• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Gecmis olsum canim , kontrollerini ihmal etme ..... benimde 1 aydir saclarim cook dökülüyor...😣
Çok teşekkür ederim canım benim bu arada aynı kilolardayız helal olsun sana kocaman tebrik esiyorum bende 56 civarındayım
Saçlarına hemen müdahale et şakın ihmal etme

İyiyim çok şükür sen nasılsın kilo aldinmi
En son 70 lerde listeden çıktım. 75 tim bi ara bakalım sabah kaş gelicem.
Anka Anka ne yapiyoruz ? 8.takimda biri karpuz peynir ve 1 dilim eekle hergün 500 gr verdim diyo benimde yapasim.var ama karpuzum yok :KK70:
Kaçamak yapmıyoruz abartmıyoruz yeter bence ya :D başka özel işlere girmeyelim hiç beceremiyoruz biz onları:D

En son 70 lerde listeden çıktım. 75 tim bi ara bakalım sabah kaş gelicem.

Kaçamak yapmıyoruz abartmıyoruz yeter bence ya :KK70: başka özel işlere girmeyelim hiç beceremiyoruz biz onları:KK70:
İkinizde emziriyorsunuz sağlıklı beslenin yeter zaten tek tip beslenmeyi bırakınca illaki kilo alınıyor sizi burda görmek güzel hadi bakalım cumaya ne sonuçlar alacagiz

Saat 12 oldu daha çikolata yiyecektim çocuklar fırsat vermedi :KK34:

Neyse bakalım başladım bakalım
İlk 3 gün sadece şeker abur cubur vb kesmek hedefim.
Ekmek tam buğday yiyeceğim.
Toplam 11 tane hurma, 1 çay bardağı ceviz hakkım var
Sabah ikindi 2 ana öğün öğle ve akşam hurma ceviz şeklinde 3 gün geçireceğim bakalım

@MuMu85 sen de plan yap hadi.

Saat 12 oldu daha çikolata yiyecektim çocuklar fırsat vermedi :KK34:

Neyse bakalım başladım bakalım
İlk 3 gün sadece şeker abur cubur vb kesmek hedefim.
Ekmek tam buğday yiyeceğim.
Toplam 11 tane hurma, 1 çay bardağı ceviz hakkım var
Sabah ikindi 2 ana öğün öğle ve akşam hurma ceviz şeklinde 3 gün geçireceğim bakalım

@MuMu85 sen de plan yap hadi.
Valla cok güzel hazirlik yaptim az önce bugün yedigim ne varsa cikardim hepsini suan herseyden tiksiniyorum :D

Kahvaltı faslim bitti şimdi kahvemi içiyorum. Daha ayilamadim çok bölündü uykum gece . Haftaya cumartesi kına pazar düğün bu düğünü bekliyor düm hep. Su 5 6 gün sıfır şeker :KK54:

Back
X