• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canım hem her gün bu kadar iş yapıp hem nasıl iki çocuğa bakıyorsun? Maşallah 🧿 Sorun bende galiba, hiçbir işimi yetiştiremiyorum
Ben ev hanımıyım cocuklarım olunca ara verdim işe canım. Günlük programım şöyle;

Sabah 7:40 kalkıyoruz ailecek. Miniği emziriyorum.Oğlumun kahvaltısını hazırlayıp yediriyorum. Ben akabinde kahvaltı yapıyorum. Saat 9u buluyor derken 9da miniği uykuya yatırıyorum. Abiyle oyun oynatarak evi topluyoruz . O da cok seviyo peşimde dolanmayı.
10 gibi minik uyanıyor emziriyorum. Hep beraber takılıyoruz . 12 gibi ikisi de uyuyor. 2 saat uyuyorlar o sırada ben sporumu yapıyorum. Bi gün spora ayırıyorum o vakti bi gün uyuyorum. Halsiz düşmemem lazım. Cocuklar uyanınca miniği emzirip büyükle öğle yemeği yiyoruz. Evi toz alıp süpürüyoruz viledalıyoruz hep beraber. Zaten çamaşır bulaşık varsa makinaya atılmış oluyor. Akşam için buzluktan cıkarılacak bişey varsa çıkarıp çözdürüyorum.Ufaklığı da alıp abiyle beraber parka çıkıyoruz gelince yemeği hazırlıyorum. Ve akşam vaktiiii :)

zeynebim hayırdır bir sıkıntın mı var ... Rabbim hayra çıkarsın inşallahhhh :dua::dua:
İlgin alakan için teşekkür ederim canım evt kötü bir geceydi çok kotuydum içim cagliyordu konuşacak birini aradım oyuzden yazdım
Eşimle tartışma konumuz senin ailen benim ailem hiç bu konuda tartışmak istemiyorum ama konu buraya geliyor maalesef inşallah Rabbim feraha çıkarsın inşallah sikintilarimiz gecsin

Peki zambakim nasil olacak? bi an once başlamalısin yoksa bir ileri iki geri kısır döngü....😖
Bu hafta hep dışarıdaydım çocukların kursu benim hastane vs, bugünden sonra inşallah birşey çıkmaz, boyun fıtığı olmuşum bu arada, sporlarımı boynumu zorlamayan şeyler yapmam lazım, en iyisi yürüyüş sanırım
Çok da bozmuş sayılmam diyeti dengelediğimi düşünüyorum bu hafta çok hareketli geçti çünkü, yine de idealim senin gibi beslenmek tabiki

Ben ev hanımıyım cocuklarım olunca ara verdim işe canım. Günlük programım şöyle;

Sabah 7:40 kalkıyoruz ailecek. Miniği emziriyorum.Oğlumun kahvaltısını hazırlayıp yediriyorum. Ben akabinde kahvaltı yapıyorum. Saat 9u buluyor derken 9da miniği uykuya yatırıyorum. Abiyle oyun oynatarak evi topluyoruz . O da cok seviyo peşimde dolanmayı.
10 gibi minik uyanıyor emziriyorum. Hep beraber takılıyoruz . 12 gibi ikisi de uyuyor. 2 saat uyuyorlar o sırada ben sporumu yapıyorum. Bi gün spora ayırıyorum o vakti bi gün uyuyorum. Halsiz düşmemem lazım. Cocuklar uyanınca miniği emzirip büyükle öğle yemeği yiyoruz. Evi toz alıp süpürüyoruz viledalıyoruz hep beraber. Zaten çamaşır bulaşık varsa makinaya atılmış oluyor. Akşam için buzluktan cıkarılacak bişey varsa çıkarıp çözdürüyorum.Ufaklığı da alıp abiyle beraber parka çıkıyoruz gelince yemeği hazırlıyorum. Ve akşam vaktiiii :)
Cocuklarin yaslari kac canim

İlgin alakan için teşekkür ederim canım evt kötü bir geceydi çok kotuydum içim cagliyordu konuşacak birini aradım oyuzden yazdım
Eşimle tartışma konumuz senin ailen benim ailem hiç bu konuda tartışmak istemiyorum ama konu buraya geliyor maalesef inşallah Rabbim feraha çıkarsın inşallah sikintilarimiz gecsin
Amin canim.... ahhh bitmiyor senin ailen benim ailem konusu cevremde cok duyuyorum... hatta zamaninda benim annem babamda bu konu hakkinda yillarca bosuna tartıştılar.... bizim esimle bastan beri bu konuda hic tartışmadık ben dedim anan baban haksiz evet dogru soyluyorsun haksizlar dedi... o soyledi anan baban bu konuda haksiz dedi, dogru söylüyorsun dedim .. hic ailelerimizi göklere cikarmadik haksizlarsa haksizlar kayirmadik hic.....

