Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydın şekerim sana olan son 2 haftadır banada oldu biliyonnn ama şişkinlik olmasıı ihtimali var elbett yarın tartılısın ona göre belli olurrrr fıstığımmm:1hug:

ayy canım inşallah 64 gördümm çok mutluyum 64.9 olsada eski kilomu hep 65 olarak bilirdim
eski kiyafetlerime göre demek daha zayıfmışım 63 falan şuan eski kiyafetlerimin içini dolduruyorum
yarın büyükgün evet bakalım ne yapcam 1 günde şişip 1 kilo almakda var
strese girdim zaten gergindim :çok üzgünüm:

günaydın kızlar
bu sabah tekrar tartıldım ve 64.9 kiloyum yani
bir günde 100 grmlık bişi olmaz demi şişmişimdir dün yediğimin faydası olmadı
demekki ancak 400 gr verebilmişim bugün son gün sabah yedim inşallah yarın 400 gr daha vermiş olurumm inşallaahh :Saruboceq:

canım olsun 100 gr nedir ki. Bugün akşam 7den sonra bir şey yeme, bol su iç, alısın ödülünü.

canım evet ya hiç karşılaşamadıkk senleee
yediklerin gayettt güzel canımm özellikleee ana öğünlerin çok güzel olmuşşş ama aralarda daha masum şeyler tüket benceeee yarın büyük günnn sana güveniyommm :1hug:

aralarda abarttım, annemle beraberdik ö.sonra, offf hep böyle oluyor.
Canım ben de sana güveniyorum:jeyyar: benden pek fayda yok gibi senağlama

ayy canım inşallah 64 gördümm çok mutluyum 64.9 olsada eski kilomu hep 65 olarak bilirdim
eski kiyafetlerime göre demek daha zayıfmışım 63 falan şuan eski kiyafetlerimin içini dolduruyorum
yarın büyükgün evet bakalım ne yapcam 1 günde şişip 1 kilo almakda var
strese girdim zaten gergindim :çok üzgünüm:

canım niye geriliyorsun, rahatla yarın senin günün kaydirigubbakcemile2

meliscim teşekkür ederim canım salı kendimi çok aç hissediyordum aç uyudum
çarşamba günü sanki tok gibiydim süt falan içtim yourt yedim
annemler bişey olmaz dedi bende içtim yedim keşke süt ve yoğurt yemeseydim belki
200 gr yine verirdim :1no2:

aralarda abarttım, annemle beraberdik ö.sonra, offf hep böyle oluyor.
Canım ben de sana güveniyorum:jeyyar: benden pek fayda yok gibi senağlama

ah güzelimmm bendende hiç umut yokk ama yarın bakalım neler olacakkkkk artık bu hafta çok kısmıştım verme kyerine aldımm yine öle olursa haftaya homini gırtlak ne bulursam yiycemmmmm pes ettimmm:1hug:

meliscim teşekkür ederim canım salı kendimi çok aç hissediyordum aç uyudum
çarşamba günü sanki tok gibiydim süt falan içtim yourt yedim
annemler bişey olmaz dedi bende içtim yedim keşke süt ve yoğurt yemeseydim belki
200 gr yine verirdim :1no2:

yatağa aç girmek önemliymiş.
ama ya açlıktan uyuyamazsak :bbo:

ah güzelimmm bendende hiç umut yokk ama yarın bakalım neler olacakkkkk artık bu hafta çok kısmıştım verme kyerine aldımm yine öle olursa haftaya homini gırtlak ne bulursam yiycemmmmm pes ettimmm:1hug:

sakın yeme canım,cokacimcoook sen bu haftanın meyvelerini haftaya toplayacaksın.

selam kızlar.geçmişi okuyordum geldiğimde kimse yoktu ama şimdi herkes gelmiş nerseyse. delikafadulden 2 gündür gelemedim üzgünüm.dün misafirim vardı ondan önceki günde alışveriş falan derken fırsat bulamadım neyseki şimdi burdayım.dün yaptıklarımdan çok fazla yiyemedim.misafirlerle ilgilenmekten doğru dürüst çay bile içemedim.benimle berebar 10 bayan ve 10 çocuk vardı. :emir_bebek: bir tanede annesinin karnındaydı. :CüvCüv: ev tam bir kreş halindeydi.anlayacağınız çok az yedim.tatlı olayına zaten girmiyorum ama bu sabah elmalı kurabiyeden 1 tane attım ağzıma.2 gündür lahanayıda yapmadım. senağlama çünkü gerçekten fırsatım olmadı.ama bu sabah tekrar başladım tabi.lahana çorbası yeşil çay bol su umarım yarına kilo vermiş olurum. :Saruboceq: bu akşam tartılmak istiyordum ama yarın sabah tartılsam iyi olur herhalde,işimi garantiye almak istiyorum açıkçası. :jeyyar:

melis nereus ve şişgo keyifle nasıl bakalım.umarım herkes iyidir.meliscim inşallah ablanın düğününde istediğin kiloya gelmiş ve istediğin elbiseyi giymiş olursun senden güzel bir resim bekliyorum unutma lütfen.nereuscum sen bu haftada başaracaksın biliyorum lahana diyeti kesin işe yaramıştır.şişgocum ssana takılan arkadaş seni herhalde o anda kıskandımı ne,hani öyle olur ya açığını yakalamak isterler kıskanınca.yada o anda fazla şımardı ne dediğini bilemedi inşallah utanır dediğinden.bende umarım kilo vermişimdir ama,hiç öyle bir his yok içimde ya neyse inşallah yanılıyorumdur.

ben de haftaya sistemli bir diyet klişstesi uygulayım istiyorum, 1,5 ay var ablam evlenecek zayıf olmalıyım.
bizimde memelektte düğün varrr zayıf olmalıyımmm temmuzda düğünnnn
melis nereus ve şişgo keyifle nasıl bakalım.umarım herkes iyidir.meliscim inşallah ablanın düğününde istediğin kiloya gelmiş ve istediğin elbiseyi giymiş olursun senden güzel bir resim bekliyorum unutma lütfen.nereuscum sen bu haftada başaracaksın biliyorum lahana diyeti kesin işe yaramıştır.şişgocum ssana takılan arkadaş seni herhalde o anda kıskandımı ne,hani öyle olur ya açığını yakalamak isterler kıskanınca.yada o anda fazla şımardı ne dediğini bilemedi inşallah utanır dediğinden.bende umarım kilo vermişimdir ama,hiç öyle bir his yok içimde ya neyse inşallah yanılıyorumdur.

evet canım kıskanmış olabilirrr bennn zayıflayacağımmm herkeste bunu görecekkk:lepi:

adcım canım işlerim vardı yeni gördüm mesajını faturaları düzenliyordum başım döndü valla :bbo:
inşallah yarın çok güzel bir gün olucak :Saruboceq:

kızlar bende gr tık yok inşallah almamışımdır üzerine yarın sabah anya ve konyayı görecem gören çok zayıfladın diyor allah aşkına kaç kilo verdim ben ki böyle diyolar hatta artık zayıflama yeter diyolar ben bu işten heç bişey anlamadım görende dal gibi oldum zannedecek sanırsam

valla bende tartıda bişi göremiyorum ama belim çok güzel inceldi aynada kendime bakmaya doyamıyorum :roflol:
oakdar yani aşık oldum kendime :asigim:

ablacım belki yağların falan erimiştir yüzün çökmüştür öyle diyorlar 2-3 kilo verdimi fark ediliyor hemen

Back
X