• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Geçen hafta : 68.7

Bu hafta : 69.6

70 olmadığım için mutluyum çünkü bu hafta hep sapıttım
C3CD0CA9-08F6-4594-A103-258DD0465B49.jpeg

Son düzenleme:
Oooo öyle mi doğrudur kuzum akşam çekersin o zaman. Yarın sabah yeniden çekersin gerekirse. 🤷‍♀️
Evet yarın cekeyim ben o zaman yine de evde de çekerim kabizlik baş gösterdi işte olunca tutuyorum sonra da kabız oluyorum napacam böyle bilemiyorum 😖☹️😕

13 haziran
Bel 79
Göbek 94
Kalça 104

12 temmuz
Bel 73
Göbek 85
Kalça 99

Merhaba hanımlar bunlar yaklaşık bir aylık ölçülerim
Eşim benim hep geç gelirdi 11 de 10 buçuktan olan akşam yemeğini daha erkene ve ara sıra ekmek simit kaçamakları yaparakta olsa
3 hafta dans son bir haftada bilgesel ile böyle bir sonuç aldım
Mutluyum inşallah biraz daha sikilasirim

Ben senin yerinde olsam yerdim 🙂 memlekete senede 1 gidiyosundur zaten belli daha az bidaha kaç ay gidemicen.bende yiyecem Eylül gibi başlayınca bidaha yiyemeyiz zaten..

Hayırlı yolculuklar inşallah çok güzel geçer tatilin 🙂🙂
toparlaması zor oluyor canım mide büyüyünce o yüzden dikkatli yemeye çalışalım ;)

Kızlar yarın bildirim yaparken herkesten fotoğraf istiyorum. Tartı fotoğrafı olur mu unutmayın fotoğraf çekmeyi 😘😘😘

Ay ben bunu yeni gordum sabah kalkinca tartildim usgune kahvaltimi bile yaptim.

Kizlar size birsey soracam fikirlerinize ihtiyacim var ...
Bugun bana ozel bi okuldan is teklifi geldi halkla iliskiler bolumune.... bu yıl kızımı okula basliyacak... tabii ben calismaya baslarsam kizimda benim olduğum okulda öğrenim gorecek bu büyük bir avantaj....
Haftanin 6 günü calismam gerekiyor sadece pazar tatil.. sabah 8.30 aksam 18.00 haftanin 6 günü bu sekilde....
Benim endisem sunlar kizim tam okula baslayacagi donem onu ihmal edermiyim ?
Birde diyelimki bu okulda basladim calismaya ama anlasamadim sonucta ozel sektör kızımı ozelden alip tekrar devlete alirsam bocalar mi ?
Sonucta 38 yasindayim kolay kolay ozel sektörden artik teklif gelmez... benim kizim olmadan oncede is tecrubem var egitim sektorunden referansim iyi yani...
Uzun süredir calismiyorum bi anda zor gözüktü gözüme.... daha netleşmedik ama fikirlere ihtiyacim var....
Bence kabul et.
En kotu ne olur, cikarsin. Kizin da uyum saglar bir sey olmaz.
Günaydın kızlar fotoğraf yüklemeyi denedim, tam yapabildim mi bilmiyorum.

Geçen Cuma: 64,2
Bu Cuma: 62,9
Fark: 1,3 kg
Cok sevindim senin adina super vermissinnn

Geçen hafta 75
Bu hafta 74,3
Giden 700
Haftaya hedef 73
Uçmayacağım artık ulaşılabilir hedefler koyacağım 😂
Bak baslangic geldi bile. :KK9:

İnş ya valla tırsıyor insan da çocuk düşünmeyince bi acaba oluyorsun
ama havalardan sanırım