- 29 Mayıs 2010
- 31.265
- 84.593
- 1.123
Canim menulerini aksam yedikten sonra yazarsan daha sağlıkli yorumlariz.... hepimiz o sekilde yaziyoruz...fıstık yemedim sadece 5 kayısı yedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim menulerini aksam yedikten sonra yazarsan daha sağlıkli yorumlariz.... hepimiz o sekilde yaziyoruz...fıstık yemedim sadece 5 kayısı yedim
Hoşgeldiniz 1. Sayfamizdaki kurallari okuyup tanitim formunu doldurursaniz sizi daha iyi tanirizMerhabalar tam biri beni durdursun derken bildirim geldi..Nerden başlıyoruz
Cok abartmadan kuru meyve yiyebilirsin..kızlar bu tatlı istegınızı nası gıderıyorsunuz![]()
bu hafta daha iyi olmalıyız canımBende de canım, diyet açısından kötü bir hafta geçirdiğimi düşünüyorum.
dönem dönem herkeste oluyor canım inşallah toparlarsın biran önce zaman akıp gidiyor
Şimdiden afiyet olsunDaha yemedim canim esimi bekliyorum o gelince yeriz... ama cok guzel kokuyor![]()
Zaten en çok üç yer kirleniyorEvi topladım mutfağı süpürdüm mercimek çorbası yaptım. Yanına da buzluktan yaprak sarması çıkardım. Bu günü de kurtardık çok şüküroturma odası ve girişi de süpüreceğim yeter bu günlük
![]()
Afiyet olsun çok güzelMenum kızlar
Sabah 10 20
2 has yum Az peynir salatalık domates 2 dil form ekmek Çay
Saat 15 de 2 salatalık bir erik
Akşam
2 tavuk baget
Salata
2 dil form ekmek
Su 2 lt
Spor 60 dk yürüyüş yaptım
Hoşbuldum canım.Desteğinizle hedefime ulaşırım inş.Günaydın canım hoş geldin aramıza Ebru ben![]()
Canım arkadaslarimla bulustum yeni geldimzeyneppk nerdesin canım ?
Canım benim küçük kizimda öyle 2 ye geçtiGercekten mikac gündür bunu düşünüp duruyorum valla bu okulda ne yapacak diye....esim diyor ki biri çantasını ayakkabısını istese cikarir verir diyor o derece paylasiyor guya tek cocuk biseyini paylasmaz derler... ben simdi uyarınca ama sen bana paylasmak guzel dedin diyor... onun ayrimini yapamiyor ....
Sende benim gibisin pazartesi beraber baslayalimmi ama hiç kaçamak yokEvettt yine bir günü çöp ettik
İnstagramda takip ettiğim bir diyetisyen şekersiz 21 gün başlatıyor bi de onunla deneyeyim bakalım![]()
Yarın başlayacağım yapamazsam Pazartesiye ertelerim.Sende benim gibisin pazartesi beraber baslayalimmi ama hiç kaçamak yok
Cook lezzetliydi canim bende artik sık sık yaparim ben fazla yaptim yarinada bunu yerimŞimdiden afiyet olsunhaftada bir mutlaka yaparım bende artık
Afiyet olsun guzel menü canimMenum kızlar
Sabah 10 20
2 has yum Az peynir salatalık domates 2 dil form ekmek Çay
Saat 15 de 2 salatalık bir erik
Akşam
2 tavuk baget
Salata
2 dil form ekmek
Su 2 lt
Spor 60 dk yürüyüş yaptım
Yarinda benim arkadasla bulusma gunum cislardan korkuyorum...Canım arkadaslarimla bulustum yeni geldim