- 12 Nisan 2009
- 8.287
- 29.222
- 1.073
- 43
Evt ucumuz içinde en çok Betül verdiKilo veren herkese bravo kızlar, herkes az çok vermiş. En çok Betül vermişti galiba, süpersin arkadaşım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evt ucumuz içinde en çok Betül verdiKilo veren herkese bravo kızlar, herkes az çok vermiş. En çok Betül vermişti galiba, süpersin arkadaşım![]()
Önümüzdeki hafta 5günü dikkatli geçirip toparlarsın.Korumada olur böyle şeyler.Günaydın
Eki Görüntüle 2282942
Gecen hafta : 57.100
Bu hafta : 57.500
Gelen + 400
LAydLiNe
5 gun dolu dolu yemistim olacagi bu![]()
regl döneminde 600 gram gayet iyi bence.Geçen hafta : 70.1
Bu hafta : 69.5
Regl olduğum halde böyle oldu. Bu kez çok ödem vardı. Kendimi daha hafif hissediyorum bakalım regl bitince ne olacak
az olsun devamlı olsun.
Yaa kiloya bak maşallah harikasın
merhaba hoşgeldiniz ,
betül tebrik ederim canım güzel bir sonuçç
seni geçtim pikaçu
ada sen o artıyı gönderirsin canım
ada sen bizim idolümüzsünnn![]()
Yaa kiloya bak maşallah harikasın
Bu hafta bütün enerjimi sana yolluyorum haftaya 72 sin![]()
teşekkür ederim.hoşbuldummerhaba hoşgeldiniz ,
Sen enerjileri başkalarına harca harca sana bişey kalmasın azcık kendine de gönder![]()
bu hafta betüle de yeter bana da
tartı şov var bekle
![]()
İşte bana güvenen ender insanlardan cansın sen cannnnVaovvv![]()
Ben evi topladım kızımı camiden aldım geldim biraz ev isi yapacağım sonra yürüyüşe çıkarım belkiHerkes spora mı gitti. Ben 200 ip atladım. 1 mil de leslie yapacağumsporu abartınca sonra devam edemiyorum bu gün bu kadar yeter
![]()
canım bencede izine ayrılma mezunda olma devam et elbet o zincir kırılacak birden vereceksin... şuan ki regli şişkinliği olabilir...Kaptanım kilom 62.9
+300
İnanın artık delirme moduna geldim ama sabah mezurayla olcum aldım.gobek harici kalça ve belde ve bacaklarda incelme var . Karnım çok sis.odemliym ama mezun olmak da izne ayrılmak da istemiyorum 60 göreyim en azından. Bide sabah çok erken tartildim anca yemek yiyip hazırlanıp servise binerim diye. Regl bitince inşallah daha iyi olacak dün. Eve gelince tok karna su içip tartildim da bile 63tumLAydLiNe
çok güzel canım , gelsin 68lergünaydın hemen bildirim yapayım
geçen hafta : 69.6
bu hafta 69.0
giden : 600 gr
oysa ki ctesi günü 68.8 di kilom gerçekten geç tartılmak fark ediyor
daha özenli olmalıyım öğünlerde ve spor kesinlikle yapmalıyım
canım sen şehir dışındaydın yolculuk vs ödem olmuştur... yine eksi gelmişGünaydın kızlar,
Geçen hafta: 64,7
Bu hafta: 64,6
Fark: 100 gram
Bir haftadır tuvalet yok, bir de regl olacağım.LAydLiNe
daha ne olsun canım harikaaaaGünaydın
Geçen hafta:78.1
Bu hafta:77.1
Fark:-1kg
ilk hafta için iyi gibi
henüz yeni başladın canım haftaya daha net görürüzGünaydın birkaç gün önce giriş yaptım.Bugünkü kilom hala 59,değişen birşey yok.