Midende sıkıntı varsa içmeni tavsiye etmemKızlar ya bişey daha sorcam arkadaşım bana organik sirke getirmiş sabahları suyla karıştırıp içsemmi diyorum, kullanan varmı cidden faydası varmı acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Midende sıkıntı varsa içmeni tavsiye etmemKızlar ya bişey daha sorcam arkadaşım bana organik sirke getirmiş sabahları suyla karıştırıp içsemmi diyorum, kullanan varmı cidden faydası varmı acaba
Geldik.. nasılsın kapganÇıkın çıkın gelin![]()
Valla kaptan bir haftadır ac geziyorum resmen.basimda ağrı acliktan. Ama reglime bikac gün kaldı dünkü çıktığım kilodan biraz daha fazla çıktım bugün tartildimda. Inş.yarina guzel bir sonuç alırım.lyoksa bir haftalik emek çöp..Kızlar yarın cumaaaaaaaaaaa büyük gün bugünü herkes hafif geçirsin olur mu?
Reglin geçince birden gidicek o kilo vucutta ödem olunca fazla çıkıyosun neticede, hiç emeklerim çöpe gitti diye düşünüp motivasyonunu bozma cnm ☺Valla kaptan bir haftadır ac geziyorum resmen.basimda ağrı acliktan. Ama reglime bikac gün kaldı dünkü çıktığım kilodan biraz daha fazla çıktım bugün tartildimda. Inş.yarina guzel bir sonuç alırım.lyoksa bir haftalik emek çöp..
Ayy çok heyecanlı hafif geçirdim bugün benKızlar yarın cumaaaaaaaaaaa büyük gün bugünü herkes hafif geçirsin olur mu?
dana danışan da iyiymiş. sınırları zorlamaya devam... şimdi kendime "mega kibrit kutusu" arıyorum.. peynir miktarlarını arttırabileyim diye![]()
Ayy çok heyecanlı hafif geçirdim bugün ben![]()
Kızlar dünkü menümü yazayım
7.30 1 yumurta yağda
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
13.00 2 dilim börek
Yarım kurabiye
Dışardaydım ikramlık olarak yedim
17.00 1 elma
19.00 salata 2kaşık yoğurtlu patlıcan salata
4 parça tavuk eti
2.5 lt su
Maşallah kaptanıma.Pazartesiden bugüne kadar 4 gün her öğle arası yürüdük arkadaşla.
Pazartesi: 8452 adım
Salı : 8595 adım
Çarşamba :11.118 adım
Bugün şimdiye kadar 8842 adım oldu.
Oo maşallah bu kadar yürümenin karşılığında haftalık hedef kilonun da altında olacaksın gibi görünüyor kaptanım harikasınPazartesiden bugüne kadar 4 gün her öğle arası yürüdük arkadaşla.
Çarşamba ben de iyiydim skor olarak da bugün az oldu kaptanla yarış olmaz tabiiPazartesiden bugüne kadar 4 gün her öğle arası yürüdük arkadaşla.
Oo maşallah bu kadar yürümenin karşılığında haftalık hedef kilonun da altında olacaksın gibi görünüyor kaptanım harikasın![]()
Çarşamba ben de iyiydim skor olarak da bugün az oldu kaptanla yarış olmaz tabii![]()
Tamam ozamanOlur olur niye olmasın asıl benimle yarışın![]()
Kaptan çok haklısınÖğle hiç olmamış hiç![]()