:00)
2 fırında köfte
Biraz peynir
Ara (21:30)
2 çilek
1 sade Türk kahvesi
Su 1 litre içtim, spor yok maalesefÇok yoruldum bugün, tatil sonrası çok zor