• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Haklısın canım. Yakın bir arkadaşım var, diyette olduğumu çok iyi biliyor, kilo veremediğim için çok üzüldüğümü de. Ama o kadar çok ısrar ediyor ki, bu yüzden görüşmek istemiyorum onunla. Dukan’ı iki hafta yapmıştım, hoşuma gitmişti. Yasaklı ve serbest şeyler var ve kesin. Bir de serbest şeylerin ölçüsü yok o yüzden bana uygun gelmişti. Diyetimin bir ismi olması lazım ve listem belli olmalı, yoksa sapıtıyorum. Bir de ben Ocak’tan beri kilo vermeye çalışıyorum. 10 kilo kadar verdim ama sıkılmaya başladım. Biraz hızlı 5 kilo daha verirsem yoluma daha iyi devam ederim diye düşünüyorum.
Mesela yakin bir arkadasim demissin ben olsam direk konuşurdum konuyu.
Neden bu sekilde davraniyorsun benim hayatımı zorlastiriyor bu tutum diye

Aslında şöyle biraz hafifleyen kadar hiç kaçamak yapmak istemiyorum, ama imkansız neredeyse. Herkes ısrar ediyor, diyette olduğumu söylüyorum, bir şey olmaz diyorlar, alınıyorlar falan. Ben biraz her şey tam olmalı yapısındayım. Böyle kaçamak yapınca moralim daha çok bozuluyor. Bir de nedense bu hafta kendimi aşırı şiş hissediyorum
O zaman kesin kararlı ol banada çok ısrar ediyorlar yersen mutsuz oluyorum diyorum çabuk vaz geciyorlat

2 hafta kadar önce :77
Kilo bildirimi :75.5

20190614_065440.webp
LAydLiNe LAydLiNe

Çok tartiya çıkmak iyi değil demişti eski diyetisyenim yavaş kilo verme ise tamamen genetik ve metabolizma demişti
Zaten hızlı verilen kilolar daha çabuk ve fazlasıyla geri alınırmis
Ayda en ideal kilo verimi 2 - 6 kilo arasıymis tabi bünye işi
Ben 5 yıl boyunca hep sabit kiloda kaldım yemememe rağmen
Çok yesemde kilom değişmedi
Son 1 yılda yavaş ve yormadan az yiyerek herşeyden 12 kilo verdim
Biraz beyinde bitiyor bence

Haklısın canım. Yakın bir arkadaşım var, diyette olduğumu çok iyi biliyor, kilo veremediğim için çok üzüldüğümü de. Ama o kadar çok ısrar ediyor ki, bu yüzden görüşmek istemiyorum onunla. Dukan’ı iki hafta yapmıştım, hoşuma gitmişti. Yasaklı ve serbest şeyler var ve kesin. Bir de serbest şeylerin ölçüsü yok o yüzden bana uygun gelmişti. Diyetimin bir ismi olması lazım ve listem belli olmalı, yoksa sapıtıyorum. Bir de ben Ocak’tan beri kilo vermeye çalışıyorum. 10 kilo kadar verdim ama sıkılmaya başladım. Biraz hızlı 5 kilo daha verirsem yoluma daha iyi devam ederim diye düşünüyorum.

dukan yapan arkadaşlarım var yazın sanki zor olur gibi katı bir diyet olduğu için

Çok tartiya çıkmak iyi değil demişti eski diyetisyenim yavaş kilo verme ise tamamen genetik ve metabolizma demişti
Zaten hızlı verilen kilolar daha çabuk ve fazlasıyla geri alınırmis
Ayda en ideal kilo verimi 2 - 6 kilo arasıymis tabi bünye işi
Ben 5 yıl boyunca hep sabit kiloda kaldım yemememe rağmen
Çok yesemde kilom değişmedi
Son 1 yılda yavaş ve yormadan az yiyerek herşeyden 12 kilo verdim
Biraz beyinde bitiyor bence gerçekten istemek gerekiyor

eve geldim misafir :KK43: yedir icir topla anca geldim

kahvaltı 08:00
1 t.yağ li yumurta
peynir
zeytin
domates biber salatalık
1 etimek

oGlenn 13:00
1 kepçe mantar çorbası
patlıcan yemeği
cacık

aksam 19:00
4 köfte
salata

2.5 lt su
3 mil lesile

wc yok :KK43:
GÜzel bi menü olmuş . Wc için kiraz sapı kaynatıp içebilirsin. O idrar söktürüyor ama bence dışkılamaya da yardımcı olabilir

Herkese günaydın

Sizinle pazartesi kaçamaklarımla başlayan serüvenimde 58,8 ile başlamıştım. Bugün 57,8 olarak uyandım. Bu ödem atma sürecin biliyorum . Bundan sonraki dönemimde daha dikkatli ve istikrarlı olacağım.

