• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Herkese günaydın
Cumartesi menüm:
Kahvaltı: 2 yumurtalı omlet,1 dilim peynir,10 adt yeşil zeytin,limonlu çay,3 adt kızarmış kepek ekmeği
Öğle : yok
Akşam : akşama doğru 1 küçük porsiyon çubuk markarna,sade
Spor yok, Su: 3 lt

Pazar menüm:
Kahvaltı: Haşlanmış yumurta,1 dilim peynir,10 adt yeşil zeytin,limonlu çay,2 adt peksimet
Öğle :yok
Akşam: Yok
Arada: kayısı 5-6 adt
su: 2-2,5 lt (midem iyi değildi,sanırım sıcak çarptı)
Spor: yok

Haftasonu kaçamakları: İki gün orta kahve yanında bitter çikolata
Kahvaltı için değişik önerileri olan var mı? yumurtadan sıkılmak istemiyorum,değişik şeyler denemek istiyorum.Bir de buralar inanılmaz sıcak ve nemli.spor yapmak iyice zorlaşıyor 😫 😩

bugünkü programı da yazayım :)
Kahvaltı: 1 orta pişmiş yumurta,1 dilim peynir ,1 salatalık, 1 adt kırmızı acısız biber,2 adt peksimet,limonlu şekersiz çay
Öğle: yoğurt, limonlu salata
Akşam: Detox suyu
Spor: 30 dk leslie,30 dk pilates ve 8000adım ayrıca (kendimizi biraz sıkalım)
Su: 3 lt
Ara: Kepekli grissin,şekersiz türk kahvesi

Bursa derken şu yumurta gibi olan iki diyorsun kac tan aldın peki bende alacaktım annem erken dedi
Inan kıpkırmızıydi. Biraz geç oluncada ezik çıkıyor çok. 5 tane ezik çıktı. Yerli domatesin konservesi olmuyor zaten şu oval olanlar bursa zaten. Kasası 25 kiloydu. 20 dedi 18 e aldım.

Seni. Yalnız bırakmayız üçümüz başlarız şimdi yaz bitsin de 🤣🤣Ağustos 7 8inden Ağustos sonuna kadar gezecem o sıra halim ne olur bilmem ama eylülde başlarız dimiiii
eylül gibi başlarız canım :KK66: zaten ben bi tatilden döneyim bakalım kaç kilo ile dönecem :KK66:) hemen başlayabilirim

Inan kıpkırmızıydi. Biraz geç oluncada ezik çıkıyor çok. 5 tane ezik çıktı. Yerli domatesin konservesi olmuyor zaten şu oval olanlar bursa zaten. Kasası 25 kiloydu. 20 dedi 18 e aldım.
Bayağı ucuz almışsın bursa çıkmasını 1bucuktan veriyor

Back
X