• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Protein gunu ne oluyor canim.
Kacirdigimizin ertesi gunu sadece protein mi tüketiyoruz

Ben su besin gruplarini tam bilmiyorum ya. Mesela nohut hem prptein hem karb. Sebzeler de karb
Ama onlar sagliklilardan. Yani biliyorum da memu olustururken eslestirmek dengelemek kafami karistiriyor
Sabah yumurta peynir ağırlıklı gün içinde tavuk yoğurt ayran salata gibi hafif karbonhidrat bol protein

günaydın

Ankarada hava kapalı , erken uyandım
yürüdüm geldim 1 saat şimdi kalkıp kek yapicam ütü yapicam

onda kahvaltı ve kuaföre gidicem saç uçlarıma sarı yaptircam isim biraz uzun , çocukları anneme gönderdim evde olamayacağım için

tartıldim ama 7 ler hala benimle
ucundan bile olsa göremedim 6 lari :(

günaydın

Ankarada hava kapalı , erken uyandım
yürüdüm geldim 1 saat şimdi kalkıp kek yapicam ütü yapicam

onda kahvaltı ve kuaföre gidicem saç uçlarıma sarı yaptircam isim biraz uzun , çocukları anneme gönderdim evde olamayacağım için

tartıldim ama 7 ler hala benimle
ucundan bile olsa göremedim 6 lari :(

Canim gune guzel bir kahvaltiyla baslasan diger ögünlerin daha guzel olur.... bugün ruyamda bende patates salatasi yiyordum ...papatesi de sevmem hayırdır insallah 😂
Ben de çok aramam patates salatasını, ama öğrenciler yapıp getirmişti. Pasta, börek falan da vardı, aralarından en sağlıklısı patates salatasıydı, o yüzden yedim.

Günaydın kızlar :KK200:

FFA63B1A-5738-4B2D-9E5D-B7008EC3A6E5.webp
Bu sabah yine gördüm inşallah bir daha 7 li rakamlar görmem

Internetim de sorun vardı ancak gelebildi

Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 ince dilim peynir
Yarım domates
Şekersiz çay

Öğlen
7 kaşık patates yemeği
4 kaşık bulgur pilavı
Salata

7 den önce
1 dilim pasta
1 bardak light cola (oğlumun doğum günüydü)

Pasta yiyeceğim icin akşam yemedim

1 saat yürüyüş
2 lt su
Canım açıklamalarını yapmışsın ama bu açıklamaların hiç biri geçerli bir sebep değil. İş yerine evden hazırlayıp götürebilirsin. Evde de kendine özel az miktarda yemek yapabilirsin. Bulgur pilavında sıkıntı yok yenilebilir. Hadi pastayı da yedin ama kola neyin nesi onu içmesen olurdu. Oğlunun doğum günü kutlu olsun nice güzel yıllara inşallah. Öğünlerinin tam saatlerini de yaz lütfen bir daha.
Aslında yememe hiç dikkat etmedim ama her günümü hareketli geçirdim ve tabi emzirmenin de büyük faydası var 😄
. Hep diyorum diyorum yine diyorum hareket, H A R E K E T şart
hemen menü yazayım gün yoğun başladı yoğun bitecek sanırım :KK43:

kahvaltı 08:00
1 dlm peynir
4 ince biber ızgara
zeytin
domates salatalık
1 dlm tb ekmek

oglen 13:00
4_5 ymk mercimek çorbası
2 minik sarma
1 kase yoğurt

akşam 19;00
1 domates
iki lokma peynir

eve gelmeden komşuma gittim
kahve içtim soda içtim
tikadı hemen domates ve peynir yedim ki saldırmayım sonra diye
. Az olmuş menün dikkat et sonra kendini frenleyemeyebilirsin
Kızlar bugünkü menümü de yazayım,

Sabah (08:00)
1 sütlü filitre kahve

Öğle (12:30)
3 kaşık kadar patates salatası

Akşam (19:00)
2 haşlama yumurta
Biraz lor peynir

Su 1,5 olmuştur, spor yok. Bu hafta menülerim hiç güzel olmadı. Bayram sonrası iş çok yoğundu, bir türlü düzen oturtamadım. Oğluma normal yemek yapıyorum, kendime yapmaya vakit kalmıyor. Bir de sabah işe yetişmek için kahvaltıyı atlıyorum maalesef
Çok az ve sağlıksız olmuş. Biraz daha sağlıklı beslenmeye dikkat et canım olur mu :KK39:

Back
X