• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ennn ennn ennn kısıkta 18 saat en az 😂 attım tarifi geçmişte😂
Valla onu içiyorlar aslında içmeyi becerebilsek 🤢
18 saat yüreğim dayanmaz hahaha :KK70::KK70: gördüm tarifi ;))
bende içemem sadece yemeklere koyarım... küçükken kızımın yemeğine atardım makarnasına bile koyardım ;))

18 saat yüreğim dayanmaz hahaha :KK70::KK70: gördüm tarifi :KK66:)
bende içemem sadece yemeklere koyarım... küçükken kızımın yemeğine atardım makarnasına bile koyardım :KK66:)
Aslında kendi kaynıyor sen bişey yapmıyorsun normal hayatına devam ediyorsun 😂 git spor yap makyaj yap kıyafet dene 😂😂

canım , birde ben ince kemikli değilim kemiklerim kalın 52 bile olsam inanın öyle zayıf durmam çünkü kemiklerim kalın... belki ince kemikli biri 52 olunca çöp gibi durur ben öyle değilim işte... nasıl örnek versem sibel can gibi yuvarlak hatlara sahibim ...
Aynı ben de öyleyim

ada81 ada81 benim ellerim ayaklarım küçücük. O yüzden ben 59 kiloda incecik görünüyorum. İnci ve küçük kemikli olmanın avantajları bayağı çok.

hiç kiloyu dert etme sağlıklı beslen hamilelğin tadını çıkar doğumdan sonra bi 6 yine sağlıklı beslenmeye devam edersin sonrası diyet yapmaya başlarsın...

kIZIYORUM kendime taktım kiloya şu durumda ben zaten verebilen insanım neye takıyorsam

Back
X