• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Vaktim olmuyor deme bi süre sadece diyete odaklan. Eşinden yardım iste o an ne yapılacaksa o yapsın sen saatlerini atlama. İş güç kalsın gerekirse yardımcı al. 18:00-19:00 gibi yeme işini bitirirsen gece illa acıkırsın.
Önceliği diyetine ver. Zaten 10-15 kilo verdikten sonra daha rahat devam edersin. 1 ay ver kendine eşin de destek olsun 😍

canım tam kızların uyku saatine denk geliyor banyo yapıyorlar altlarını alıyorum ve yanlarına yatıyorum maalesef hiçbiri eşimin yapacağı işler değil. bugün diyetisyenime de söyledim yatırıp kalkmam onu on buçuğu buluyor o saatten sonra kalori almak istemiyorum çünkü erken yatıyorum dedim. içebilirsen yeşilçay iç içemezsen de sorun değil bi süre deneyelim böyle dedi.

yeşilçay falan eğer kızları yatırıp kalkabilirsem içerim zaten sıkıntı değil de sütü bi de öğütmesi var yani :KK53:

Kızlar ben bugün 3 ogün yapıyorum. Çook aciktim yaa gece uyuyamadim yine uykusuzluk vurdu bari saldirmayayim dedim. Akşam ne yemek hazirlayim aklıma hiç birşey gelmiyor fikir verin bana

kaptanım haftasonu inanki hiç bilgisayar başına oturamadım. telefonda da pek vakit geçirmedim valla beni kovacak mısınız napacaksınız :KK17: kovmayın lütfen :dua: olmazsa free listede yaşar giderim ama buraya hesap verecek olmak bana iyi geliyor :KK51:

birazdan haftalık toplu menümü yazarım diyetisyene verdim zaten. bu hafta yaşadığım yeme atakları ve şişkinliğime rağmen 126,4 kilo çıktım ve çok mutluyum. Başlangık kilom 129,8 di yani 15 günde 3,5 kilo gitmiş :KK6: diyetisyenimde sonuçtan memnun önümüzdeki 15 gün içinde aynı rakamı öngördüğünü söyledi. listemde ufak değişiklikler yaptı. sabah kontrole gittiğim için evde tartılma fırsatım olmadı ve artık pazartesi tartılamicam maalesef çünkü evde tartılmamı istemedi haftada 1 izni ancak kopardım umarım dayanabilirim ve tartılmam tartıdaki oynamalar benim psikolojimi ve motivasyonumu çok etkiliyor :KK14:

kayısılı form çayını da bağırsak tembelliği için önermemiş bitki çayında yağ yakıcı olarak beyaz çay yeşil çay ve mateyi önerdi.

Gayet güzel bir sonuç. Ben de çok sevindim sonuca. Haftada bir tartılman gayet iyi olmuş. Diyetisyenini kutluyorum bu açıdan. Form çayları çok sağlıksız. Asla içme zaten.

en son çarşambanın menüsünü bildirmişim :eek:Eki Görüntüle 2281751

gördüğünüz gibi gecenin bir yarısı yeme atağım var neden takıma girmediğimde burdan anlaşılıyor:KK14::kızgın:

Menülerindeki çikolataları ve light kolayı beğenmedim. Gece neden atak geçiriyorsun o saatte? O saatte ne işin var ayrıca uyumuyor musun? Takıma girmekten çekinme lütfen. Gel yaz ne varsa. Dediğim gibi sen kilo verdikçe ben mutlu oluyorum. Bak mesela ada81 ada81 mezun oldu kendim mezun olmuş gibi sevindim. Daha sık gel lütfen. Atak gelince yaz buraya.

Back
X