Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bugün akşam yemeği saatini geçirince akşam öğünü yapmadım. Şu an ölüyorum açlıktan :mad::mad:

Kahvaltı (10:30)
1 tane haşlanmış yumurta
yarım kibrit kutusu büyüklüğünde beyaz peynir
domates, salatalık
1 dilim tam buğday ekmeği

Öğle (15:00)

Çeyrek beyaz ekmek içerisinde sucuk, kaşar, dometes ve yeşil biber tost
2 su bardığı ayran

Spor yok. Su sayamadım ama 1,5 litre olmuştur. Bugün çok içemedim.

Bak şimdiden yerini yapıyor parmaklarımı kapatamıyorum çok şişim falan ödem :duduk:
Şaka şaka senin ödem sorunun epeydir vardı hatta doktora gitmiştin bunun için bir ara demek hala geçmedi :KK43: LAydLiNe LAydLiNe

O zaman bişey çıkmamıştı canım. Bu kez yine aynı oldu. Normalde umursamam ben ödemi ama cidden acı veriyor. El parmaklarının kapanmaması kötü bişey. Allah kimseye yaşatmasın. Kavrayamıyorsun hiçbir şeyi. Ve kavramaya çalıştıkça acı veriyor. Ama bu kez turşu ve regl kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Normalde tuzlu şeyler yemiyorum ama turşuya dayanmam çok zor oluyor.

İyi akşamlar nasılsınız? İyisiniz umarım.

Kahvaltı 11.30 elim kadar ev ekmeği, tereyağ, domates, salatalık
güya bugün yemeyecektim evdekileri kokuları alabilseydiniz kesinlikle hak verirdiniz😓 anneme ekmek yapma diyorum yapiyo.. biz oturup yarısını iyiyince hakverdi artık yapmayacak.. 🤷
Neyse dedim akşam yemem artık...
Yedim tabiki😭😭😭 1 tabak yogurtlu karnıbahar haslama, bir el kadar ekmekte akşam yedim saat 18.00 de😫 olayda adı geçen el ektedir.. sevgilerimle.. 🤣🤣🤣Eki Görüntüle 2620329
Gülmekten resmen gözümden yaş geldi :))))

iyi akşamlarr
kahvaltı(14.30)
3 yk yulafı su ile pişirdim içine 6 çekirdekli siyah üzüm kakao tarçın ekledım
ara öğün(17.30)
dalgona kahvesi tadını pek beğenmedim ama aşşırı şişirdi hala kötüyüm
yanında 2 kurabiye birazcık kurabiyenin de etkisi olabilir :olamaz:
2.5 lt su
10 dklık kol inceltme egzersizi
20 squat

Hiç sağlıklı olmamış canım menün. Lütfen daha sağlıklı beslen. Metabolizmana zarar vermemelisin.

İyi akşamlar nasılsınız? İyisiniz umarım.

Kahvaltı 11.30 elim kadar ev ekmeği, tereyağ, domates, salatalık
güya bugün yemeyecektim evdekileri kokuları alabilseydiniz kesinlikle hak verirdiniz😓 anneme ekmek yapma diyorum yapiyo.. biz oturup yarısını iyiyince hakverdi artık yapmayacak.. 🤷
Neyse dedim akşam yemem artık...
Yedim tabiki😭😭😭 1 tabak yogurtlu karnıbahar haslama, bir el kadar ekmekte akşam yedim saat 18.00 de😫 olayda adı geçen el ektedir.. sevgilerimle.. 🤣🤣🤣Eki Görüntüle 2620329

Yalnız eli bayağı iyi göstermişsin :KK70: :KK70: :KK70: Her an tokat yiyecekmişim gibi bir his var içimde :eek::eek:

Selam kızlar, :)
Kahvaltı 11 de
Kaşarlı sucuklu yeşil ve kapya biberli bi krep yaptım harika ötesi oldu.. onu yedim
Çay domates biber

Saat 15. De
1 avuç kayısı çekirdeği

Saat 19.00 da
Boool bool salata
1 barak ayran
1 yk dünkü kıymalı patatesli fırın yemeğim.