Sabah 200 bisiklet sürdüm ( bacaklarjnj havaya kaldırarark) bunu cuma zayıflama yarışması mezunlarınd okumuştum. Aletsiz ve pratik bi egzersiz olddupu için tercih ettim. Göbek ve üst bacak çalışıyor baya yandı benimki;) bu bölgelerde sorunu olana tavsiye ederim. Akşam da 200 adet yapacağım
Sevgilerle :)

13 haziran menüm gelsin LAydLiNe LAydLiNe
9.30
4 kaşık kırmızı meyveli nesfit 1 bardak süt

12.30
4 kaşık bulgur pilavı
et haşlama

20.30

1 şiş adana
salata
2 dilim ekmek
Hem geç saat akşam yemeği hem de 2 dilim ekmek olmamış. En geç 7 de akşam yemeğini bitirmeye çalışmalıyız arkadaşım. Ayrıca dün tvde izledim başarabilenler 5 te yemeyi bitirsinlee diyo. Benm hedefime ulaşana kadar beşte yemeyi bırakma düşüncem var.

Hem geç saat akşam yemeği hem de 2 dilim ekmek olmamış. En geç 7 de akşam yemeğini bitirmeye çalışmalıyız arkadaşım. Ayrıca dün tvde izledim başarabilenler 5 te yemeyi bitirsinlee diyo. Benm hedefime ulaşana kadar beşte yemeyi bırakma düşüncem var.
Günaydın kızlar🥰

Günaydın kızlar🥰
Ben de aslında 5’te akşam yemeğini yiyip sonrasında bir şey yemek istemiyorum, ama 5’te işten çıkmamış oluyorum bazı günler. Oğlum 5:30 gibi geliyor. Yemek yememiz 6’yı 7’yi buluyor. Aslında bir süre denemek istiyorum 5’te yiyip daha sonra yememeyi, ama nasıl hiç bilmiyorum

Bi de bu sabah wcye cıkmadan tartıldım ben de bir de reglim 1 hafta gecikti onu da belirtmek isterim
Herkese günaydın

Sizinle pazartesi kaçamaklarımla başlayan serüvenimde 58,8 ile başlamıştım. Bugün 57,8 olarak uyandım. Bu ödem atma sürecin biliyorum . Bundan sonraki dönemimde daha dikkatli ve istikrarlı olacağım.

Sabah 200 bisiklet sürdüm ( bacaklarjnj havaya kaldırarark) bunu cuma zayıflama yarışması mezunlarınd okumuştum. Aletsiz ve pratik bi egzersiz olddupu için tercih ettim. Göbek ve üst bacak çalışıyor baya yandı benimki:KK66: bu bölgelerde sorunu olana tavsiye ederim. Akşam da 200 adet yapacağım
:KK52:

Herkese günaydın

Sabah 200 bisiklet sürdüm ( bacaklarjnj havaya kaldırarark) bunu cuma zayıflama yarışması mezunlarınd okumuştum. Aletsiz ve pratik bi egzersiz olddupu için tercih ettim. Göbek ve üst bacak çalışıyor baya yandı benimki:KK66: bu bölgelerde sorunu olana tavsiye ederim. Akşam da 200 adet yapacağım
LAydLiNe LAydLiNe

Ben de aslında 5’te akşam yemeğini yiyip sonrasında bir şey yemek istemiyorum, ama 5’te işten çıkmamış oluyorum bazı günler. Oğlum 5:30 gibi geliyor. Yemek yememiz 6’yı 7’yi buluyor. Aslında bir süre denemek istiyorum 5’te yiyip daha sonra yememeyi, ama nasıl hiç bilmiyorum
Bir de biyokimya uzmanı dedi ki eğer beşten sonra yemezseniz otomatik olarak kilo vermye başlıyorsunuz ve vücut kendini yenilemeye başlıyor dedi. Beşten sonra yerseniz tam vucut kendini yenilerkem vücuda besin soktuğunuzda onun sindirilmesine odaklanan vucut yenilemeyi de erteliyor dedi.

Bir de biyokimya uzmanı dedi ki eğer beşten sonra yemezseniz otomatik olarak kilo vermye başlıyorsunuz ve vücut kendini yenilemeye başlıyor dedi. Beşten sonra yerseniz tam vucut kendini yenilerkem vücuda besin soktuğunuzda onun sindirilmesine odaklanan vucut yenilemeyi de erteliyor dedi.
Süpermiş👍🏻 Yapmaya çalışacağım, 5 olmaz belki ama en son 6’da yemeyi bırakacağım

Back
X