• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Allah bagislasin:anne:
Ben de benimkiler de buyusun de okula gitsinler diye hayal ediyorum bazen ama onlar okula gidince ben de okula gidicem zaten :))
Sağol canım , cumlemizin evladını Allah bağışlasın... benim seneye maraton basliyor okula ben götürüp getirecem... birde okullar tam gün. Sabah okula götürecem Ogle yemeği icin gidip alacam tekrar goturecem sonra yine almaya gidecem ... seneye ada okul yollarinda 😂😂

Şimdi arkadaşım ben dyt desteğiyle yapıyorum diyetini hocamız şöyle diyor bir küçük patates (haslamis) 1 dilim ekmek yerine geçiyor olaki patates kızartması yediniz o zaman ekmek yok zeytin yok kuruyemiş yok çünkü bunlarda yağ gurubunda ve sen kizartma yiyerek bu hakkını kullanmış oluyorsun
Gelelim oglene oglen corba guzel ama onu iki kepce çorba 1 dilim ekmek yanına salata olarak yapsaydım daha dengeli olurdu 1 kepçe çorba 1 dilim ekmek demek
Akşam kek olmamış eve gelse bile biz yemioruz ev ahalisine postalıyoruz yada kuşlara veriyoruz aksam da ekmek yerine kek yiyerek boşu boşuna yağ almış oldun kajuyu söylemiyorum bile 5 kaju 3 tam cevize denk gerisini sen dusun
Arkadaşım bunları tek tek yazdım sakin yalnış anlama sadece ne yediğini bil diye kalori hesabı her zaman masum değil 1 kurabiyede 100 kalori 1 bardak sütte ama biri yağ depolar biri yağ yakmaya yardımcı olur
Harikasınız çok teşekkür ederim yorumunuz için dikkat edicem artık söz 💪

betuld betuld canım senin de sabah kahvaltıda zeytin olmamış kavurmada yağ var yumurtaya yağ koyduğunuz da zeytin kuruyemiş yemiyoruz
Hic iyle dusunmemistim zeytini yag olarak
 hatta bn bugun yeşil caydan hmn once ceyrek avalado yedim.. tam yag dolmus bugun menu

Sağol canım , cumlemizin evladını Allah bağışlasın... benim seneye maraton basliyor okula ben götürüp getirecem... birde okullar tam gün. Sabah okula götürecem Ogle yemeği icin gidip alacam tekrar goturecem sonra yine almaya gidecem ... seneye ada okul yollarinda 😂😂
Sporunu oyle yaparsin :))

tarçının tatlı isteğini bastırdığına ben de katılıyorum...
bence de çok dogru; belki kilo verdirmiyor ama ne zaman içsem hiç kaçamak yapmıyorum
Bugün ki menüm
Kahvalti
1 haşlanmış yumurta
10 zeytin
Yarım dilim peynir
Sekersiz çay

Öğlen
10 yemek kaşığı menemen
7 zeytin
1 dilim ekmek

Ikindi
2 sekersiz çay
5 tane un kurabiyesi :KK43: (ikramdi yemek zorunda kaldım)

1 saat yürüyüş
1.5 lt su

Aksama yemek yemeyecem
tebrikler güzel bence
30 dk leslie yapabildim oğlum bırakmadı cok ağladı yarım saattir susmuyor
benimki de bırakmıyor zorla 15 dk babasına verip yapıyorum
Menüm.
Sabah : 1 haşlanmış yumurta
İki catal beyaz peynir
2 tk Lor peyniri
Domates salatalık fırında kapya biber bı kaç parça
2 dilim t buğday ekmeği
Küçük parça haşlanmış patlican

Ara:15.00 1 kase soğuk buğday çorbası

Akşam : 19.00
7-8 yk kıymalı kabak yemeği
Yoğurtlu semizotu salatası

Su 2.5 lt
Spor 30 dk Leslie
haşlanmış patlıcan mı ilk kez duydum
Kahvaltı 9 10
2 dilim form ekmek
1 salatalık
1 dilim peynir
7 yeşil zeytin
3 kaşık sütlaç 😶😖

