- 1 Haziran 2009
- 4.882
- 6.692
- 683
Ada kabak mantısı denedinmi ben ilk defa yaptim cok begendimCook lezzetliydi canim bende artik sık sık yaparim ben fazla yaptim yarinada bunu yerim)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ada kabak mantısı denedinmi ben ilk defa yaptim cok begendimCook lezzetliydi canim bende artik sık sık yaparim ben fazla yaptim yarinada bunu yerim)
Insallah canimCanım benim küçük kizimda öyle 2 ye geçti
Okulda iki kere birseyini kaybetti öğretmenini devreye soktum öğretmen buldu getirdi ona kalsa bulamaz sessiz sakin ama öğretmenleri hep başında teneffuste bile başında oluyor çocuklar okula alışana kadar
Sende korkma birsekilde okula alisacak
1. Sayfamizdaki kurallari okuyup tanitim formunu doldurup buraya yazman gerekiyor canım...Benidr alin:)
Nasil katiliyoruz
Biri yardim edebilirmi:))))
Yok canim denemedim nasil yaptin kabagi cok severim...Ada kabak mantısı denedinmi ben ilk defa yaptim cok begendim
Niye pazartesi ?Sende benim gibisin pazartesi beraber baslayalimmi ama hiç kaçamak yok
2 Kabagi rendeleyip teflon tavada 1tatli k siviyagla pisirdim sonra onu bi tabağa aldim tavaya 170 gr kiyma 1 sogan 1 k biber 2 tane yesil biber tuzb katabiber pul biber koyarak pisirdim 1kaseyede yogurt koyarak cirptim sonra yiyeceğin tabağa 1 kabak ustune 1 kıyma sote ustune1 yoğurt koyarak en ustune nane serperek afiyetle yiyorsunYok canim denemedim nasil yaptin kabagi cok severim...![]()
Hayal ettim cok guzel olacak gibi bunuda haftaya denerim mutlaka2 Kabagi rendeleyip teflon tavada 1tatli k siviyagla pisirdim sonra onu bi tabağa aldim tavaya 170 gr kiyma 1 sogan 1 k biber 2 tane yesil biber tuzb katabiber pul biber koyarak pisirdim 1kaseyede yogurt koyarak cirptim sonra yiyeceğin tabağa 1 kabak ustune 1 kıyma sote ustune1 yoğurt koyarak en ustune nane serperek afiyetle yiyorsun
Muhakkak dene çok lezzetli ben ilk defa yaptim inan manti yiyormus gibi haz verdi icine de toplamda 3 tatlı kaşığı siviyağ koydumHayal ettim cok guzel olacak gibi bunuda haftaya denerim mutlakateşekkürler canım
![]()
Yok canım yiyecegimden değil yarında olurNiye pazartesi ?![]()
Yarın başlayalım o zamanYok canım yiyecegimden değil yarında olur
Olur özel birşey varmı sadece şekerli hiçbir şey yokmuYarın başlayalım o zaman![]()
O zaman yarin basla canim cuma tarti gunu sevabiyla günahıyla tarti sonucunu yaz hemen saglikli beslenme moduna gir canimYok canım yiyecegimden değil yarında olur
Günü dengelemissin iyi o zaman canimada81 adacim kahvaltiydi ama öğleden sonrada atistirdik akşam yemeği yemiycem yoğurt yiycem sadece çok kacirmadim ama cisslardan bir miktar yedim
Harika menuuuMenum kızlar
Sabah 10 20
2 has yum Az peynir salatalık domates 2 dil form ekmek Çay
Saat 15 de 2 salatalık bir erik
Akşam
2 tavuk baget
Salata
2 dil form ekmek
Su 2 lt
Spor 60 dk yürüyüş yaptım
Ne yedinada81 adacim kahvaltiydi ama öğleden sonrada atistirdik akşam yemeği yemiycem yoğurt yiycem sadece çok kacirmadim ama cisslardan bir miktar yedim
Benim ki arti 5 gun cok abarttim yemegi normal bi sonuçYarin tahmini kilolar ne olaxak kizlar??
Tartiliyor musunuz arada. Kimler tutabiliyor kendini bir hafta boyunca. Ben hic turamiyorumm
Duzen değişince insan afalliyor birden...İşyeri sağolsun çok yemeye başladım duzenim bozuldu benim