• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Geçen hafta: 65,2
Bu hafta: 64,7
Fark: 500 gramo_O

Bu hafta hiç istediğim gibi olmadı. Menülerimi düşünüyorum geçen Cuma'dan beri sadece bir dilim baklava ve bir küp çikolatalı lokum var tüm hafta yasaklı olarak yediğim. Onun dışında ekmek, şeker vs. hiçbir şey yok. Sadece protein ve sebzeyle beslendim.
Ama bu hafta içtiğim suyu ölçemedim, bundan sonra suya biraz daha dikkat edeceğim. Bir de spor yok, belki artık spor yapmam lazım, değilse kilo veremeyeceğim.
kaçamaklara rağmen güzel bence -500 ;):KK9::KK9:

Kızlar 128.7 geldi. Geçen cuma ile aynı sanırım bu hafta regl haftamdi beklediğim biseydi zaten ikizleri ise getirdim kv hastaneye gidecek o yüzden bugün bı daha giremeyebilirim

Kilo veren herkesi tebrik ediyorum
canım senin kilondaki birini regli şişkinliğide olsa azda olsa eksi olabilirdi bu konuyu bi diyetisyeninle görüş canım...

Günaydın kızlar
Geçen hafta :68.8
Bu hafta :67.8
Aslında daha fazla verebilirdim ama kaçamaklar sonucu böyle oldu
çok iyi canım bundan sonra işi daha sıkı tut canım ilk hafta ödemde gider sonrası biraz daha zor ;)):KK9::KK9::KK9:

aypare ackerman aypare ackerman ve sen güzel kilolar verdiniz canım artık biraz yavaş gitmesi normal çok takılmayın bence.

çok çok iyi canım tebrikler :KK9::KK9::KK9:

yemek yemiyorsun canım aç kalarak kilo verilmez yine de iyi gitmiş ama acaba yağdan mı gitti :KK64: bu menülerini biraz düzenlemen lazım.

gayet iyi gitmiş canım :KK9: emzirmek zayıflamak adına da büyük nimet iyi değerlendirmek lazım:KK48:

son kiloların canım artık az gitmesi normal bence de mezun ol :KK9:

gayet iyi canım tebrikler :KK9::KK9:
evet artık çok zorlanıyorum kilo vermekte sporda artırsam fayda etmiyor canım ;)

Kızlar geçen cuma 69
Bugün 68.7

Mutlu olmadım hiç. Kabızlık var yine
kabızlıklıkta hal olsa -300 daha giderdi ;)) güzel sonuç canım ... bugün yine tavuk yaptım kednime ay ne yapayım kabızda olsam yiyecem diyette en güzel yemek tavuk :olamaz::olamaz::olamaz:

Bende bugün boyunluk aldım kendime birkaç gündür ağrım var. Dikkat etmek lazım. Dediğin gibi yürüyüş en iyisi şu sıralar.
Çarşamba öğle yemeğinde kuru fasulye ve dün öğle yemeğinde de barbunya yedim. Bir de dün arkadaşın doğum günüydü öğle yemeğinden sonra 1 dilim yaş pasta ve 1 bardak kola içtim. Dün akşam yemeğinde de 1 tane tavuk dürüm ve 1 kutu kola içtim. Patates kızartması da yedim. Pazartesi ve salı günü kısır yapmıştım. Şalgam suyu, turşu ve kısır bir araya gelince sonuç bu oldu.
Birkaç gün dikkat ettim sonra bozdum canım dikkat etsem kesin giderdi. Yürüyüş artık mecburen yapıyorum çünkü arabam yok yürüyerek gidip geliyorum işe.
artık dikkat et kaptanım , senin sorunun iyi bir diyet yapsam nasılsa veririm düşüncesi ama o iyi bir diyete başlamak asıl sorun ;))

aypare ackerman aypare ackerman ve sen güzel kilolar verdiniz canım artık biraz yavaş gitmesi normal çok takılmayın bence.

çok çok iyi canım tebrikler :KK9::KK9::KK9:

yemek yemiyorsun canım aç kalarak kilo verilmez yine de iyi gitmiş ama acaba yağdan mı gitti :KK64: bu menülerini biraz düzenlemen lazım.

gayet iyi gitmiş canım :KK9: emzirmek zayıflamak adına da büyük nimet iyi değerlendirmek lazım:KK48:

son kiloların canım artık az gitmesi normal bence de mezun ol :KK9:

gayet iyi canım tebrikler :KK9::KK9:
Yiyemiyorum canım aslında. Hem yoğunluktan hem de canım istemiyor, biraz fazla yesem şişkinlik oluyor rahatsız oluyorum. Diyetisyene gideyim diyorum ama verdiği listeyi yapabileceğimi sanmıyorum.

Back
X