- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evt canım Ramazanda bende güzel kilo verdim ama bayramda hemen aldımGünaydın hanımlar ya artilardayim kaçmakta yok ama oruçta çok kilo veriyon sonra yiyince + oluyon herhal
Ya masaĺah canim ben o uradeyi gosteremiyorum sagliklada olsa atistircam belki bundan kaybediyorumBu sabah spor yapamadım kahvaltıya geçtim pazar olması münasebetiyle
Çok güzel gidiyorum dün akşam yemeğini 6. buçukta yedim misafirlikteydim gece 2 de yattım beynim hep bana komut verdi git şunu ye bunu ye diye ama yemedim direndim bakalım bu cumaya kadar inşallah güzel sonuç alırım
Aynn öyle oluyor haftasonunu güzel atlatirsak cumaya zafer sevinci oluyorGunagdin herkese. Iyi pazarlar. Pazar gunu kahvaltımıza vs dikkat edelim sonra butun haftamizhaftasonunu dengelemekle gecmesinnn :))
Diyetisyenin ne diyor pekiYa masaĺah canim ben o uradeyi gosteremiyorum sagliklada olsa atistircam belki bundan kaybediyorum
O çok geç yatarsan bir ara ogün daha yapabilirsin diyor bazen 1 bucukta bazen 3 te yatiyorum bazen yiyorum bazen yemiyorum dun yedim 200 gr karpuzDiyetisyenin ne diyor peki
gece nekadar geç yatsakta vücut gece moduna geçiyor yavaşlıyor sonuçta yinede yememek lazım diye biliyorum
Teşekkürler canım verdiğin tavsiyeler için. Çok haklısın. Ekmek ve türevlerini hiç tüketmiyorum, onu hallettim. Şimdi de tatlıyı hiç tüketmeyeceğim. Bu hafta hiç kaçamak yapmayacağım ve spora başlayacağım inşallahHic alakasi yok artik disarda da çok guzel secenekler var. Hadi yine de diyelim oyle bi yere gitmediniz kendine gore ayarlayabilirsin. Adana ve salatalarda sorun yok lavassiz yediysen. Baklava sikinti. Onu da yemeyebilirdin.
Latte yi de bi dahaki sefere yağsız sutten iste mesela kalorisi yanlis hatirlamiyorsam 170-180den 100e dusuyor tall boyda.
Baklava dışında menu gayet iyi bence
Ay cok tesekkur ederimm cok motive oldummm![]()
![]()
![]()
Pirinç pilavı mı yedin canım?Günaydınn
eVet dün şehir dışındn misafirlerim vardk kusura bakmayın
15 haziran
Sabah
Domates, salatalık karışık salata
1,5 kibrit kutusu peynir
3 zeytin
Yarım dilim ekmek
Öğlen
Taze fasulye+çoban salata
Akşsm
Tavuk suyuna corba 1 kase+ ekmeksiz yarım kase tavuklu pilax+1 bardak ayran+1 kase salata
Akşam yemeğim gec oldu malesef 20:00 gibiydi.Spor yok, 2lt su
Bence olmaz canım, yağsız yap amaHaftada 1 pazar günleri sucuk yemem sorun olmaz demi
Çok güzel menü, beğendimgünaydın iyi pazarlar
dün gelmedim akşam menüde yazamadım şimdi yazayım hemen
kahvalti 11:00
1 dlm tb ekmek
peynir
omlet
zeytin 7 adet
sebze
oglen akşam birlikte oldu 17:00
1 porsiyon tavuk sis
salata
ayran
tüm gün dışarıdaydim su 1 lt
spor tempolu 10.000 adım
Haklısın canım, aslında yemeği lavaşsız yedim. Dün neden latte içtim bilmiyorum, normalde hep filitre kahve içerim, ama o bir dilim baklava olmamalıydı. Şekeri tamamen kesmeye çalışıyorum. Neyse daha iyi olacak bu hafta
Nerden yapıyorsun bacak hareketlerini canım?Bugün 900 tane bacak hareketi yapmayı düşünüyorum