• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canım benim küçük kizimda öyle 2 ye geçti
Okulda iki kere birseyini kaybetti öğretmenini devreye soktum öğretmen buldu getirdi ona kalsa bulamaz sessiz sakin ama öğretmenleri hep başında teneffuste bile başında oluyor çocuklar okula alışana kadar
Sende korkma birsekilde okula alisacak
Insallah canim 🤗

Yok canim denemedim nasil yaptin kabagi cok severim...🤗
2 Kabagi rendeleyip teflon tavada 1tatli k siviyagla pisirdim sonra onu bi tabağa aldim tavaya 170 gr kiyma 1 sogan 1 k biber 2 tane yesil biber tuzb katabiber pul biber koyarak pisirdim 1kaseyede yogurt koyarak cirptim sonra yiyeceğin tabağa 1 kabak ustune 1 kıyma sote ustune1 yoğurt koyarak en ustune nane serperek afiyetle yiyorsun

2 Kabagi rendeleyip teflon tavada 1tatli k siviyagla pisirdim sonra onu bi tabağa aldim tavaya 170 gr kiyma 1 sogan 1 k biber 2 tane yesil biber tuzb katabiber pul biber koyarak pisirdim 1kaseyede yogurt koyarak cirptim sonra yiyeceğin tabağa 1 kabak ustune 1 kıyma sote ustune1 yoğurt koyarak en ustune nane serperek afiyetle yiyorsun
Hayal ettim cok guzel olacak gibi bunuda haftaya denerim mutlaka 👍👍teşekkürler canım 🤗

ada81 ada81 adacim kahvaltiydi ama öğleden sonrada atistirdik akşam yemeği yemiycem yoğurt yiycem sadece çok kacirmadim ama cisslardan bir miktar yedim

ada81 ada81 adacim kahvaltiydi ama öğleden sonrada atistirdik akşam yemeği yemiycem yoğurt yiycem sadece çok kacirmadim ama cisslardan bir miktar yedim
Günü dengelemissin iyi o zaman canim 👍👍 benimki öğle oturmasi arkadasim ben trilice seviyorum diye trilice yapacak hic anlamam yiyeceksin dedi... bu haftalik kacamagimda bu olsun ...

Back
X