- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Mail adresini versene özeldenListeleri bi paylaşsana merak ettim ben ara yapmasam daha çok saldiriyorum ama acaba ana ogünlerim mi az diyecem de degil simdi listemde iki ana 3 ara var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mail adresini versene özeldenListeleri bi paylaşsana merak ettim ben ara yapmasam daha çok saldiriyorum ama acaba ana ogünlerim mi az diyecem de degil simdi listemde iki ana 3 ara var
Markette olanlardan aliyorum canim sade olani tercih ediyorum...SüperBir şey soracaktım, nasıl kefir tüketiyorsun? Markette satılanlardan mı? Meyveli olanlardan mı?
Bence fazla değil yediklerin canım, hatta az gibi, çünkü çok spor yapıyorsunOlmadi kaptanim ancak bu kadarla doyuyorum... spora bagliyorum o kadar spora bu kadar yemek normal geliyor bana... fazla mi ki sence ?
Ara ogün var saatini kendime göre ayırıyorum geç yatıyorum yatmadan iki saat öncesinde yapıyorum bugün erken yaptım dondurma yiyerek günü bitirdim listedekini yapamiycamMenün gayet iyi canım. En son ara öğünü diyetisyen mi verdi? Saati çok geç geldi bana
Tabiki isterimmm . Daha önce yapmadımDaha önce diyet yaptinmi canım yorumlamamizi istermisin
Ben meyvelileri seviyorum. Onlar şekerli midir sence? Diyette yasak mı?Markette olanlardan aliyorum canim sade olani tercih ediyorum...
Tmm seve seve eksiklerini yanlışlarını yorumlarizTabiki isterimmm . Daha önce yapmadım
Canim osman muftuoglunu dinle oda iki ogunu öneriyor... ara öğünler insulin direnciyle oynuyormus... hatta zamanla insanlarin insulin direnci gelişmesine sebep oluyormus... 3 ana 3 ara öğün saglikli değilmiş.... ben katiliyorum cunku ben yedikce yiyorum...Aaa niye 6 öğün veriyorlar ozaman
Bence seker orani vardir canim bu yuzden hic almadim icmedim... sadeyi tercih et bence daha sağlıklı geliyor banaBen meyvelileri seviyorum. Onlar şekerli midir sence? Diyette yasak mı?
Karatay haklı yaniCanim osman muftuoglunu dinle oda iki ogunu öneriyor... ara öğünler insulin direnciyle oynuyormus... hatta zamanla insanlarin insulin direnci gelişmesine sebep oluyormus... 3 ana 3 ara öğün saglikli değilmiş.... ben katiliyorum cunku ben yedikce yiyorum...
Ben de bunu düşünmüştüm.Orantılı olarak yediklerini ve sporunu azaltırsan yine aynı etkiyi alırsın diye düşünüyorum. Çünkü ciddi anlamda sporun çok fazla
Banada az geliyorBence fazla değil yediklerin canım, hatta az gibi, çünkü çok spor yapıyorsun
Bence yediklerin gayet iyi, az bile bana göre. Ama sporu bırakırsan veya azaltırsan vücudun nasıl tepki verir onu merak ediyorum benNe fazla mesala ?![]()
Canim sende herkesin menusune yorum yap emiTabiki isterimmm . Daha önce yapmadım
Kaç kalori oluyor hesapladinmiBanada az geliyor3 ana 3 ara ogun yapan spor yapmayanlar benden daha fazla yiyor gibi
![]()
Canim , saglik sikintisi olmazsa bundan sonra sabah sporu hep yaparim kisin belki ogleden sonra sporu ara ara yapamam o kadar... ben eskiden de cok spor yapardim... spor benim hayatimda hep var ....Ben de bunu düşünmüştüm.ada81 çok spor yapıyor ya acaba hep böyle mi devam edecek bırakırsa veya azaltırsa nasıl olur?
Leslie bacaklara mı iyi geliyor? Benim sorunum bacaklarAa bak ne dicem. Senin sorun bacak değilse yapma leslie. Bi göbek eritme videosu var onu yap
Yok hesaplamadim canim... benim kafa biraz karatay ogunlerine gidiyor ac kalkmak istemiyorum sofradan...Kaç kalori oluyor hesapladinmi
Bacaklar ve alt karina cok iyi geliyorLeslie bacaklara mı iyi geliyor? Benim sorunum bacaklar
Ne güzel spor yapınca vücut endorfin salgılıyor ,zaten vücutta alışık yaşam şekli olmuş artık ne mutluCanim , saglik sikintisi olmazsa bundan sonra sabah sporu hep yaparim kisin belki ogleden sonra sporu ara ara yapamam o kadar... ben eskiden de cok spor yapardim... spor benim hayatimda hep var ....