Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hani karnıyarııık? Yemedim mi hiiç?09:30
1 kupa yeşil çay
Beyaz peynir
Keçi kaşarı
14 zeytin
2 haş. Yumurta
1 dilim siyah ekmek
Paprika marul domates maydanoz
16:30
Fırında 7 kuru köfte
Mercimek çorbası
Ayran
19:30
2 çilek
2 misket kadar çikolata
2 lt su
Biraz yürüyüş dışarda
Hadi yaKaptanın telini eski mesajlardan buldum yazdım biraz hastaymış gelecekmiş önemli hastalıktan değil ama Alllaha şükür
Çok iyi yapmışsın canım, çorba daha sağlıklı ve doyurucu olmuş..iradeni tebrik ediyorum...cuma fazlasıyla mutlu olacaksın inşallah...İyi aksamlar hanimlar
kahvalti(12.00)
2 yumurtadan maydonoz ve dereotlu omlet uzerine 4 cok ince kasar da koydum
1 sade kahve
aksam(19.30)
3 kase corba
5 mercimek koftesi
Corbayi fazla tutmamin nedeni evde gozleme ve kurabiye var onlardan yemek istemiyorum 1 gozleme beni tok tutmuyor ve 606 kalori gerek yok diye dusundum
2.5 lt su
30 dk egzersiz youtubedan
Senin dün ki kıtlık menünü görünce iştahım gitti birden2 tane idi patlıcan zaten eşimle bana
dün yediler pilav o yüzden makarna yaptım yanına
Yedin mi ıslak kek
ooo çok iddialı menü
Benden iyi korkmuşsun Buda iyi birşey![]()
karnıyarıkta yenir bence diyette kızartmadan direk fırında hem daha sağlıklı hem de pratikBen karnıyarık yapmaya erindiğim için, ayrıca çok kalorili olduğu için onun yerine bizim memleket Kahramanmaraş'ın yemeği patlıcan kebabı yapıyorum, hem çok lezzetli, hem çok pratik, hem de kalorisi çok az, diyete uygun... Biliyor musun patlıcan kebabınıGonul83 ?
Kızlar, sizlerden bilen yapan var mı?
Kızartmadan fırında karnıyarık iyi pişiyor mu ki? Hiç dene emiltim, duymadımda..karnıyarıkta yenir bence diyette kızartmadan direk fırında hem daha sağlıklı hem de pratik
patlıcan kebabı da çok güzel oluyor![]()
annem hep kızartarak yapıyordu şu birkaç yıldır fırında yapmaya başladık ben bir fark göremedim tadı gayet güzel oluyor bu şekilde yapan da çok var bir tarifine bak benceKızartmadan fırında karnıyarık iyi pişiyor mu ki? Hiç dene emiltim, duymadımda..
hiç yemedim karnıyarık dünkü yemeklerden yedim onu da yarın yerim kuru köfte evet bildiğimiz kıymadan köfteHani karnıyarııık? Yemedim mi hiiç?
Kuru köfte ne ola ki? Et köfte mi?
Güzel menü, afiyet olsun..
Yemedim ıslak kek tabiki, tepsinin dibine yapışan yerlerinden çay kaşığı ile sıyırdım azıcık..
Sen söyle bakayım benim bildiğim gibi mi seninkisiBen karnıyarık yapmaya erindiğim için, ayrıca çok kalorili olduğu için onun yerine bizim memleket Kahramanmaraş'ın yemeği patlıcan kebabı yapıyorum, hem çok lezzetli, hem çok pratik, hem de kalorisi çok az, diyete uygun... Biliyor musun patlıcan kebabınıGonul83 ?
Kızlar, sizlerden bilen yapan var mı?
Olur olur, gezmem..hiç yemedim karnıyarık dünkü yemeklerden yedim onu da yarın yerim kuru köfte evet bildiğimiz kıymadan köfte
Tehlikeli sularda yüzme Ayşegül kaşıkla kenardan felan aman diyorum
Sen söyle bakayım benim bildiğim gibi mi seninkisi
Ben çok marifetli sayılmam 30 yaşımda evlendim ve yemek yapmayı o yaştan sonra öğrendim
Çok az yağda patlıcanı öldürdüm ve geri kalanını fırında pişirdim
Menünü de çok beğendim, köpüşler için yaptıklarını da..Sabah 12:30 haşlanmış yumurta zeytin peynir tere
Ara türk kahvesi 3 draje
Ara limonata
Akşam 19:30 myesrl mercimek çorbası ton balıklı salata
Spor 30 dakika zumba 1 saat bölgesel spor su iki litre
Not bugün sokağındaki köpeklere mama yaptım isteyen olursa tarifini veririm çok açlar 10 kilo mama hemen bitti
Tamam canımMenünü de çok beğendim, köpüşler için yaptıklarını da..
Tarifi ni yaz, inşallah denemek isterim, sana zahmet
Evet yagda kizardi2 tane idi patlıcan zaten eşimle bana
dün yediler pilav o yüzden makarna yaptım yanına
Yedin mi ıslak kek
ooo çok iddialı menü
Benden iyi korkmuşsun Buda iyi birşey
o balıklar tehlikeli yağda mı Kızarttın