- 1 Haziran 2009
- 4.882
- 6.692
- 683
55 ve aşağısı aslında görüntüleme memnunum eşim ve cevrem daha verme diyor ama 55 benim hayalimCanım senin kilonda iyi aslında kaç olmak istiyorsun
Bizim korumayı ogrenmemiz lazım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
55 ve aşağısı aslında görüntüleme memnunum eşim ve cevrem daha verme diyor ama 55 benim hayalimCanım senin kilonda iyi aslında kaç olmak istiyorsun
Bizim korumayı ogrenmemiz lazım
Sende bitirmissin son kiloların yazın diyet hem kolay hem zor meyveler çok güzel dışarıda yemeler piknikler çok oluyor55 ve aşağısı aslında görüntüleme memnunum eşim ve cevrem daha verme diyor ama 55 benim hayalim
Korumayı ogrenmemiz lazım koruyabilsek ara verelim diyelim de ara verince fazlasıyla geri dönüyoruz oyuzden hedefe kadar tam gaz devam ..Ay bende sıkıldım yav diyetten
Korumayı ogrenmemiz lazım koruyabilsek ara verelim diyelim de ara verince fazlasıyla geri dönüyoruz oyuzden hedefe kadar tam gaz devam ..
Çok tatlı anlatmissin bayıldımkorumayı ben biliyorum vermeyi bilmiyorum ama korumaya çok hakimim
koruma şöyleki iki öğün üst üste sapıtmican 1
gün içinde mutlaka 20-30 dk egzersiz yapıcan 2
1'i açıklayayım: mesela kallavi bi kahvaltı ettin ekmekler ballar reçeller of ki ne of.. hemen o akşamı salata-ayran ile geçiştiricen.. ya da akşama bi planın var gömecen belli.. gün içinde öğünlerini hafif tutucan.. measela abur cubura dalmak istiyorsun o gün protein ağırlıklı besle.. bu gibi gibi.. haa bi de haftada 1 gün protein günü yap (perşembe misali)
böyle yaparsan korursun kilo almazsın![]()
evet dikkat ediyorum yüzzde 70 alıyorum en az
Yoğurdun icinde hangi baharatlar var canim ?
Etinin var canımHangi markada var marketlerde
Arkadasimin evinde hazir bi karisim vardi. Sanirim nane kirmizibiber kekik karabiber fln
Ayyy çok sevindim. Sen hep mutlu ol sende iyiki varsınKızlar bu takım bana çok şey kattı. Sizlerin desteği güzel sohbetiniz bir sürü doğru bildiğim yanlış olduğunu öğrendim. Dün eşim ın akrabaları geldi memleket 'ten. Beni hep kilomla ılgili konuştular eşimin yanında kiloluyum diye laf sokarlar di. Dün gözleri ayrıldı. Yasitlarim vardı onlar da nasıl güzel zayiflamissin şahane olmuşsun karnın dümdüz olmuş filan falan... o kadar mutlu uyudumki dün çünkü çook canım yanmıştı kilo konusunda. Sizlerede o kadar dua ettim ki çünki sizin desteginiz motivasyon unuz la bu kadar zayifladim. Onlar beni 80 'lerde gördüler en son şimdi manken gibi olmussun diyorlardı. Inşallah 60 a kadar devam. Iyiki varsınız hepiniz
Ay çok sevindim senin adına geçen sene senin için çok sıkıntıliydi zor veriyordun simdi gitsin kilolar gelsin iltifatlarKızlar bu takım bana çok şey kattı. Sizlerin desteği güzel sohbetiniz bir sürü doğru bildiğim yanlış olduğunu öğrendim. Dün eşim ın akrabaları geldi memleket 'ten. Beni hep kilomla ılgili konuştular eşimin yanında kiloluyum diye laf sokarlar di. Dün gözleri ayrıldı. Yasitlarim vardı onlar da nasıl güzel zayiflamissin şahane olmuşsun karnın dümdüz olmuş filan falan... o kadar mutlu uyudumki dün çünkü çook canım yanmıştı kilo konusunda. Sizlerede o kadar dua ettim ki çünki sizin desteginiz motivasyon unuz la bu kadar zayifladim. Onlar beni 80 'lerde gördüler en son şimdi manken gibi olmussun diyorlardı. Inşallah 60 a kadar devam. Iyiki varsınız hepiniz
