- 20 Ocak 2012
- 25.928
- 34.600
- 798
- 43
çorba pirinçli... mor kep olsa güzel olurdu.
neden geri aldı kazen keplerimizi?
gireceğim listeye..





Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çorba pirinçli... mor kep olsa güzel olurdu.
neden geri aldı kazen keplerimizi?
gireceğim listeye..
Selam kızlar problemli bir dönemden geciyorum sağlık sıkıntılarım peşini bırakmıyor artı yorgunluk zaten birşey yiyecek halim yok ama spor yapamiyorum buralara giremiyorum menü paylasamadim kaç gündür.
Geçen hafta 73.00
Bu hafta 72.6
Fark 400
Yuzde 0.55
Herkesten çok özür dilerim
Günaydın herkese :) maşallah kızlar herkes kilo vermiş süpersiniz :) bende kilo verdimm
Geçen hafta 72.2
Bu hafta 71.3
Fark-900 gr. Dün adet oldum aslında daha da verebilirdim buna şükür
Bu dönemi eğer kaçamaksız geçirirsen haftaya çok güzel bir sonuç görürsün tartıda. Aklında bulunsunGünaydınlar
kilo bildirimi yapayım
geçen hafta 65,9
bu hafta 66,1
fark +200
adet durumları inşallah iki güne normale dönerim
Kilonu heyecanla bekliyorummm canıımmŞok şok şokBeni şoka soktun resmen
Hatta bir sır vereyim sana şu an benden daha zayıfsın![]()
Kilonu heyecanla bekliyorummm canıımmhadi yaz yaz yaz.
Sakın bırakma bellki de tartıya yansımıyor dur kas yapilanmasi yaşıyor olabilirsin canım bizim olumsuz gibi görünse de vücuduna bak eğer sikilasman varsa tartıyı bosverpolokey2244 i daha fazla merakta bırakmadan bildirimimi yapayım.
Geçen hafta menü yazmamamdan da anlaşılacağı üzere bir kaç günü kaçamaklı geçti. Ama pazartesiden itibaren kendimi hareket anlamında toparladım ayrıca son üç gündür de IF yapıyorum ama o bende sanırım ters etki yaptı. Tek lokma kaçamaksız 3 gün ve hareket karşılığında sadece 300 gr verebildim. Hedefime ulaşamadım. Önümüzdeki hafta da IF e devam edeceğim ama eğer böyle olursa bırakmak zorunda kalacağım çünkü sadece iki öğün yapıyorum ve kaçamaksız gidiyorum ona rağmen giden kilo çok az.
Geçen hafta: 73
Bu hafta: 72.7 maalesef![]()
Sakın bırakma bellki de tartıya yansımıyor dur kas yapilanmasi yaşıyor olabilirsin canım bizim olumsuz gibi görünse de vücuduna bak eğer sikilasman varsa tartıyı bosver
Az beslendigin için korumaya alıyor olabilir mi kalorini daha çok almaya çalışsan o zaman şaşırmış olacak vücutTabii ki haklısın canım ama yıllardır 3 öğün beslenen biriyim. Büyük ihtimal vücut kendini korumaya aldı. Ramazan ayında da kilo alan biriyim. Sanırım iki öğün bana yaramıyor. Dediğim gibi bir hafta daha deneyeceğim. Sonra yine üç öğün ama şekersiz beslenmeye geçeceğim. Şimdi de zaten şekersiz besleniyorum.
Gecen hafta:91.0
Bu hafta:89.4
Fark:1.6
Sonunda 89 a dusebildim![]()
![]()
![]()
![]()
Gecen hafta:91.0
Bu hafta:89.4
Fark:1.6
Sonunda 89 a dusebildim![]()
![]()
![]()
![]()
Az beslendigin için korumaya alıyor olabilir mi kalorini daha çok almaya çalışsan o zaman şaşırmış olacak vücut