Kolay gelsin canım umarım önemli bişi yoktur. Hepimize sağlıklı günler olsunGün aydın kızlar bugün erkenciyim büyük kızın hastane işleri var onları halledeceğiz kahvaltı yapıp çıkıcam simdi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kolay gelsin canım umarım önemli bişi yoktur. Hepimize sağlıklı günler olsunGün aydın kızlar bugün erkenciyim büyük kızın hastane işleri var onları halledeceğiz kahvaltı yapıp çıkıcam simdi
canim eksiler gelir insallah ....cumaya kadar atarsin odemi ...günaydın hafta ortasından![]()
![]()
regli geldi benim
cumaya kadar olsa da eksi görsem keşke
Resmen kendimi görsüm. İki gündür cocuklar durmuyordu huysuzdu. Ben de sinirlerim bozuluyor diye o çikolataları ondan yedim. Tabi yiyince daha da sinirim bpzuldu iş işten geçti. Bundan sonra cokk tatlı krizim gelirse yararlı tatlı yicem meyve gibiEskiden bende oyleydim sinirlenince yemeğe saldirirdim ozellikle tatliya.... tuvalet eğitiminde bende gerilmistim ama bi anda bitiyor sadece biraz sabır...
Kolay gelsin geçmiş olsun canim...Gün aydın kızlar bugün erkenciyim büyük kızın hastane işleri var onları halledeceğiz kahvaltı yapıp çıkıcam simdi
Meyveninde seker orani yüksek canim ondanda ölçülü yememiz lazim... bu durumlarda yesil cay ic hemen istah kesiyor... bir tutam dereotu ye ve buyuk bir bardak su ic istahi kesiyor...Resmen kendimi görsüm. İki gündür cocuklar durmuyordu huysuzdu. Ben de sinirlerim bozuluyor diye o çikolataları ondan yedim. Tabi yiyince daha da sinirim bpzuldu iş işten geçti. Bundan sonra cokk tatlı krizim gelirse yararlı tatlı yicem meyve gibi![]()
Haklısın aslıda. Yeşilçay ve su işime yarayabilir. Dereotunu tek tüketemiyorum:)Meyveninde seker orani yüksek canim ondanda ölçülü yememiz lazim... bu durumlarda yesil cay ic hemen istah kesiyor... bir tutam dereotu ye ve buyuk bir bardak su ic istahi kesiyor...
Harikasınnnn.. ben de aenden özendim yapmayacaktkm ama yapıyım cocuklar uyurken sporumuGunaydin herkesegecmisi okudum simdi kizima kahvalti hazirlayip sabah sporuna geçecem.....
![]()
Neyse canım kaldığın yerden devam et, bez bırakma dönemi çok sancılıdır, kolay gelsin. Ama sonunda bir gün öğreniyorlar işteSabah 9-10 arasi
1 avakado
1dilim peynir
6 galeta (kucuk boy, kinoa ve keten tohumlu)
Oglen 16
4 kofte
3 yk bulgur
Salata
Sapittigim yer :saat 5 civari
Kac kasik bilmiyorum bulgur pilavi, 2 icli kofte, 1 kase dondurma , 2 avuc soslu misir
Oldu bi kere yapacak bi sey yok. Destek kuvvet aldim annemi yanima :)) yarin yeni gun cumaya kadar hala umudum var
Harika
candy_candy canım menü yazdın mı?
Harikasın tebrikler. İşte azmin sonu
Tamam canım senin menüleri mutlaka görmek istiyorum ona göre tamam mıkaptanım akşam misafir geldi o yüzden giremedim yazıcam şimdi
Kaçırma sakın tamam mıGünaydın kizlar
Kahvaltıya misafirim var sonra görüşürüz
Tmm kaptanim bugün başlıyorumKaçırma sakın tamam mıCumaya az kaldı.