Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim canım benim bu arada aynı kilolardayız helal olsun sana kocaman tebrik esiyorum bende 56 civarındayımGecmis olsum canim , kontrollerini ihmal etme ..... benimde 1 aydir saclarim cook dökülüyor...![]()
En son 70 lerde listeden çıktım. 75 tim bi ara bakalım sabah kaş gelicem.İyiyim çok şükür sen nasılsın kilo aldinmi
Kaçamak yapmıyoruz abartmıyoruz yeter bence yaAnka ne yapiyoruz ? 8.takimda biri karpuz peynir ve 1 dilim eekle hergün 500 gr verdim diyo benimde yapasim.var ama karpuzum yok
![]()
Imkansiz degilHedefim kurbanda 65
75 gelirsem sabah 49 günde 10 kilo![]()
İkinizde emziriyorsunuz sağlıklı beslenin yeter zaten tek tip beslenmeyi bırakınca illaki kilo alınıyor sizi burda görmek güzel hadi bakalım cumaya ne sonuçlar alacagizEn son 70 lerde listeden çıktım. 75 tim bi ara bakalım sabah kaş gelicem.
Kaçamak yapmıyoruz abartmıyoruz yeter bence yabaşka özel işlere girmeyelim hiç beceremiyoruz biz onları
![]()
Dogru haklisin sutu unutmuşumYokum diyor![]()
Sonra daha kötü oluyorum sütüm de kesiliyor![]()
Olabilir bi kan degerlerime baktirayim.. suan hala demir ilaci kullaniyorum...Canım ben bir defasında 15 kilo vermiştim, sonrasında saçlarım çok dökülmüştü.
D vitamini eksikliği saç dökülmesine sebep oluyorOlabilir bi kan degerlerime baktirayim.. suan hala demir ilaci kullaniyorum...
2 ay once bi d vitamini hupletmistim belki düşmüştür yine... pazartesi gidemem arkadas oturmaya gelecek kısır party yapacagizD vitamini eksikliği saç dökülmesine sebep oluyor
Valla cok güzel hazirlik yaptim az önce bugün yedigim ne varsa cikardim hepsini suan herseyden tiksiniyorumSaat 12 oldu daha çikolata yiyecektim çocuklar fırsat vermedi
Neyse bakalım başladım bakalım
İlk 3 gün sadece şeker abur cubur vb kesmek hedefim.
Ekmek tam buğday yiyeceğim.
Toplam 11 tane hurma, 1 çay bardağı ceviz hakkım var
Sabah ikindi 2 ana öğün öğle ve akşam hurma ceviz şeklinde 3 gün geçireceğim bakalım
@MuMu85 sen de plan yap hadi.
Niye ya geçmiş olsunValla cok güzel hazirlik yaptim az önce bugün yedigim ne varsa cikardim hepsini suan herseyden tiksiniyorum![]()
Geçmiş olsunValla cok güzel hazirlik yaptim az önce bugün yedigim ne varsa cikardim hepsini suan herseyden tiksiniyorum![]()