- 29 Mayıs 2010
- 31.269
- 84.604
- 1.123
Tavuğun yanında 3 yk yiyebilirsin bence....Tavuk eti yapcam yanına da makarna eklesem nasıl olur diye düşündüm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tavuğun yanında 3 yk yiyebilirsin bence....Tavuk eti yapcam yanına da makarna eklesem nasıl olur diye düşündüm
vayy afiyet olsun sevindimSabah sporu yapildisimdi kahvaltiya geciyorum eksiye gectim şükür cok mutluyum
)
Sabah sporu yapildisimdi kahvaltiya geciyorum eksiye gectim şükür cok mutluyum
)
O zaman 120 150 gr kadar et köy yanına 3 yk makarna salata aydan misssTavuk eti yapcam yanına da makarna eklesem nasıl olur diye düşündüm
Ben hep çok şanslı olduğumu düşünürüm ve her zamanda şans benden yana olur. Düşünce gücüne inanan insanlardanım. O yüzden olumlu düşün olumlu olsun.Hepimiz bir şekilde sınav veriyoruz canım, haklısın. Ben hep şöyle düşünürdüm, kötü bir şeyler olunca sonrasında başka iyi şeylere sıra gelir veya hayatımızda bazı şeyler kötüyse diğer bazı şeyler iyi olur diye. Özellikle son 3 senem çok kötü geçti. Hep olumsuzluk hep kötü şeyler. Hep bu kadar şeyin arkasından iyi bir şey olur diyorum ama olmuyor. Artık hayatta bazı insanların şanslı bazılarının da hep şanssız olduğunu düşünüyorum. Ama bir şekilde geçiyor hayat. Ben de moralim bozulunca ya tamamen yemeğe saldırırım ya da hiç yiyemem.
Dukan yapma bence. Sağlıklı beslen. Kendiliğinden gider zaten kilolar. Çikolata yerine yemek yesen daha iyi olurmuş. O sağlıksız olmuş. Akşamın az olmuş. Su çok çok az. Daha düzenli ve sağlıklı beslenmeye çalış lütfen.Kızlar son durumumu ve bugünkü menümü yazayım, buradan koptuktan sonra 63,4’ü görmüştüm, Ramazan’daydı. Bu sabah 67,7Dün regli oldum, kendimi çok şişkin hissediyorum, inşallah bir kısmı ondandır. Bugün menüm çok iyi olmadı, Dukan yapmak istiyordum başlayamadım. Kararsızım belki yarın başlarım.
Sabah (08:00)
2 haşlama yumurta
Öğlen (12:30)
1 bardak sütlü filitre kahve
1 light çikolata
Akşam (19:00)
2 fırında köfte
Biraz peynir
Ara (21:30)
2 çilek
1 sade Türk kahvesi
Su 1 litre içtim, spor yok maalesefÇok yoruldum bugün, tatil sonrası çok zor
![]()
70.5 çıktıı valla cumaya 69.9 gelirmi acaba
bugün regli olmam lazım birde
Tavuk eti yapcam yanına da makarna eklesem nasıl olur diye düşündüm
3 kaşık makarna yiyeceğime hiç yemem daha iyi. Yoğurt ya da ayran iyi gider yanına. Ben olsam makarna değilde ekmek yerim makarna yerine. Daha doyurucu olur. Kepekli diyorlarda ne kadar kepekli orasını allah bilir.Tavuğun yanında 3 yk yiyebilirsin bence....
O zaman 120 150 gr kadar et köy yanına 3 yk makarna salata aydan misss
3 kaşık makarna yiyeceğime hiç yemem daha iyi. Yoğurt ya da ayran iyi gider yanına. Ben olsam makarna değilde ekmek yerim makarna yerine. Daha doyurucu olur. Kepekli diyorlarda ne kadar kepekli orasını allah bilir.
Kaç kaşık yiyeyim bulgur pilavını. Tamam pilav yapamaypare ackerman Hiç bilemedin bulgur pilavı yap makarna yerine pilav ye. Ben akşama tavuklu pilav yiyeceğim.
Bence yiyebilirsin. Diyette abartmamak sartiyla her sey yenebilir. 3 4 kasik makarna ne ki. Bu benim dusuncem. Bence bunu diyetisyene sorsan o da oyle der. Önemliolan gun icindeki dengen. Ama ben cok iradeleyim neden bosuna yiyim bakis acisi ayri. Sen bilirsin yaniAksama kepekli makarna yesem 3 4 kaşık olur mu sizce yanına et ve ayranla
afiyet olsun wasa değil mi o
Diyetisyenden izin çıktımı buna? Wasa dedikleri şey galiba bu dimi?
Ben de 70.6 dıydım bu sabah. Bence daha iyisi bile olur eğer kaçamak yapmazsak ve biraz hareket edersek.
3 kaşık makarna yiyeceğime hiç yemem daha iyi. Yoğurt ya da ayran iyi gider yanına. Ben olsam makarna değilde ekmek yerim makarna yerine. Daha doyurucu olur. Kepekli diyorlarda ne kadar kepekli orasını allah bilir.
Düşününce mantıklı geldi bulgur yiyecembenim biraz hızlı gidiyor ama hep böyle gitmez sanırım
bende 3 kaşık için yemezdim gerçekten
benim diyetisyenim wasa yiyebilirsin demişti izin vermişti ama ben kızarmış form ekmek tercih etmiştim....evet canım tam buğdaylı wasa
Valla onu sormadım ama tam buğdaylı bir dilimi de 37 kalori bi zararı olmaz sanırım ekmek yerine yedim![]()
canım , şuan kilon kaç ?LAydLiNe
Kaptanım takıma gelemiyorum.. Beni bu hafta izine ayırırmısın? Mezuniyet kılomu 60 diye gecmıs tık acaba kac olsam mezun olabiliyorum?
ama makarna özlemi varsa onu gidermek için 3 yk ugun olur... ekmek yerine geçer hemde makarna isteğini gidermiş olur... böylece vucud dengelemeyide öğrenir... bi 70 kilodaki insana makarna kesinlikle yeme derim ama mrsparanoid kilosu 63 civarında o yüzden 3 yk kaşığından bişeycik olmaz diye düşündüm...3 kaşık makarna yiyeceğime hiç yemem daha iyi. Yoğurt ya da ayran iyi gider yanına. Ben olsam makarna değilde ekmek yerim makarna yerine. Daha doyurucu olur. Kepekli diyorlarda ne kadar kepekli orasını allah bilir.