- 29 Mayıs 2010
- 31.269
- 84.605
- 1.123
12-15 gün kalacam canım daha tam net değil... eşimin iş yerinden izin alma durumuna göre değişecek tatilin süresiÇok haklısın insan sıkılıyor
Ne kadar kalacaksin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
12-15 gün kalacam canım daha tam net değil... eşimin iş yerinden izin alma durumuna göre değişecek tatilin süresiÇok haklısın insan sıkılıyor
Ne kadar kalacaksin
evet yaaa hiç mi yemiyeceğiz anlamaıyorum... demek ki 55 i koruma için 53 görmek lazım tartıda iki kilo opsiyon olsunAslında yediğin çok birşey değil ama maalesef hemen yansiyor
aynen öyle tatilde düzen değişiyor .. şimdi kızım öğle yemeği yiyor ben birazdan spora geçecemya ben bile sikildim çocuklar evde olunca diye de zor oluyor
evet yaaa hiç mi yemiyeceğiz anlamaıyorum... demek ki 55 i koruma için 53 görmek lazım tartıda iki kilo opsiyon olsun![]()
herkese bir bıkkınlık geldiAy bende sıkıldım yav diyetten
benimde 55 hayalim55 ve aşağısı aslında görüntüleme memnunum eşim ve cevrem daha verme diyor ama 55 benim hayalim
çok sevindim senin adına asyacım çok iyi motivasyon oluyor dışardaki yorumlar hedefe tam gaz devammmmKızlar bu takım bana çok şey kattı. Sizlerin desteği güzel sohbetiniz bir sürü doğru bildiğim yanlış olduğunu öğrendim. Dün eşim ın akrabaları geldi memleket 'ten. Beni hep kilomla ılgili konuştular eşimin yanında kiloluyum diye laf sokarlar di. Dün gözleri ayrıldı. Yasitlarim vardı onlar da nasıl güzel zayiflamissin şahane olmuşsun karnın dümdüz olmuş filan falan... o kadar mutlu uyudumki dün çünkü çook canım yanmıştı kilo konusunda. Sizlerede o kadar dua ettim ki çünki sizin desteginiz motivasyon unuz la bu kadar zayifladim. Onlar beni 80 'lerde gördüler en son şimdi manken gibi olmussun diyorlardı. Inşallah 60 a kadar devam. Iyiki varsınız hepiniz
canım , şimdi mezun olmamamdaki en büyük sebep 13 temmuzda gidecem ya tatile zaten o döneme kadar dikkat edecem yediğime içtiğime sporuma..... en azından kilo verme devam eder listeyede katkım olur diye düşünüyorum... diyelim ki 12 temmuzdan önce 55 oldum hayal gerçi deYok daha neler bana kalsa ben seni şimdi mezun edeceğimde bakma sen çok isteklisin diye ses etmiyorum. 55 gayet iyi. Korumayı da burada bizimle birlikte yaparsın.
ne güzel yaaa.. kilo veren biri için en güzel ödülü almışsıntebrik ederim seni
![]()
Evet aynen ada 60 i görene kadar durmak yok. Sonra koruma inşallahçok sevindim senin adına asyacım çok iyi motivasyon oluyor dışardaki yorumlar hedefe tam gaz devammmm![]()
Seninki gıbı bu deneyimim olmadı yalnız ortanca kızım 4.sınıfta beden derslerini yüzme kursu olarak almışlardı düşün 20 yakın kız çocuğuna 2 öğretmen baktı ders verdi bu sorun oldugunu da duymadık hic icini rahat tut onlar tecrübelidirler neyi nasil yapacaklar biliyorlardırkızlar , bana kızmayın ama bi endişem var 2 - 3 gündür içimi kemiriyor... şimdi kızım yüzme kursuna başlayacak haftada 3 gün olan bir yer bulduk... bi kreş öğrencilerini götürüyor dışardanda öğrenci alıyorlarmış bizde kızımı yarın kayıt ettireceğiz sabah 10-12 arası ....