Ara
Türk kahvesi şekersiz double

Akşam 17 10
1.5 bardak ayran
120 gram ton balığı
7 8 yk zeytinyağlı taze fasulye

30 dk tempolu yürüyüş
200 ip
3 lt su

LAydLiNe LAydLiNe
100 gr ton balığı bile en az 500 kalori diye biliyorum ama... masum değil hiç
Canim , takim ruhu için sende herkesin menusune yorum yapmalisin..sadece menu verirsen kimsenin menüsüne yorum yapmazsan zamanla kimse menüne yorum yapmaz... en azından ben oyleyim menulere yorum yapiyorum baktim hic takima gelmiyor sohbete katilmiyor menulere yorum yapmiyor bende onun menüsüne yorum yapmiyorum... bu msj yeni gelen tum arkadaslar icin gecerli...🤗🤗
menüleri göremiyorum tüm mesajları okumam gerekiyor en az 10 sayfa. Başka gruplar menüpaylaşım sayfası açmış
Menum

Ay menum diye yazdim inanin beynim durdu hala dusunuyorum ben sabah ne yedim diye. Akil kalmadi :))
10 civari

Kavurmali yumurta
1 dilim beyaz peynir
5 zeytin
Cok az domates salatalik

13
(Yagsiz sutle) tall latte

15
Sodali yesil cay

18.15
2 lahmacun

19.30
1 top dondurma :/
Malesef kapanis olmadi.

Aksam da sekersiz turk kahvesi icicem.
Su 2litreyi gecti
Spor yok
Adim sayisi 7500
iyi kaçamak yapmışsın afiyet sefa olsun 😁

Şimdi arkadaşım ben dyt desteğiyle yapıyorum diyetini hocamız şöyle diyor bir küçük patates (haslamis) 1 dilim ekmek yerine geçiyor olaki patates kızartması yediniz o zaman ekmek yok zeytin yok kuruyemiş yok çünkü bunlarda yağ gurubunda ve sen kizartma yiyerek bu hakkını kullanmış oluyorsun
Gelelim oglene oglen corba guzel ama onu iki kepce çorba 1 dilim ekmek yanına salata olarak yapsaydım daha dengeli olurdu 1 kepçe çorba 1 dilim ekmek demek
Akşam kek olmamış eve gelse bile biz yemioruz ev ahalisine postalıyoruz yada kuşlara veriyoruz aksam da ekmek yerine kek yiyerek boşu boşuna yağ almış oldun kajuyu söylemiyorum bile 5 kaju 3 tam cevize denk gerisini sen dusun
Arkadaşım bunları tek tek yazdım sakin yalnış anlama sadece ne yediğini bil diye kalori hesabı her zaman masum değil 1 kurabiyede 100 kalori 1 bardak sütte ama biri yağ depolar biri yağ yakmaya yardımcı olur
Böyle uzun uzun emek vererek yazdığınız için çok teşekkürler. Çok haklısınız.

bence de çok dogru; belki kilo verdirmiyor ama ne zaman içsem hiç kaçamak yapmıyorum
tebrikler güzel bence
menüleri göremiyorum tüm mesajları okumam gerekiyor en az 10 sayfa. Başka gruplar menüpaylaşım sayfası açmış
Bizimde var ama oraya yorum yapmiyoruz yine burada yorumluyoruz.... bu aralar kimse menuyu oraya yazmıyor sanirim..

Menüleri görmek için ( özellikle siteye girmek icin sadece akşam vakti olanlar bakimindN) en az 15 sayfa okumak icap ediyor. Bunun bir çözümü var mı arkadaşlar

menü yazayım hemen

kahvaltı
1 dlm peynir
1 yumurta tavada
6 zeytin
yeşillik

öğlen 13:00
yarım kaşe domates çorbası
4 ızgara köfte

akşam 18:00
1 etimek
1 kase yoğurt
1 avuç fındık

yaaaaa regli krizi geldi ;:( akşam zor atlattım

menü yazayım hemen

kahvaltı
1 dlm peynir
1 yumurta tavada
6 zeytin
yeşillik

öğlen 13:00
yarım kaşe domates çorbası
4 ızgara köfte

akşam 18:00
1 etimek
1 kase yoğurt
1 avuç fındık

yaaaaa regli krizi geldi ;:( akşam zor atlattım
Yoğurt içine kayısı ayda hurma dograsaydin bastırırdi krizi akşam 10 10 buçuk gibi bu ara yap 1 çay b tarÇinli sut yanina 2 yada 3 hurma

tebrikler güzel bence
100 gr 500 kalorimi.😁 ilk defa sizden duydum

Eklentiler

• S90612-21420098.webp
    S90612-21420098.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 22
menü yazayım hemen

kahvaltı
1 dlm peynir
1 yumurta tavada
6 zeytin
yeşillik