Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabah yumurta peynir ağırlıklı gün içinde tavuk yoğurt ayran salata gibi hafif karbonhidrat bol proteinProtein gunu ne oluyor canim.
Kacirdigimizin ertesi gunu sadece protein mi tüketiyoruz
Ben su besin gruplarini tam bilmiyorum ya. Mesela nohut hem prptein hem karb. Sebzeler de karb
Ama onlar sagliklilardan. Yani biliyorum da memu olustururken eslestirmek dengelemek kafami karistiriyor
Haşlanmış tavukHas tavuk ne canım?
Ben de çok aramam patates salatasını, ama öğrenciler yapıp getirmişti. Pasta, börek falan da vardı, aralarından en sağlıklısı patates salatasıydı, o yüzden yedim.Canim gune guzel bir kahvaltiyla baslasan diger ögünlerin daha guzel olur.... bugün ruyamda bende patates salatasi yiyordum ...papatesi de sevmem hayırdır insallah![]()
Haşlanmış tavuk
Canım açıklamalarını yapmışsın ama bu açıklamaların hiç biri geçerli bir sebep değil. İş yerine evden hazırlayıp götürebilirsin. Evde de kendine özel az miktarda yemek yapabilirsin. Bulgur pilavında sıkıntı yok yenilebilir. Hadi pastayı da yedin ama kola neyin nesi onu içmesen olurdu. Oğlunun doğum günü kutlu olsun nice güzel yıllara inşallah. Öğünlerinin tam saatlerini de yaz lütfen bir daha.Internetim de sorun vardı ancak gelebildi
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 ince dilim peynir
Yarım domates
Şekersiz çay
Öğlen
7 kaşık patates yemeği
4 kaşık bulgur pilavı
Salata
7 den önce
1 dilim pasta
1 bardak light cola (oğlumun doğum günüydü)
Pasta yiyeceğim icin akşam yemedim
1 saat yürüyüş
2 lt su
. Hep diyorum diyorum yine diyorum hareket, H A R E K E T şartAslında yememe hiç dikkat etmedim ama her günümü hareketli geçirdim ve tabi emzirmenin de büyük faydası var![]()
. Az olmuş menün dikkat et sonra kendini frenleyemeyebilirsinhemen menü yazayım gün yoğun başladı yoğun bitecek sanırım
kahvaltı 08:00
1 dlm peynir
4 ince biber ızgara
zeytin
domates salatalık
1 dlm tb ekmek
oglen 13:00
4_5 ymk mercimek çorbası
2 minik sarma
1 kase yoğurt
akşam 19;00
1 domates
iki lokma peynir
eve gelmeden komşuma gittim
kahve içtim soda içtim
tikadı hemen domates ve peynir yedim ki saldırmayım sonra diye
Çok az ve sağlıksız olmuş. Biraz daha sağlıklı beslenmeye dikkat et canım olur muKızlar bugünkü menümü de yazayım,
Sabah (08:00)
1 sütlü filitre kahve
Öğle (12:30)
3 kaşık kadar patates salatası
Akşam (19:00)
2 haşlama yumurta
Biraz lor peynir
Su 1,5 olmuştur, spor yok. Bu hafta menülerim hiç güzel olmadı. Bayram sonrası iş çok yoğundu, bir türlü düzen oturtamadım. Oğluma normal yemek yapıyorum, kendime yapmaya vakit kalmıyor. Bir de sabah işe yetişmek için kahvaltıyı atlıyorum maalesef
Hımmm 100 gram geçmişsin beni dinlendim ben bi daha tartılayım bakalımbenim de 69.6
uzun zaman olmuştu 6 görmeyeli umarım bir daha görmem 7 leri hatta 6 lardan da hızla uzaklaşırım
kaptanım dün spor listesi yapmaya karar verdik tekrardan. 100 bölgesel hareket kaç puan olsun? 600 700 yapacam hergünHımmm 100 gram geçmişsin beni dinlendim ben bi daha tartılayım bakalım![]()
![]()
Harikasin ortim60 dk Leslie yaptım şimdi kahvaltı zamanı![]()
Hayır biz kazanacazHarikasin ortimbiz kazanacagiz bende sporumu yaptim simdi kahvaltiya geciyorum