- 29 Mayıs 2010
- 31.265
- 84.594
- 1.123
harikasın zeynebimmmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
harikasın zeynebimmmm
kaçamaklara rağmen güzel bence -500Geçen hafta: 65,2
Bu hafta: 64,7
Fark: 500 gram
Bu hafta hiç istediğim gibi olmadı. Menülerimi düşünüyorum geçen Cuma'dan beri sadece bir dilim baklava ve bir küp çikolatalı lokum var tüm hafta yasaklı olarak yediğim. Onun dışında ekmek, şeker vs. hiçbir şey yok. Sadece protein ve sebzeyle beslendim.
Ama bu hafta içtiğim suyu ölçemedim, bundan sonra suya biraz daha dikkat edeceğim. Bir de spor yok, belki artık spor yapmam lazım, değilse kilo veremeyeceğim.
canım senin kilondaki birini regli şişkinliğide olsa azda olsa eksi olabilirdi bu konuyu bi diyetisyeninle görüş canım...Kızlar 128.7 geldi. Geçen cuma ile aynı sanırım bu hafta regl haftamdi beklediğim biseydi zaten ikizleri ise getirdim kv hastaneye gidecek o yüzden bugün bı daha giremeyebilirim
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum
Sabah 8 gibi tartildim artık kahvaltyi hep erken yapicam wc çıkmamıştım. Regli de olucam hepsi üst üste geldi. Ondan diye düşünüyorumcanım niye böyle oldu menülerin güzeldi ?
çoook güzel tebrikler canımGunaydin arkadaslar
Bu hafta sonucum yine nispeten iyi.
Duzenim bozulmasaydi ve regl olmasaydim daha da iyi olabilirdi sonuc.
Gecen hafta 76.9
Bu hafta 76
Fark -900
çok iyi canım bundan sonra işi daha sıkı tut canım ilk hafta ödemde gider sonrası biraz daha zorGünaydın kızlar
Geçen hafta :68.8
Bu hafta :67.8
Aslında daha fazla verebilirdim ama kaçamaklar sonucu böyle oldu
Hadi yap bari bende seni takipteyimBi gecmis yapayim![]()
evet artık çok zorlanıyorum kilo vermekte sporda artırsam fayda etmiyor canımaypare ackerman ve sen güzel kilolar verdiniz canım artık biraz yavaş gitmesi normal çok takılmayın bence.
çok çok iyi canım tebrikler
yemek yemiyorsun canım aç kalarak kilo verilmez yine de iyi gitmiş ama acaba yağdan mı gittibu menülerini biraz düzenlemen lazım.
gayet iyi gitmiş canımemzirmek zayıflamak adına da büyük nimet iyi değerlendirmek lazım
son kiloların canım artık az gitmesi normal bence de mezun ol
gayet iyi canım tebrikler![]()
kabızlıklıkta hal olsa -300 daha giderdiKızlar geçen cuma 69
Bugün 68.7
Mutlu olmadım hiç. Kabızlık var yine
artık dikkat et kaptanım , senin sorunun iyi bir diyet yapsam nasılsa veririm düşüncesi ama o iyi bir diyete başlamak asıl sorunBende bugün boyunluk aldım kendime birkaç gündür ağrım var. Dikkat etmek lazım. Dediğin gibi yürüyüş en iyisi şu sıralar.
Çarşamba öğle yemeğinde kuru fasulye ve dün öğle yemeğinde de barbunya yedim. Bir de dün arkadaşın doğum günüydü öğle yemeğinden sonra 1 dilim yaş pasta ve 1 bardak kola içtim. Dün akşam yemeğinde de 1 tane tavuk dürüm ve 1 kutu kola içtim. Patates kızartması da yedim. Pazartesi ve salı günü kısır yapmıştım. Şalgam suyu, turşu ve kısır bir araya gelince sonuç bu oldu.
Birkaç gün dikkat ettim sonra bozdum canım dikkat etsem kesin giderdi. Yürüyüş artık mecburen yapıyorum çünkü arabam yok yürüyerek gidip geliyorum işe.
Yiyemiyorum canım aslında. Hem yoğunluktan hem de canım istemiyor, biraz fazla yesem şişkinlik oluyor rahatsız oluyorum. Diyetisyene gideyim diyorum ama verdiği listeyi yapabileceğimi sanmıyorum.aypare ackerman ve sen güzel kilolar verdiniz canım artık biraz yavaş gitmesi normal çok takılmayın bence.
çok çok iyi canım tebrikler
yemek yemiyorsun canım aç kalarak kilo verilmez yine de iyi gitmiş ama acaba yağdan mı gittibu menülerini biraz düzenlemen lazım.
gayet iyi gitmiş canımemzirmek zayıflamak adına da büyük nimet iyi değerlendirmek lazım
son kiloların canım artık az gitmesi normal bence de mezun ol
gayet iyi canım tebrikler![]()
Oy oy kıyamam sana, sen yaz ben cevap yazarım sanaArtik bende vermeyecem 2kisi cevap atıyor![]()
Beni de alın kızlar, zaten başka da kimse yokKilo vermede de yaristaydik canim
Çok güzel olur birbirimizi durteriz![]()
Tabi memnuniyetle , aynenBeni de alın kızlar, zaten başka da kimse yok![]()
Ellerine sağlık Zeynep ablacimBU HAFTANİN SPOR DERECELERİ
1.}}}}}ada81 = 2.675
2.}}}}}aypare ackerman = 1.480
3.}}}}}zambak86 =1.470.
4.}}}}}.zeyneppk = 1.365
5.}}}}}.asya_01 = 290
Hepinizi tebrik ediyorum kızlar her hafta sizden bu performansı bekliyorum![]()
Teşekkür ederim tatlım çok iyi efor harcamissin bu hafta tebrik ediyorumEllerine sağlık Zeynep ablacim☺
![]()
Teşekkür ederim ah bide kilolar yapismasa gitse süper olacakTeşekkür ederim tatlım çok iyi efor harcamissin bu hafta tebrik ediyorum![]()
Kilo dereceleri de yapıyor musun canım?Teşekkür ederim tatlım çok iyi efor harcamissin bu hafta tebrik ediyorum![]()