• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Anka Anka su içtim unutup ama son durum bu

Eklentiler

• S90712-18264535.webp
    S90712-18264535.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 34
Anka Anka cım listemizi bi kontrol etsene

ETMİŞTİm gündüz canım doğruydu. Soffty mezun olmayacak sadece. Onu göndermiyorum 😂 mrs 61,3 gelmiş değiştirelim mi 🤔

Bi hesaplayayım da ekleyeyim. Süre geçmeden :KK70: :KK70: :KK70:

@soffty
@zulal83
zeyneppk zeyneppk
@betuld
@Meltemim80

Dİğer başlığa neden menülerinizi yazmadınız kızlar. Hepinizin imzasını aldım okudum anladım diye :sopa:
Hepinize günde 250 zıplama 30 squat cezası veriyorum. Eğer yapmazsanız cezalarınızı çoğaltacağım. :sopa:

@dira90 senin hastan vardı diye ceza vermiyorum ama bu hafta mutlaka düzenli menü paylaş ve diğer konumuza kopyasını bırak olur mu:KK36:

@candy_candy senin de eksiklerin var ama son günlerde düzene koymuşsun. Bu hafta hiç eksik görmeceyeceğim hepsini paylaşacaksın :sopa:

@LAydLiNe bu hafta senin de menülerini göreceğim. Pylaşmazsan sana daha zor ceza vereceğim.:sopa:

Ben de paylaşacağım bu hafta eksik olursa siz de bana verirsiniz:KK70:

Hiç atlamayan her gün düzenli paylaşan @sysphos sana sonsuz teşekkürler canım :KK36:
Kurallara uymanın be disiplininin önemini aldığın sonuçla gösteriyorsun zaten :KK36:
Canım bu iki gün beni muaf tut doğumgünü hazirligim var herşeyi ben yapıyorum çok yoğun geçiyor
Dün hediyelik magnetleri yaptım bugün pasta ve cakepops yaptım
Pazar başlarım olurmu

Canım bu iki gün beni muaf tut doğumgünü hazirligim var herşeyi ben yapıyorum çok yoğun geçiyor
Pazar başlarım olurmu

Menülerini yaz ama canım böylelikle kaçırmamış olursun.

Pazar başlarım olurmu
Tamam canım nice mutlu yaşları olsun kuzunun ❤️❤️

zeyneppk zeyneppk canım mutlu yıllar olsun kuzucuğuna Allah sağlıklı sıhhatli güzel bir ömür nasip etsin inşallah :KK200: :KK200: :KK200:

Herkese iyi aksamlar kizlar.sabah tartildim
65.1kg geldi.10dak sonra 65.3kg her tartildigimda baska bi sonuc cikiyo.bi de sabitlemiyo bile.en iyisi yeni bi tartil alip devam etmek

@soffty
@zulal83
zeyneppk zeyneppk
@betuld
@Meltemim80

Dİğer başlığa neden menülerinizi yazmadınız kızlar. Hepinizin imzasını aldım okudum anladım diye :sopa:
Hepinize günde 250 zıplama 30 squat cezası veriyorum. Eğer yapmazsanız cezalarınızı çoğaltacağım. :sopa:

@dira90 senin hastan vardı diye ceza vermiyorum ama bu hafta mutlaka düzenli menü paylaş ve diğer konumuza kopyasını bırak olur mu:KK36:

@candy_candy senin de eksiklerin var ama son günlerde düzene koymuşsun. Bu hafta hiç eksik görmeceyeceğim hepsini paylaşacaksın :sopa:

@LAydLiNe bu hafta senin de menülerini göreceğim. Pylaşmazsan sana daha zor ceza vereceğim.:sopa:

Ben de paylaşacağım bu hafta eksik olursa siz de bana verirsiniz:KK70:

Hiç atlamayan her gün düzenli paylaşan @sysphos sana sonsuz teşekkürler canım :KK36:
Kurallara uymanın be disiplininin önemini aldığın sonuçla gösteriyorsun zaten :KK36:
Diger konu derken canim.cok tesekkurler

Back
X