Son düzenleme:
Bu hafta hep dışarıdaydım çocukların kursu benim hastane vs, bugünden sonra inşallah birşey çıkmaz, boyun fıtığı olmuşum bu arada, sporlarımı boynumu zorlamayan şeyler yapmam lazım, en iyisi yürüyüş sanırım
Çok da bozmuş sayılmam diyeti dengelediğimi düşünüyorum bu hafta çok hareketli geçti çünkü, yine de idealim senin gibi beslenmek tabiki
Zamanla daha iyi olacak canim yeme saatlerinide ayalarsan daha iyi olacak canim...

Evet cok kötü oldu... birde o üstüne düşen öğretmen kızıma ağlarsan seni havuza atarim demiş kizim anne ben gitmem beni havuza atacak diyor 😠😠😠... esim gitti konustu kayit sildirecegiz...
E yuh yani sakunlestirme yöntemine bak bu kurs ucretlimiydi

Amin canim.... ahhh bitmiyor senin ailen benim ailem konusu cevremde cok duyuyorum... hatta zamaninda benim annem babamda bu konu hakkinda yillarca bosuna tartıştılar.... bizim esimle bastan beri bu konuda hic tartışmadık ben dedim anan baban haksiz evet dogru soyluyorsun haksizlar dedi... o soyledi anan baban bu konuda haksiz dedi, dogru söylüyorsun dedim .. hic ailelerimizi göklere cikarmadik haksizlarsa haksizlar kayirmadik hic.....
Ne güzel canım yakalayabilmissiniz yok bizde bitmiyor benim ailem bunu yaptı senin ailen ne yaptı vs uzar gider hemen savunmaya geçiyoruz ama karşıdaki bazen nankör olunca insanın zoruna gidiyor

Ne güzel canım yakalayabilmissiniz yok bizde bitmiyor benim ailem bunu yaptı senin ailen ne yaptı vs uzar gider hemen savunmaya geçiyoruz ama karşıdaki bazen nankör olunca insanın zoruna gidiyor
Erkekler kabul etmiyor canim babamdan biliyorum .... babam 70 yasinda hala benim ailem cok iyi diyor bende kızıyorum he he cok iyilerdi diyorum😂😂😂 nasil bi psikolojileri var anlamiyorum kotulerse kötü yani niye kabullenmiyorlar.....

Almakla iyi yapmışsın öyle egitimmi olur çocukta fobi olusturacaklar
Olustu bile canim ... anlatıyor duruyor tamam kizim unut baska bi hoca ile baslayacagiz diyoruz.... siz siz olun asla grupla yuzme kursuna gondermeyin bizzat gordum hicbisey ogrenemezler artı cok riskli ilgilenemiyorlar....

Erkek lerde o anlayış nerde binde bir valla bazen benim tarafın haksiz da olsa sirtimi yere vermiyorum sırf onun tutumundan dolayı aile içi huzuru yipratmamak adına çok uzatmamak lazım olaylari

Kimse menunu yazmamis
Sabah 11
1 sb süt
2 yk yulaf
20 fındık
Ara 13
1 maden suyu 4 tam ceviz.
Öğlen 15.15
2 domates 1 yumurtaya menemen 1 dilim ekmek yeşilçay
Ara 17.45
1elma 12 fındık
Akşam 20.30
100 gr tavukla yeşil salata 1 sub ayran

Evet cok kötü oldu... birde o üstüne düşen öğretmen kızıma ağlarsan seni havuza atarim demiş kizim anne ben gitmem beni havuza atacak diyor 😠😠😠... esim gitti konustu kayit sildirecegiz...
Baştan öğrenmen iyi olmuş canım, bükün bunlar olmasa belki çok sonra fark edecektin. Başka bir kursa bakarsın

Epey yoğun geçiyormuş günün, kolay gelsin canım. Aslında ben de ev işlerini oğlumla yapmak istiyorum, en azından yanımda dursun oyalansın istiyorum. Benim oğlum uyum sağlamıyor, hep kendisiyle ilgileneyim, oyun oynayım istiyor. Oğlum uyanıkken hiçbir şey yapamıyorum, kreşe gidince ben de işe gidiyorum, uyuyunca yapayım diyorum, hemen uyanıyor veya bensiz uyumuyor. Sarpa sarıyor her şey anlayacağın😔

Kimse menunu yazmamis
Sabah 11
1 sb süt
2 yk yulaf
20 fındık
Ara 13
Öğlen 15.15
Ara 17.45
1elma 12 fındık
Akşam 20.30
100 gr tavukla yeşil salata 1 sub ayran
Dün de söylemiştim canım, belki diyetisyenin böyle istemiştir ama kuruyemiş sayın bence çok fazla.

Kimse menunu yazmamis
Sabah 11
1 sb süt
2 yk yulaf
20 fındık
Ara 13
Öğlen 15.15
Ara 17.45
1elma 12 fındık
Akşam 20.30