Çok sevindim canım senin adınaKızlar bu takım bana çok şey kattı. Sizlerin desteği güzel sohbetiniz bir sürü doğru bildiğim yanlış olduğunu öğrendim. Dün eşim ın akrabaları geldi memleket 'ten. Beni hep kilomla ılgili konuştular eşimin yanında kiloluyum diye laf sokarlar di. Dün gözleri ayrıldı. Yasitlarim vardı onlar da nasıl güzel zayiflamissin şahane olmuşsun karnın dümdüz olmuş filan falan... o kadar mutlu uyudumki dün çünkü çook canım yanmıştı kilo konusunda. Sizlerede o kadar dua ettim ki çünki sizin desteginiz motivasyon unuz la bu kadar zayifladim. Onlar beni 80 'lerde gördüler en son şimdi manken gibi olmussun diyorlardı. Inşallah 60 a kadar devam. Iyiki varsınız hepiniz
Aynen öyle canım Kayinbabam ın kız kardeşi zayıflamış tam sibel can olmuş dedi. Esimde sibel can benim karıma benziyor diye espiri yaptı. Bir iki tanesi var içinde bunların çook laf sokmuslardi zamanında onlar catladilar. Rabbim hepsinin gönlüne göre versin inşallahÇok sevindim canım senin adına
Ne güzel olmuş ohh artık yerecek meseleleri kalmadı![]()
Evet yaa hatirliyorsun dimi. Diyorum yaa bu takımın faydası bana. Birçok şeyi yanlış yapiyormusum ben. Daha yol uzun 10 kiloya yakın verecek kilom var ama ara ara böyle duyunca daha motive oluyor ınsanAy çok sevindim senin adına geçen sene senin için çok sıkıntıliydi zor veriyordun simdi gitsin kilolar gelsin iltifatlar
Amin ben birini kilo almış görsem hiç birşey demem diyenide masum bulmuyorum oda biliyor kilolu olduğunu sen diyincemi zayiflayacaksin demiAynen öyle canım Kayinbabam ın kız kardeşi zayıflamış tam sibel can olmuş dedi. Esimde sibel can benim karıma benziyor diye espiri yaptı. Bir iki tanesi var içinde bunların çook laf sokmuslardi zamanında onlar catladilar. Rabbim hepsinin gönlüne göre versin inşallah
Kadının kadına yaptığı şiddeti hiç kimse birbirine yapmıyor malesef. Şu zamana kadar ben kimseye kilo almışsın demedim. Banane ben kendime bakarım. Bu dün kizarip bozaran 'dan biri tam dedikodu mu yaparken duymuştum bir çocuktan sonra karnı leğen gibi olur demişti. Esimde dün o lafı onlara karşı söyledi zatenAmin ben birini kilo almış görsem hiç birşey demem diyenide masum bulmuyorum oda biliyor kilolu olduğunu sen diyincemi zayiflayacaksin demi
Bende dogum yaptım anca kırkım çıktı eşimin bı akrabası daha hayırlı olsun demeden çok kilo almışsın demişti acayip çok sinirlenmistim diyete baslamama sebep oldu bebeğim daha iki aylıkken
Kadının kadına yaptığı eleştiriyi hiç masum bulmuyorum niyeyse![]()
Kızlar bu takım bana çok şey kattı. Sizlerin desteği güzel sohbetiniz bir sürü doğru bildiğim yanlış olduğunu öğrendim. Dün eşim ın akrabaları geldi memleket 'ten. Beni hep kilomla ılgili konuştular eşimin yanında kiloluyum diye laf sokarlar di. Dün gözleri ayrıldı. Yasitlarim vardı onlar da nasıl güzel zayiflamissin şahane olmuşsun karnın dümdüz olmuş filan falan... o kadar mutlu uyudumki dün çünkü çook canım yanmıştı kilo konusunda. Sizlerede o kadar dua ettim ki çünki sizin desteginiz motivasyon unuz la bu kadar zayifladim. Onlar beni 80 'lerde gördüler en son şimdi manken gibi olmussun diyorlardı. Inşallah 60 a kadar devam. Iyiki varsınız hepiniz
Hangi markada var marketlerde
Arkadasimin evinde hazir bi karisim vardi. Sanirim nane kirmizibiber kekik karabiber fln