- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Humana gibi çayların bitkiseli var rezene anason vs olan karışımAy aynisini dusundum ikram nedir ya :)))
Humana vs gibi mi .
Ilk oglum zamaninda bieaz içmiştim ama geneli sekee katkılı. Dogal seyler olsa tercih ederim
Mwnu kalabalik gozukiyor aslinda degil. Tatli ve meyveler var bi tek goze batan. Onlar olmasa aksam da yerdin hatta.
Nazar boncugu olsunnn
Zeynep bu hafta 1.5 kg vermis
Onu dusun ona göre kacamak yap :))
Evet sen sık sık ye canım, ben de emzirirken rezene tükettim bol bol, bana iyi gelmiştiMeyvenin birini sabah yedim digerini de aksamdan onceydi niyetim ama olmadi canim da cekiyordu daha gec olmadan yiyeyim dedim
Lahana sarmasi buzluktan cikardim annem yaomisti valla tam anlamadim neden oldugunu :)) kiymali
Gecen haftalarda biraz az yemisim sutum azaldi .
2 ogun beslenmek fln mantik olarak guzel geliyor ama sutume iyi gelmedi ara ogunlerle birlikte 5 fln yapicam. Bi de rezene almam lazim.
Ay bende 57 olsam ne güzelBu aradaada81 mezuniyetini gönülden tebrik ederim.cok iyiydin.spor olsun beslenme olsun herkese örnek oldun azimli oldun takımın destekçisi oldun.azmin için ayrıca tebrik ederim o kadar spor yapmak herkesin harcı değil
iyiki varsın.insallah hayatın boyunca bir daha 60in üstünü görmezsin
![]()
Benim de kaldı son 6 .oluruz inşallahAy bende 57 olsam ne güzelkaldı 6 kilom
![]()
İnşallah canım beraber mezun oluruzBenim de kaldı son 6 .oluruz inşallah![]()
Ay inşallah.62 yapıştı üstüme . Şu 62 gitsin gerisi patır patır gelecek de. Bu hafta menülerimi hep özenle sececemm.insallah gidecek haftayaİnşallah canım beraber mezun oluruz![]()
Bulgar gofreti ne canım?
Bulgaristanda fıstık yağıyla yapılan bı gofret hem yumuşak hem Tazecik ah ah belki 1 senedir yemedim diyet bitsin ilk onu alacamBulgar gofreti ne canım?
Akşam hafif yiyerek dengelemişsin benceBende yazayım menüyü
Sabah 10
1 bardak süt
2 küçük armut
Kahvalti (misafirlik te gorumcede)12.00
1dilim peynir domates salatalik
1 yk patates salatası
2 yk yoğurtlu sebze sote (kabak havuç k biber)
1 dilim ekmek (üzerine b peynir sucuk sürülmüş fırında kizarmis)
1hurma 1 kayısı çay yeşil çay
15.30
Yarım dilimi altıcevizli kek üstü muhallebili tatlı
17.00
1 ay dilim karpuz
20.00.
Maden suyu
Bugün herkes kaçamak yapmışMenüm
Sabah
Lorlu yumurta
Beyaz peynir 1 dilim
2 dilim t.bugday ekmeği
Domates biber
Öğle : sade türk kahvesi
Ara: 5 dilim kavun
Akşam : 5 yk semizotu salatası yoğurtlu
8 yk fasulye kavurması
1 dilim t.b.ekmegi
1 dilim trilice ( benimde sıkı bir haftanın sonunda küçük bir kaçamagim oldu yarın full devam )
Su 2 lt
Spor 20 dk yuruyus
Nerede satılıyor, hiç görmedimBulgaristanda fıstık yağıyla yapılan bı gofret hem yumuşak hem Tazecik ah ah belki 1 senedir yemedim diyet bitsin ilk onu alacam
Aslında hakikisi Bulgaristanda var bize ordan getiriyordu akrabamiz ama migrostada vardi sanırımNerede satılıyor, hiç görmedim
Çok merak ettim, bakacağım Migros’aAslında hakikisi Bulgaristanda var bize ordan getiriyordu akrabamiz ama migrostada vardi sanırım
Sen listedesin olmazzÇok merak ettim, bakacağım Migros’a
Baknsen hakikaten beni dinle sabah peyniri 1dilim ye yanına bimin çok güzel çavdar ekmeği var 1 dilim onu ekle . Bide biraz meyve olur 1 çay bardağı süt olur ekle. Öğlen kuruyemiş 1 porsiyon istersen yanına kuru meyve de ekle sabah yememissen. Taze de olur. Akşam da 1 dilim ekmek ekle.Kodlar bugünkü menümü yazayım;
Sabah (08:00)
2 yumurtalı lor peynirli omlet (yağsız)
Biraz ezine peyniri
Biraz tulum peyniri
Öğle (12:30)
Sütlü filitre kahve
4 ceviz
Ara (17:00)
4-5 dilim hindi füme (büyük dilim)
Biraz ezine peynir
Akşam (19:30)
4 yemek kaşığı et sote
1 kase yoğurt
Bütün 1,5 litre su içtim kızlar, yatana kadar 2’ye tamamlayacağım. 7351 adım atmışım, hareketli bir gündü.