• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Keske yazsaydin bebegim frenleyemiyorum kendimi artik 😔
Neyse geldin artık. Aynı sorun bende de var. İzne ayrıldığım da 64 kiloydum. Şimdi 70 kiloyum. Pişman oldum izne ayrıldığıma ama olan oldu artık. Şimdi biran önce listeye girmeye çalışacağım. Yıllık izin var temmuzun sonunda.

Ay ben de bakacaktim bakmiuim mi cok mu can cektirici bir seyy

Ahahaha siz bilmiyor muydunuz. Hiç mi merak edip sormadiniz :))
Ben biliyorum da buradan hiç yazmadı söylemek istemediği için bende hiç ismiyle hitap etmedim. Yoksa ben buradaki herkesin ismini biliyorum :KK39::KK70::KK70::KK70:

Sabah 8 15
2 dilim tam buğday ekmeği, 5 zeytin,domates salatalık, biber ,1 omlet,1 bardak süt

12 30
6 yk kabak, 4 yk yoğurt, 1 kase salata

15 00
12 çiğ fındık, 2 hurma

17 30
Haşlanmış tavuk eti,4yk yoğurt,yeşillik,2 kepekli galeta,şalgam suyu 1 cay bardağı

2lt su buda benim menüm
Çok güzel canım, ara öğünlere devam

Sosis ve pasta olmamış. Su çok güzel. Spor nasıl olacak düşündün mü? Ben arabayı sattım. Son bir haftadır yürüyorum süper oluyor.

Esimle yuruyuse baslicaz cnm... spora yazilalim dedik de bakalim.belki oda olabilir.
Neyse geldin artık. Aynı sorun bende de var. İzne ayrıldığım da 64 kiloydum. Şimdi 70 kiloyum. Pişman oldum izne ayrıldığıma ama olan oldu artık. Şimdi biran önce listeye girmeye çalışacağım. Yıllık izin var temmuzun sonunda.

Bende 72 filanim yarim eve gidince bi tartilayim. Bende agustos sonu gidicem

Kızlar bu hafta azda olsa herkes kilo vermiş. Listemizde hiç eksi kilomuz yoktu. Hepinizi kocaman tebrik ediyorum. Yüzdemiz birinci olmaya yetmiyordu. Kızları listeye aldığımda da 0,30 un altına düşmediğimiz için üçünü de listeye aldım. ada81 ada81 senin de mezuniyetini gördüm yaaaa artık ölsem de gam yemem. Kocaman tebrikler :KK9::KK9::KK9::nazar::nazar:
Teşekkür ederim canim 😍😍🤗🤗

Nihayet adını kullanabileceğiz :KK70: :KK70: :KK70:
😅😅😅🤣🤣
Ben çok severim ama bizim hastanede çıkmıyor bu aralar. Niye bakmasaydım dedin?
Enfes duruyordu çok lezzetli
Ben de menumu yazayimm

Sabah 9.30
3 yk yulaf 1 bardak sut 1 muz 10 badem 1 cay kasogi kakao blenderlayip ictim yine

Ara 14
2 avuc leblebi 2 hurma

Oglen 16
7-8 lahana dolmasi, 3 yk yogurt, salata

Aksami simdi yiycem
5 yk semizotu-kiymali bulgurlu-
3 yk yogurt
1 kase kiraz
2 avuç leblebi 1 olursa süper olur
Lahana sarması pirinçten mi
Birde meyveyi öğlenden sonra tüketmemek daha doğruymus

😅😅😅🤣🤣

Betül emziriyor canım o yüzden leblebi iyi olmuş onun kilosuna göre yedikleri normal :KK39:

😅😅😅🤣🤣

Meyvenin birini sabah yedim digerini de aksamdan onceydi niyetim ama olmadi canim da cekiyordu daha gec olmadan yiyeyim dedim
Lahana sarmasi buzluktan cikardim annem yaomisti valla tam anlamadim neden oldugunu :)) kiymali
Betül emziriyor canım o yüzden leblebi iyi olmuş onun kilosuna göre yedikleri normal :KK39:
Gecen haftalarda biraz az yemisim sutum azaldi .
2 ogun beslenmek fln mantik olarak guzel geliyor ama sutume iyi gelmedi ara ogunlerle birlikte 5 fln yapicam. Bi de rezene almam lazim.

Aslinda gune guzel basladim aksam cozuttum...
Bugun menu
Sabah 10.30
1.5 yumurta
7 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
1 salatalik
1 kızarmış form ekmek

Ara
1c.bardagi kefir ve 4 kuru erik

Aksam 16.45
2 tavuk baget ve firinda biber sogan
1 kase yoğurt ..