önce cocuk havuzunda başlayacaklar öğrenmeye 4 öğrtemen var toplam 25 öğrenci..... ben çook korkuyorum yaaaa çocuk havuzu ama ben gördüm su benim gögüs altımda ..... kızımın boyunu geçiyor haliyle çook endişeleniyorum... kreşle görüşmeye gittik biraz önce merak etmeyin 3-4 yaş gruplarımız bile var dedi,,.. evime çok yakın kreş bırakacam 12:30 da gidip alacam... ama elim yüreğimde böyle yaparsam bu çocuk yüzmeyi öğrenemez çok hevesli kızım ayyy nasıl bu duyguyu yenecem sudan korkuyorum gün içerisinde alıp veriyorum kafamda .....
çarşamba başlıyor eşime dedim ilk gün işten yarım gün izin al ilk günü seninle atlatalım sende yanımda ol diye![]()
![]()
![]()
benim gibi olan var mı ?
Toparlamaya bak. Hepimize söylüyorlar ama salmak yerine daha iyi motive olalım. Yarın yeni bir sayfa aç başlaKızlar ya dıyetı bırakınca nıye geri baslayamıyosun offf
Kılo almıyorum ama veremıyorum dacok yemiyorum ama tam kısmadıgım ıcınde veremıyorum nasıl 60 olcam ben ya... Aslında Bı rahatlık geldi bana herkes cok guzel olmussun boyle cok ıyısın dıyor diye saldım dıyetı cok kızıyorum kendıme.. Suan koruma gıbı bısey yapıyorum kimi zaman diyette kimi zaman yıyorum bıraz onun ıcınde kılo veremiyorum.. Sadece 1 ay diyet yapsam hedefe ulascam ama motıve yakalayamıyorum
Ada bende yüzmeyi bilmiyorum kızımı yüzmeye verdim küçük havuzda iki ders gördüler sonra büyük havuza geçip sıra ile çocukları cumburlop suya atlattılar ben atlayamazdim sanırım kuzum atladikızlar , bana kızmayın ama bi endişem var 2 - 3 gündür içimi kemiriyor... şimdi kızım yüzme kursuna başlayacak haftada 3 gün olan bir yer bulduk... bi kreş öğrencilerini götürüyor dışardanda öğrenci alıyorlarmış bizde kızımı yarın kayıt ettireceğiz sabah 10-12 arası ....
önce cocuk havuzunda başlayacaklar öğrenmeye 4 öğrtemen var toplam 25 öğrenci..... ben çook korkuyorum yaaaa çocuk havuzu ama ben gördüm su benim gögüs altımda ..... kızımın boyunu geçiyor haliyle çook endişeleniyorum... kreşle görüşmeye gittik biraz önce merak etmeyin 3-4 yaş gruplarımız bile var dedi,,.. evime çok yakın kreş bırakacam 12:30 da gidip alacam... ama elim yüreğimde böyle yaparsam bu çocuk yüzmeyi öğrenemez çok hevesli kızım ayyy nasıl bu duyguyu yenecem sudan korkuyorum gün içerisinde alıp veriyorum kafamda .....
çarşamba başlıyor eşime dedim ilk gün işten yarım gün izin al ilk günü seninle atlatalım sende yanımda ol diye![]()
![]()
![]()
benim gibi olan var mı ?
Bende öyle oldum bayramdan sonra sağolsun kızların sayesinde o motiveyi yakaladım yineKızlar ya dıyetı bırakınca nıye geri baslayamıyosun offf
Kılo almıyorum ama veremıyorum dacok yemiyorum ama tam kısmadıgım ıcınde veremıyorum nasıl 60 olcam ben ya... Aslında Bı rahatlık geldi bana herkes cok guzel olmussun boyle cok ıyısın dıyor diye saldım dıyetı cok kızıyorum kendıme.. Suan koruma gıbı bısey yapıyorum kimi zaman diyette kimi zaman yıyorum bıraz onun ıcınde kılo veremiyorum.. Sadece 1 ay diyet yapsam hedefe ulascam ama motıve yakalayamıyorum
Haklısın elimden geldiğince kendimi rahatlatacam sağol canim... sagolsunSeninki gıbı bu deneyimim olmadı yalnız ortanca kızım 4.sınıfta beden derslerini yüzme kursu olarak almışlardı düşün 20 yakın kız çocuğuna 2 öğretmen baktı ders verdi bu sorun oldugunu da duymadık hic icini rahat tut onlar tecrübelidirler neyi nasil yapacaklar biliyorlardır