- 25 Ekim 2008
- 52.629
- 114.829
- 1.223
Hadi bakalımKahvaltı faslim bitti şimdi kahvemi içiyorum. Daha ayilamadim çok bölündü uykum gece . Haftaya cumartesi kına pazar düğün bu düğünü bekliyor düm hep. Su 5 6 gün sıfır şeker![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi bakalımKahvaltı faslim bitti şimdi kahvemi içiyorum. Daha ayilamadim çok bölündü uykum gece . Haftaya cumartesi kına pazar düğün bu düğünü bekliyor düm hep. Su 5 6 gün sıfır şeker![]()
Niye ya geçmiş olsun![]()
Geçmiş olsun
Sagolun kizlar ,sanirim yedigim bisey dokundu dün hastalik degildi.Bugün daha iyiyim.MuMu85 canim gecmis olsun mideni mi üşüttün acaba ?
Geldinmi yasak kalkmışHerkese günaydın![]()
Niye öyle oldu canım takıma girmek motivasyon getiriyor aslında çünkü sorumlulugun var lütfen bir daha kaçamak yapma şöyle diyelimmi bir hafta boyunca sıkalım kendimizi cuma günü sadece 1 kaçamak hakkımız olsun sonra yine devam bende dün gece kaç kere içimden biri gidip pasta ye dedi ama onu dinlemedim takımı düşündüm yoksa yerdim belki![]()
![]()
Selam kizlar.
Pazar gununuz nasil geciyor
Ben takima girdim bir sey oldu bana . Geçen haftalardaki gibi degilim. motivasyonum var aslinda yine ama azicik bir kacamak devamini getiriyor buyuyor dag gibi oluyor.
Bugun oglana pankek yaparken tava basinda kac tane yedim bilmiyorum
Ama cumaya kesin eksiyle gelicem . Ilk haftadan sizi yari yolda birakamam. Aksam da yuruyus fln yapicam insallah.
11 temmuz 14 temmuz kina ve dugun var bizim de.
Hedefim 73tu o zamana. Hedefim sekersiz beslenmek o zamana ama meyve yerim
Canım aynı kaderi paylaşıyoruz maalesef. Benim de oğlum waffle istedi, kuzeni var o yiyince canı istedi. Azıcık yedi, ben de yazık olmasın diye yedim![]()
![]()
Selam kizlar.
Pazar gununuz nasil geciyor
Ben takima girdim bir sey oldu bana . Geçen haftalardaki gibi degilim. motivasyonum var aslinda yine ama azicik bir kacamak devamini getiriyor buyuyor dag gibi oluyor.
Bugun oglana pankek yaparken tava basinda kac tane yedim bilmiyorum
Ama cumaya kesin eksiyle gelicem . Ilk haftadan sizi yari yolda birakamam. Aksam da yuruyus fln yapicam insallah.
11 temmuz 14 temmuz kina ve dugun var bizim de.
Hedefim 73tu o zamana. Hedefim sekersiz beslenmek o zamana ama meyve yerim
cuma da yapmiycam insallah çünkü ben hic yemezsem daha iyi. Biraz bir sey yiyim devami geliyor.Niye öyle oldu canım takıma girmek motivasyon getiriyor aslında çünkü sorumlulugun var lütfen bir daha kaçamak yapma şöyle diyelimmi bir hafta boyunca sıkalım kendimizi cuma günü sadece 1 kaçamak hakkımız olsun sonra yine devam bende dün gece kaç kere içimden biri gidip pasta ye dedi ama onu dinlemedim takımı düşündüm yoksa yerdim belki
Sisyphos üçümüz anlaştık bak cumaya güzel eksilerle gelicez tamammi sana güveniyorum![]()
Ben annemdeydim onun etkisi oldu..Canım aynı kaderi paylaşıyoruz maalesef. Benim de oğlum waffle istedi, kuzeni var o yiyince canı istedi. Azıcık yedi, ben de yazık olmasın diye yedimBiraz önce de köfteyle ekmek yedim. İki gündür ne oldu anlamadım. Oysa listeye girersem çok daha iyi devam ederim diyordum. Neyse artık akşamı hafif geçireceğim. Yarın da sırf protein günü yapacağım, Ama Salı, Çarşamba şehir dışında olacağım, yemekli toplantı var, inşallah çok sapıtmam.
Geldim geldim 24 saat banlandimGeldinmi yasak kalkmış
Sebep ne canımGeldim geldim 24 saat banlandim
Bdvde yorum attım bir konuya ondanSebep ne canım
Teşekkürler canım, yazarım size. Bu sefer evet kaçamaklar yapıyorum, ama eskisi gibi değil. Eskiden olsa kaçamak yaptığım şeyi tamamen yer, üzerine de gün boyu canım ne istiyorsa yerdim. Artık pek yiyemiyorum, kaçamak yapsam da az yiyorum ve devam ediyorum. Sonuçta tüm hayatımız boyunca bunu bir şekilde sürdürmemiz lazım. Evet aslında evde olsak, misafir falan gelmese veya dışarda yemesek bozmuyoruz.cuma da yapmiycam insallah çünkü ben hic yemezsem daha iyi. Biraz bir sey yiyim devami geliyor.
Tamam sözüm soz. Cumaya iyi sonuclar gelecek
Ben annemdeydim onun etkisi oldu..
Evde olmayan abur cuburlar var. Tatli yapmis annem makarna yapmis. Evde yapmayinca daha kolay oluyor yememek.
Sehir disinda da dikkat edersin dengeli yersin tatlidir vs yemeyince cok bir sey degil zaten normal yemek yersin. Yaz bize vaktin oldukca belki secim yaparken bile yardimci oluruz
Nasıl bir şey yazdın canım, merak ettimBdvde yorum attım bir konuya ondan![]()
Aramızda en iyi sen gidiyorsun canımNiye öyle oldu canım takıma girmek motivasyon getiriyor aslında çünkü sorumlulugun var lütfen bir daha kaçamak yapma şöyle diyelimmi bir hafta boyunca sıkalım kendimizi cuma günü sadece 1 kaçamak hakkımız olsun sonra yine devam bende dün gece kaç kere içimden biri gidip pasta ye dedi ama onu dinlemedim takımı düşündüm yoksa yerdim belki
Sisyphos üçümüz anlaştık bak cumaya güzel eksilerle gelicez tamammi sana güveniyorum![]()
Abimin nisanlisi diye bir konu var ilk sayfada yorumum o yüzden banlandimNasıl bir şey yazdın canım, merak ettimBen de diyorum nerede bu kız