Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım , cumlemizin evladını Allah bağışlasın... benim seneye maraton basliyor okula ben götürüp getirecem... birde okullar tam gün. Sabah okula götürecem Ogle yemeği icin gidip alacam tekrar goturecem sonra yine almaya gidecem ... seneye ada okul yollarindaAllah bagislasin
Ben de benimkiler de buyusun de okula gitsinler diye hayal ediyorum bazen ama onlar okula gidince ben de okula gidicem zaten :))
Aynen esimde cok tembel ve cok daginik hafta sonu işim bitmiyor...Cocuklularin klasik durumu haftasonu daha cok yoruluyorsunuz di mi:))
Harikasınız çok teşekkür ederim yorumunuz için dikkat edicem artık sözŞimdi arkadaşım ben dyt desteğiyle yapıyorum diyetini hocamız şöyle diyor bir küçük patates (haslamis) 1 dilim ekmek yerine geçiyor olaki patates kızartması yediniz o zaman ekmek yok zeytin yok kuruyemiş yok çünkü bunlarda yağ gurubunda ve sen kizartma yiyerek bu hakkını kullanmış oluyorsun
Gelelim oglene oglen corba guzel ama onu iki kepce çorba 1 dilim ekmek yanına salata olarak yapsaydım daha dengeli olurdu 1 kepçe çorba 1 dilim ekmek demek
Akşam kek olmamış eve gelse bile biz yemioruz ev ahalisine postalıyoruz yada kuşlara veriyoruz aksam da ekmek yerine kek yiyerek boşu boşuna yağ almış oldun kajuyu söylemiyorum bile 5 kaju 3 tam cevize denk gerisini sen dusun
Arkadaşım bunları tek tek yazdım sakin yalnış anlama sadece ne yediğini bil diye kalori hesabı her zaman masum değil 1 kurabiyede 100 kalori 1 bardak sütte ama biri yağ depolar biri yağ yakmaya yardımcı olur
Hic iyle dusunmemistim zeytini yag olarakbetuld canım senin de sabah kahvaltıda zeytin olmamış kavurmada yağ var yumurtaya yağ koyduğunuz da zeytin kuruyemiş yemiyoruz
Sporunu oyle yaparsin :))Sağol canım , cumlemizin evladını Allah bağışlasın... benim seneye maraton basliyor okula ben götürüp getirecem... birde okullar tam gün. Sabah okula götürecem Ogle yemeği icin gidip alacam tekrar goturecem sonra yine almaya gidecem ... seneye ada okul yollarinda![]()
bence de çok dogru; belki kilo verdirmiyor ama ne zaman içsem hiç kaçamak yapmıyorumtarçının tatlı isteğini bastırdığına ben de katılıyorum...
tebrikler güzel benceBugün ki menüm
Kahvalti
1 haşlanmış yumurta
10 zeytin
Yarım dilim peynir
Sekersiz çay
Öğlen
10 yemek kaşığı menemen
7 zeytin
1 dilim ekmek
Ikindi
2 sekersiz çay
5 tane un kurabiyesi(ikramdi yemek zorunda kaldım)
1 saat yürüyüş
1.5 lt su
Aksama yemek yemeyecem
benimki de bırakmıyor zorla 15 dk babasına verip yapıyorum30 dk leslie yapabildim oğlum bırakmadı cok ağladı yarım saattir susmuyor
haşlanmış patlıcan mı ilk kez duydumMenüm.
Sabah : 1 haşlanmış yumurta
İki catal beyaz peynir
2 tk Lor peyniri
Domates salatalık fırında kapya biber bı kaç parça
2 dilim t buğday ekmeği
Küçük parça haşlanmış patlican
Ara:15.00 1 kase soğuk buğday çorbası
Akşam : 19.00
7-8 yk kıymalı kabak yemeği
Yoğurtlu semizotu salatası
Su 2.5 lt
Spor 30 dk Leslie
100 gr ton balığı bile en az 500 kalori diye biliyorum ama... masum değil hiçKahvaltı 9 10
2 dilim form ekmek
1 salatalık
1 dilim peynir
7 yeşil zeytin
3 kaşık sütlaç
Ara
Türk kahvesi şekersiz double
Akşam 17 10
1.5 bardak ayran
120 gram ton balığı
7 8 yk zeytinyağlı taze fasulye
30 dk tempolu yürüyüş
200 ip
3 lt su
LAydLiNe
menüleri göremiyorum tüm mesajları okumam gerekiyor en az 10 sayfa. Başka gruplar menüpaylaşım sayfası açmışCanim , takim ruhu için sende herkesin menusune yorum yapmalisin..sadece menu verirsen kimsenin menüsüne yorum yapmazsan zamanla kimse menüne yorum yapmaz... en azından ben oyleyim menulere yorum yapiyorum baktim hic takima gelmiyor sohbete katilmiyor menulere yorum yapmiyor bende onun menüsüne yorum yapmiyorum... bu msj yeni gelen tum arkadaslar icin gecerli...![]()
iyi kaçamak yapmışsın afiyet sefa olsunMenum
Ay menum diye yazdim inanin beynim durdu hala dusunuyorum ben sabah ne yedim diye. Akil kalmadi :))
10 civari
Kavurmali yumurta
1 dilim beyaz peynir
5 zeytin
Cok az domates salatalik
13
(Yagsiz sutle) tall latte
15
Sodali yesil cay
18.15
2 lahmacun
19.30
1 top dondurma :/
Malesef kapanis olmadi.
