• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım akşam hepimizin menülerini incele fikir edinmiş olursun menülerimizi her akşam yaptığımız sporlarla bildirim yapıyoruz... zaten gördükçe sende aynı düzende yazarsın menüleri....
tamam teşekkür ederim

Merhaba hoşgeldiniz elbette buyrun ..1 .sayfadaki formu doldurup paylasirmisiniz sizi taniyalim
Kullanıcı Adı :Meltemim80
İsim (İsteğe Bağlı ):Meltem
Mesleginiz:Mühendis
Yaşınız :34
Medeni Durumunuz :bekar
Çocuk Sayısı :-
Yaşadığınız şehir:Hatay
Boyunuz :160
Kilonuz:59
Hedef kilonuz :50
Kilo alma hikayeniz :sigara içerken geç saatlerde düzensiz yemekler, hazır yemek,hazır kahveler,hareketsiz yaşam
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Daha düzenli,sağlıklı bir hayat
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı?
Hayır

Herkese selam.Aslında 2.5 hafta önce diyet ve spora başladım ama burayı çok beğendim.Kadınlar burada birbirini motive ediyor.Bu çok hoş bir şey bence ve katılmak istedim. 2 aydır sigara içmiyorum ve ramazan ın etkisiyle 60 kilo olmuştum; şu an 59-58,6 arası gidip geliyor. Ciddi yemek atakları oluyor. Çatlayana kadar yemek yiyip rahatlayan insanlardan oldum .Bu nedenle sigara gibi bu kötü huyumu da bırakmak adına diyete girdim. Sigara içerken başlamıştım zaten 63 ten 58 e inmiştim ama sigara yüzünden spordan hiçbirşey anlamıyordum .Sigarayı bırakınca ve ramazan etkisiyle 2 kilo tekrar aldım. Özetim budur. Herkese kolay gelsin

Merhaba ben de bu sabah 10 da yulaf ezmesi süt kayisi tarcin hepsini rondodan gecirip yedim

Cok su uctim sabahtan beri bu yüzden öğlen yiyemedim

Aksam yemeginide biraz once yedim yogurtlu arpa sehriye salatasi yaptım .
Erken yedim aslinda gece acikicam kesin

Kahvaltı: 1 yumurya- 5 yeşil zeytin- 2 parmak kadar beyaz peynir,3 adet peksimet,1 domates,limonlu açık şekersiz çay ( hiç şeker kullanmıyorum bu arada)
Öğle : (öğle yemekleri iş yerinde ne çıkarsa yiyorum ama pirinç pilavı,ekmek,kızartma yemiyorum) Tavuk haşlama,bulgur pilavı,yoğurt, bir dilim karpuz,salata
Akşam: hindi fümeli kepek ekmeğine sandiwch,limonlu çay
Su : Net 2,5 L
Ara öğün: Birkaç adet kepekli ince grissini, fıstık
Adım sayısı: 8102 adım
akşam spor rutini:
15 dk kardiyo
30 dk pilates ( iç bacak-karın)

Merhaba ben de bu sabah 10 da yulaf ezmesi süt kayisi tarcin hepsini rondodan gecirip yedim

Cok su uctim sabahtan beri bu yüzden öğlen yiyemedim

Aksam yemeginide biraz once yedim yogurtlu arpa sehriye salatasi yaptım .
Erken yedim aslinda gece acikicam kesin
Canim , aksam bizim menulerimizi mutlaka incele ve o duzende yazarsan daha anlasilir olur.. yediklerini kasik hesabi yapio kac kasik yedigini yazarsan menünü daha iyi yorumlayabiliriz...

Kilo alma hikayeniz :sigara içerken geç saatlerde düzensiz yemekler, hazır yemek,hazır kahveler,hareketsiz yaşam
Hayır

Herkese selam.Aslında 2.5 hafta önce diyet ve spora başladım ama burayı çok beğendim.Kadınlar burada birbirini motive ediyor.Bu çok hoş bir şey bence ve katılmak istedim. 2 aydır sigara içmiyorum ve ramazan ın etkisiyle 60 kilo olmuştum; şu an 59-58,6 arası gidip geliyor. Ciddi yemek atakları oluyor. Çatlayana kadar yemek yiyip rahatlayan insanlardan oldum .Bu nedenle sigara gibi bu kötü huyumu da bırakmak adına diyete girdim. Sigara içerken başlamıştım zaten 63 ten 58 e inmiştim ama sigara yüzünden spordan hiçbirşey anlamıyordum .Sigarayı bırakınca ve ramazan etkisiyle 2 kilo tekrar aldım. Özetim budur. Herkese kolay gelsin
Sigara gibi illet birseyden kurtuldugun için seni tebrik ederim bu iradeli olduğunu gösterir diyet senin için bebek işi 🤣 kilonda fazla degil zaten yaz bitimi korumaya geçersin
Evt burası çok iyi hepimizin konusu "diyet sağlıklı beslenme " aktif olursan gün icindede çok güzel motive olursun
İnşallah aynada kendini güzel gördüğün kiloya düşersin aramıza hosgeldin 🤗

Hayır

Hosgeldiniz aramiza keyifle kilo vermeler...;))

Kahvaltı: 1 yumurya- 5 yeşil zeytin- 2 parmak kadar beyaz peynir,3 adet peksimet,1 domates,limonlu açık şekersiz çay ( hiç şeker kullanmıyorum bu arada)
Öğle : (öğle yemekleri iş yerinde ne çıkarsa yiyorum ama pirinç pilavı,ekmek,kızartma yemiyorum) Tavuk haşlama,bulgur pilavı,yoğurt, bir dilim karpuz,salata
Akşam: hindi fümeli kepek ekmeğine sandiwch,limonlu çay
Su : Net 2,5 L
Ara öğün: Birkaç adet kepekli ince grissini, fıstık
Adım sayısı: 8102 adım
akşam spor rutini:
15 dk kardiyo
30 dk pilates ( iç bacak-karın)
Canim yemeklerinde lutfen miktar belirt haslama tavuk ne kadar yedin kac kasik bulgur pilavi yedin gibi ;))

1 ayda 5 kilo vermem lazım cok sıkıldım artik yapıştı gitmiyor sanki. Pko da var bende o yuzden de zor veriyorum. Bebekte düşünüyorum 1 senedir olmuyor.kilo verirsem daha kolay olur insallah

1 ayda 5 kilo vermem lazım cok sıkıldım artik yapıştı gitmiyor sanki. Pko da var bende o yuzden de zor veriyorum. Bebekte düşünüyorum 1 senedir olmuyor.kilo verirsem daha kolay olur insallah
Takımlara bebeğim olmuyor diye girenler genelde listeye giremeden hamile kalıyor inşallah sana da uğurlu gelir canım 😍

Menüm
Sabah 10.00
1 haşlanmış yumurta
Beyaz peynir
İki dilim t.bugday ekmeği
Domates salatalık

Ara 12.45
Sade türk kahvesi

Akşam :16.00
6-7 adet mercimek köftesi
1 sb ayran
Domates salatalık marul biber