- 20 Ocak 2012
- 25.928
- 34.600
- 798
- 43
Gecen cuma tartılamadım.Ama en son 58.3 kg di.
Bugün:58.3kg
Dün 58.0kg du sabah.
Tüh yaaaa ben geçen hafta yanlış bildirim yapmışım. Cuma günleri bildirim yaparken sadece geçen hafta ve bu haftayı yapın olur mu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecen cuma tartılamadım.Ama en son 58.3 kg di.
Bugün:58.3kg
Dün 58.0kg du sabah.
Çok güzel ve besleyici bir porsiyon
Ben öğlen homili gırtlak besleniyorum
Akşam bir tabak yemek salata yiyorumadet olamadım inşallah atlamaz bu ay yoksa daha çok veririm diye planlıyorum ama olmazsam sıkıntı demektir benim icin
Ben aslında motivasyonunu erken kaybetmemek adına yiyorum çünkü yolum uzun en az 10 ay veriyorum kendime 78 kilo için sonra sikilmaktan korkuyorum çünkü başıma geldi daha önce az olsun kalıcı olsun diyenler denimEvet dün güzel doydum. Hem sağlıklı hem de doyurucuydu. Hatta yanında yoğurtla desteklesem daha güzel olur. Zamanla senin yeme düzeninde değişecek ve eskiye göre daha az yiyeceksin. Mesela bu tabak aslında benim için fazla bir tabaktı. Bunun yarısıyla doyabilirdim. Bir süre sonra mide küçülüyor ve alışıyor öyle olunca çok mutlu hissediyorsun. İnşallah sende en kısa zamanda o hisle tanışırsın![]()
Çok duygulandım ya.Bu hafta erken kaptanımdira90 mezuniyetine sadece 700 gram kaldı
![]()
![]()
Bu hafta mezun olmak ister misin yoksa haftaya mı mezun olursun?
Tebrikler canımÇok duygulandım ya.Bu hafta erken kaptanım
regl olcam.Once artı gorurum kesin
Ben aslında motivasyonunu erken kaybetmemek adına yiyorum çünkü yolum uzun en az 10 ay veriyorum kendime 78 kilo için sonra sikilmaktan korkuyorum çünkü başıma geldi daha önce az olsun kalıcı olsun diyenler denim![]()
Çok duygulandım ya.Bu hafta erken kaptanım
regl olcam.Once artı gorurum kesin
Kaptanim su 700gr da gitsin haftaya mezun oluyum.hem regl de atlatırım.Uzun zamandan sonra takımın ilk mezunudira90 oluyor. İnşallah arkasından teker teker hepimiz aynı güzel duyguyu yaşayacağız
![]()
Teşekkürler canım.Darisi basinizaTebrikler canım![]()
çok sevindim
Yok kaptan strese giriyorum o zaman hiç veremiyorum hatta cumaları bildirim yapacağım için strese çok giriyorum perşembeylr en az 300 gr oynuyor bazen daha fazla.Hadi yarışalım![]()
İnşallah kaptanım darısı hepimizeUzun zamandan sonra takımın ilk mezunudira90 oluyor. İnşallah arkasından teker teker hepimiz aynı güzel duyguyu yaşayacağız
![]()
Kaptanım yeni geldim ve açıklamamı yaptım hafta başına inşallah toparlarım
64.0 çok özür diliyorum geç kaldım