• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

beni beni :KK61:

3 kilo vercem haftaya :rolleyes: al beni deee :dua:
Sendeki istikrarı görür görmez alacağım seni ana listeye. Bir de takımın genel ortalamasına göre ayarlıyorum listeye alımlarda.
kaptanım yapınca ilk sayfaya da ekle:KK37:

Aynen canım ekleyeceğim merak etme :KK200:

Yoğun çalışınca zor oluyor liste işi özellikle free liste. Çünkü gelen giden çok oluyor.

Kalorisi az olsa da bazı yiyeceklerden yemememiz lazım. O nedenle kalori hesabına çok dikkat etmiyoruz. Mesela listede bisküviler var, antep fıstığı var. O tür yiyeceklerden hiç tüketmiyoruz. Ama liste oldukça faydalı çok teşekkürler :KK200:
hani arada kriz tutarsa hangi karbonhidratlar kaç kalori bilelimdiye;çünkü ben bazen inanılmaz zorlanıyorum.Pastalar ,börekler gözümün önünde resmi geçit yapıyor gibi:)) Kalorilerine bakıp onları yakmak için kaç saat yürümek gerektiğini hesaplayınca biraz daha tutarlı oluyor insan. rica ederim:KK22:

ŞEKERSİZ 1.GÜN
Menum
Sabah 10: 00
Kaşarlı yumurta (2 adetten )
Beyaz peynir 1 dilim
Domates kapya biber
2 dilim organik t.bugday ekmeği

Ara 16:00
2 hurma

Akşam 17.20
8 yk etli nohut yemeği ( üzerine pulbiber serptim)
5-6 yk kabak tarator
1.5 dilim t.bugday ekmegi

Su 2.5-3 lt
Spor 15 dk yürüyüş sadece

Son düzenleme:
ŞEKERSİZ 1.GÜN
Menum
Beyaz peynir 1 dilim
Domates kapya biber

2 hurma

Akşam 17.20
5-6 yk kabak tarator

Su 2.5-3 lt

şekersiz 21 güne mi başladın Zeynep kolay güzel sonuç veriyor bende denemiştim

Canım yaaaaaa çok çok yanlış anlamışsın cidden. Sen benim hiç birine böyle davrandığımı gördün mü? Hayatta öyle şey yapmam ki bi sen öyle anlamışsın. Değişti mi şimdi düşüncelerin?
Geçmiş olsun canım. Kilo almamaya dikkat et.
Karatay teyzemiz de izin veriyor lahmacuna. Bence de masum bir yiyecek dışarıda.
Az bile almışsın bence artık dengelemeye çalış veremesen bile bir süre koru. Yaptığın kaçamaklar dengeli olsun.
Gayet güzel bir sonuç. Tebrikler
Hoş geldin canım. Evet menünü akşama bildireceksin.
Ben hala oturmadığını düşünüyorum :KK70::KK70::KK70:Regl olacağım gün tartıda otomatik +1 çıktım. Zaten biliyorsun ödem problemim var. Haftaya güzel bir sonuç göreceğime çok inanıyorum çünkü şuan lokma kaçamak yapmıyorum.

Miden küçülmüş mü?
Yok midem kuculmemis masallahim var 😂😂😂

ŞEKERSİZ 1.GÜN
Menum
Beyaz peynir 1 dilim
Domates kapya biber

2 hurma

Akşam 17.20
5-6 yk kabak tarator
1.5 dilim t.bugday ekmegi

Su 2.5-3 lt
Guzel menu canim yarin bende basliyorum sekersiz 14 gune memlekete gidinceye kadar benim ki 😂😂😂

Back
X