• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İyiyiz çok şükür kaptanla ben bıraktığından biraz fazlaca, diğer arkadaşlar baya zayıf seni bekliyoruz:KK70:
Sen nasılsın :KK36:
Yaaa kac kilosunuz
bende biraktigimdan 5 kilo fazlacayim 73 kiloyum:KK23::sus::sus:
Ama bugün başladım 5 kilo vercem insallah

sağol canım 😍

Olsun ya bol suyunu iç odemdir odem 😊😊ben 73 üm bugün başladım dikkat etmeye insallah
Benim 13.takima geldiğim kiloydu 73 😊
Gel sende bizimle tekrar burda çok güzel kilolar verdi herkes vermeye de devam ediyor yine verirsin bu sefer 65e kadar devam et :)))

Mm
Of ya komşuya giderken görevli yerleri siliyormuş kaydım düştüm bacağım çok fena acıyor 🤕
aaaaa çok geçmiş olsun üzerine basabiliyor musun

Whatsapptan da yazdım ama burda o numaranı kullanmıyorsun galiba🤔
Konyaya gelecek misin?
evet canim baska numara kullaniyorum,konyaya gelecek gibiyiz ama cok kalamiycaz malesef trabzona gecmemiz gerek vakit cok kisitli

Kaptanimizin araba işlemleri vardı sanırım gelemiyor ama takım olarak aktifligimiz düşük sanki ne yapsak canlanalim ne dersiniz?? Her gün Spor planı mi olustursak hafif hafif kendimizi yormadan ama etkili hareketler ne dersiniz? Menü paylaşımı da çok az kişi yapıyor bende menü paylaşami yapmaya başlıyorum bugün

Kaptanimizin araba işlemleri vardı sanırım gelemiyor ama takım olarak aktifligimiz düşük sanki ne yapsak canlanalim ne dersiniz?? Her gün Spor planı mi olustursak hafif hafif kendimizi yormadan ama etkili hareketler ne dersiniz? Menü paylaşımı da çok az kişi yapıyor bende menü paylaşami yapmaya başlıyorum bugün
Kendi adıma elimden geldiğince buralarda olacam canım. 2 gün azittim ama yarın tertemiz bir sayfa açıyorum. Bayram a kadar sıfır kaçamak

Back
X