balık olabilir ben çok seveyomm balığı yada pirinç pilavıda olabilir :roflol:
senin önerilerini bekliyorum
kız tramisu olsun muuuuuuuu ohhhhhhhhhhhh nasıl canım çektiiiiiiiiiCADIARZU
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
balık olabilir ben çok seveyomm balığı yada pirinç pilavıda olabilir :roflol:
senin önerilerini bekliyorum
şişgocuk naber
kız tramisu olsun muuuuuuuu ohhhhhhhhhhhh nasıl canım çektiiiiiiiiiCADIARZU
ya öyle canımısın çekceği şeyler olmasın tatlı gibi yemezsen adını andıkça olur :roflol:
benim için sorun değil :1hug:
:roflol: :roflol:
bende kendimi çok azimli gördüm :roflol: :roflol:
su perim gelin çiçeğim herişeyim
evet çok azimliyim biri deseki nereus gel pizza yicez herşeyi fırlatır kaçarım vallaa :roflol:
hoşgeldin canım evet bu havalar kötü hastalık havası çocuklara dikkat etmek lazım yok canım resim koymadık msn gördükte onu dedimmmmerhaba kizlar nasilsiniz bakalim bugün ben geldim ama kimseler yok bugün sisgo nereus nasilsiniz canlarim ben daha iyiyim ama galiba grip olacam bogazim yaniyor kafam agriyor ben bugun ne yedim ben kahvalti yapamadim kizimin kulak agrisi tuttu sabah yine dr gittik öglen geldim kahvalti yaptim canim birsey istemiyor arada 1 elma yerim 1.5 litre su icerim aksam ise gidecem kizlar resimler koymusunuz galiba ben niye görmedim nerde resimleriniz
hoşgeldinn canımmmmm
geçmiş olsun bebişinle sana daha iyi olmana sevindimm
yok resim konuşmamıştı şişgocumun resmini msneden görmüştüm zayıflayın koycez aradaki farkı
görün diyee delikafadulden
kızlar eğer beni yanlış anlamazsanız muhsin yazıcıoğlu ve beraberinde ölen 5 arkadaşı ve bu vata niçin savaşmış bütün insanlar için bir fatiha okursanız çok sevinirim[/QUOT
tabiki okuruz alllah günahlarını affetsin mekanları cennet olsun inşallahh
hadi bakalim kizlar yaza az kaldi kizlar zayiflayinca herkes koyacak ben haric cünkü yaza kadar zayiflamam cok zor
hadi bakalim kizlar yaza az kaldi kizlar zayiflayinca herkes koyacak ben haric cünkü yaza kadar zayiflamam cok zor
kızlar eğer beni yanlış anlamazsanız muhsin yazıcıoğlu ve beraberinde ölen 5 arkadaşı ve bu vata niçin savaşmış bütün insanlar için bir fatiha okursanız çok sevinirim
slm fıstıklrdün giremedim.
valla şişgocum menülerine bktım süpersin bu hafta yaa..hem de spor var.
nereus cum sen de lahanaya başlamışsın.ben2 gün yaptım vermeyi bırak 800 gr almışım...valla sinir oldum.eşim de kızdı çok.halsiz ve sinirli olmuştum..bıraktım bende..şimdi eski düzenimi tutturmaya çalışıyorum
sabah 2 dilim k ekmek b.peynir
ara yok
öğle menemen 2 dilim k ekmek
ara 1 elma 1çb süt
akşam 1 porsiyon barbunya yemeyi düşünüyorum..salata ile
biraz önce 45-50 dk yürüyüşve koşu yaptım
düzenimi bozduğum için çok pişmanım
nereuscum umarım sen verirsin sengözlerimebaksanab