Aksam da sekersiz turk kahvesi icicem.
Su 2litreyi gecti
Spor yok
Adim sayisi 7500
Böyle uzun uzun emek vererek yazdığınız için çok teşekkürler. Çok haklısınız.Şimdi arkadaşım ben dyt desteğiyle yapıyorum diyetini hocamız şöyle diyor bir küçük patates (haslamis) 1 dilim ekmek yerine geçiyor olaki patates kızartması yediniz o zaman ekmek yok zeytin yok kuruyemiş yok çünkü bunlarda yağ gurubunda ve sen kizartma yiyerek bu hakkını kullanmış oluyorsun
Gelelim oglene oglen corba guzel ama onu iki kepce çorba 1 dilim ekmek yanına salata olarak yapsaydım daha dengeli olurdu 1 kepçe çorba 1 dilim ekmek demek
Akşam kek olmamış eve gelse bile biz yemioruz ev ahalisine postalıyoruz yada kuşlara veriyoruz aksam da ekmek yerine kek yiyerek boşu boşuna yağ almış oldun kajuyu söylemiyorum bile 5 kaju 3 tam cevize denk gerisini sen dusun
Arkadaşım bunları tek tek yazdım sakin yalnış anlama sadece ne yediğini bil diye kalori hesabı her zaman masum değil 1 kurabiyede 100 kalori 1 bardak sütte ama biri yağ depolar biri yağ yakmaya yardımcı olur
Bizimde var ama oraya yorum yapmiyoruz yine burada yorumluyoruz.... bu aralar kimse menuyu oraya yazmıyor sanirim..bence de çok dogru; belki kilo verdirmiyor ama ne zaman içsem hiç kaçamak yapmıyorum
tebrikler güzel bence
benimki de bırakmıyor zorla 15 dk babasına verip yapıyorum
haşlanmış patlıcan mı ilk kez duydum
100 gr ton balığı bile en az 500 kalori diye biliyorum ama... masum değil hiç
menüleri göremiyorum tüm mesajları okumam gerekiyor en az 10 sayfa. Başka gruplar menüpaylaşım sayfası açmış
iyi kaçamak yapmışsın afiyet sefa olsun![]()
diyetisyen 80 90 gr kadar yağı iyice suzulmuş olarak salata içinde yada yanında olarak veriyorhaşlanmış patlıcan mı ilk kez duydum
Hmm. Anladım. E napalım artık görebildiklerime yorum atarım ben de.Bizimde var ama oraya yorum yapmiyoruz yine burada yorumluyoruz.... bu aralar kimse menuyu oraya yazmıyor sanirim..
Onemli degil canim bilgi paylasinca guzel olur böyle böyle doğruyu yanlısı öğrenmiş oluyoruzBöyle uzun uzun emek vererek yazdığınız için çok teşekkürler. Çok haklısınız.
Yoğurt içine kayısı ayda hurma dograsaydin bastırırdi krizi akşam 10 10 buçuk gibi bu ara yap 1 çay b tarÇinli sut yanina 2 yada 3 hurmamenü yazayım hemen
kahvaltı
1 dlm peynir
1 yumurta tavada
6 zeytin
yeşillik
öğlen 13:00
yarım kaşe domates çorbası
4 ızgara köfte
akşam 18:00
1 etimek
1 kase yoğurt
1 avuç fındık
yaaaaa regli krizi geldi ;akşam zor atlattım
100 gr 500 kalorimi.bence de çok dogru; belki kilo verdirmiyor ama ne zaman içsem hiç kaçamak yapmıyorum
tebrikler güzel bence
benimki de bırakmıyor zorla 15 dk babasına verip yapıyorum
haşlanmış patlıcan mı ilk kez duydum
menüleri göremiyorum tüm mesajları okumam gerekiyor en az 10 sayfa. Başka gruplar menüpaylaşım sayfası açmış
iyi kaçamak yapmışsın afiyet sefa olsun![]()
2-3 adet hurma yiyebilirdin canim tatli krizine iyi gelirdi... menun guzelmenü yazayım hemen
kahvaltı
1 dlm peynir
1 yumurta tavada
6 zeytin
yeşillik
öğlen 13:00
yarım kaşe domates çorbası
4 ızgara köfte
akşam 18:00
1 etimek
1 kase yoğurt
1 avuç fındık
yaaaaa regli krizi geldi ;akşam zor atlattım
Ay şimdi baktım da 100 gr 186 kaloriymiş yaaa100 gr 500 kalorimi.ilk defa sizden duydum