• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kız burası osmaniye ne biniciliği bacım hahaha :KK70::KK70: zorla yüzme kursu bulduk oda fiyasko oldu bizim için.... şimdi evde 1 saat beraber etkinlik yapıyoruz... sitenin aşağısına indiriyoruz hergün 2-3 saat çocuklarla oynuyor...

eşimle bişeyi farkkettik maşallah sitenin çocukları cin gibiler benim kız arada ezilip gidiyor... eşimde bana kızdı bu çocuğu niye böyle kibar yetiştirdin .. alıyorlar kızın bisikletini bir saat vermiyorlar ... kızım gidip alabilir miyim diye soruyormuş.... bunun gibi çoook olaya denk geldik.... ben aşağıya inerken bir kaç kez bişeyler indirdim çocuklara dağıttık kızıma diyorlamış hadi annene söyle bunlardan alsın bize diye ne cin fikirliler... benim kızıma biri bişey verse almaz benim gözüme bakar ben onay verirsem alıyor....açıkcası kullanıyorlar kızımı o yüzden aşağıya indiriyorum ki biraz bişeyler öğrensin birinci sınıfa başlayacak yoksa çok ezerler... bunun gibi çok şeye tanık olduk
Hiç canını sıkma benim büyük kız o kadar sakindiki vur kafasına tokmağı al ağzından lokmayı bi cocuktu okula vasladi acildi acildi okulda kavga eden çatır çatır cevap veren bi ergen oldu

Hiç canını sıkma benim büyük kız o kadar sakindiki vur kafasına tokmağı al ağzından lokmayı bi cocuktu okula vasladi acildi acildi okulda kavga eden çatır çatır cevap veren bi ergen oldu
Gercekten mi 🤗 kac gündür bunu düşünüp duruyorum valla bu okulda ne yapacak diye....esim diyor ki biri çantasını ayakkabısını istese cikarir verir diyor o derece paylasiyor guya tek cocuk biseyini paylasmaz derler... ben simdi uyarınca ama sen bana paylasmak guzel dedin diyor... onun ayrimini yapamiyor ....

Gercekte mi 🤗 kac gündür bunu düşünüp duruyorum valla bu okulda ne yapacak diye....esim diyor ki biri çantasını ayakkabısını istese cikarir verir diyor o derece paylasiyor guya tek cocuk biseyini paylasmaz derler... ben simdi uyarınca ama sen bana paylasmak guzel dedin diyor... onun ayrimini yapamiyor ....
dediğim gibi yaşaya yasaya anlayacak iyi kötüyü hiç sıkma canini

araştırdım bazı bayanlarda metabolizma hızlanırmış bazılarında dururmuş ...bende tam tersi regli olduğum an wc çalışmaya başlar tekrar ...
Ada vücut calisma prensibimizde ayni

kızlar bu tatlı istegınızı nası gıderıyorsunuz :işsiz:

ben zambak 'ın henüz hazır olmadığını düşünüyorum çünkü istikrar yok menüleri sağlıklı gelmiyor bana ben şunu savunuyorum güne her zaman güzel bir kahvaltı ile başlarsan gün boyu senin nasıl besleneceğin ona göre şekilleniyor.. ... kızma bana zambakım zambak86 zambak86 :KK68::KK68: biliyorum çok istiyorsun kilo vermeyi ama bir düzen kuramadın...
Niye kızayım canım doğru söze ne denir :)
Canım ne isterse onu yiyorum bazen canım kahvaltı yapmak istemiyor, hatta hiç acıkma sam sadece kahve iç deseler içerim valla, sade kahve midemi ağrıtıyor o yüzden sütlü içiyordum hem de tok tutuyor
Bilemedim ne yapacam kendimi çözmeye çalışıyorum arayış içerisindeyim :)

Back
X