Şimdi de çay içicem

Sabah 12 :30 melemen zeytin tel peynir ekmek resmen doyana kadar yedim arkadaşlar
Ara bitki çayı yanında az çekirdek badem 10 Antep 6
Türk kahvesi
Mısır püskülü + kiraz sapı

Akşam yemeği yok bugün cumartesi gününe kadar böyle.deneyecem arkadaşlar yeni programım böyle tek öğün
Spor 30 dakika zumba 1 saat bölgesel hareket yaptım bugün çok iyi çalıştım
Su 2 litre

Bugün akşam yemeği saatini geçirince akşam öğünü yapmadım. Şu an ölüyorum açlıktan :mad::mad:

Kahvaltı (10:30)
1 tane haşlanmış yumurta
yarım kibrit kutusu büyüklüğünde beyaz peynir
domates, salatalık
1 dilim tam buğday ekmeği

Öğle (15:00)

Çeyrek beyaz ekmek içerisinde sucuk, kaşar, dometes ve yeşil biber tost
2 su bardığı ayran

Spor yok. Su sayamadım ama 1,5 litre olmuştur. Bugün çok içemedim.
Çok iyi yapmışsın canım yememekle.. süt iç tok tutar Bu arada uzun zaman sonra hoş geldin :KK200:

Kızlar ben bugün biraz erken kaçıyorum. Yarın iş var ve erken kalkmam lazım. Yarın sabah görüşürüz. Geçmiş okumaya devam edeceğim ona göre :KK70::KK70:
Kaptanım, oku oku zor bitirirsin sen o geçmişi..bu hafta baya gırgır, şamata, yemek tarifleri..derken iyice aştık kendimizi..:KK70:

Uzay yürüyüş aleti diye biliyorum canım güzel bir alet basen kalça için gayet güzel bir alet
Hm tamam hatırladım, bi ara abimgilin de vardı, kolları ve bacakları oynatarak, yürüyüş gibi yapılıyo dimi, şu parklarda da spor aletlerinin içinde olandan sanırım..baya yoruyordu hatırladım..

Hm tamam hatırladım, bi ara abimgilin de vardı, kolları ve bacakları oynatarak, yürüyüş gibi yapılıyo dimi, şu parklarda da spor aletlerinin içinde olandan sanırım..baya yoruyordu hatırladım..
Evet o bence güzel bir alet keşke benim olsa😂

Ay adaaa seni gördüm çok mutlu oldum iyiyiz biz aynı devam gördüğün gibi zayıflamaya devam ben seni geçmişim inanabiliyormusun ama vereceğim tabi 🙂gelsene sende senin enerjin bize çok iyi gelecek gel seni 55 kg yapayım burada 😘😘😘
Şuan sen kaç kilosun canım ben en son tartıldığımda 65.400 idim ama tam 1 ay oldu sanırım tartıya çıkmayalı 😔😔😔

Bende step tahtası sipariş verdim birazda step yapayım motive olayım diyorum... eliptik ve yürüyüş bandım var onların çok faydasını gördüm özellikle eliptik 57 kiloya düşmüştüm 😔😔😔

Iyi akşamlar kızlar, bi sabah bi geceye doğru uğrayabiliyorum, telefonu alınca oğlum bırak telefonu diyor bu ara biraz atarli:halay:
Bugünkü menümü yazacağım ama öncelikle belirtmeliyim ki AÇIM :işsiz::rolleyes: niye böyle bilmiyorum, gece oğlan uyuyunca kitap okuyorum hemen fırsattan istifade, 1 saat sonra karnım guruldamaya başlıyor.
Sabah 9.00
1 sade türk kahvesi, 2 gün kurusu
Kahvaltı 10.30
3 dilim hellim
7 zeytin
1 haşlanmış yumurta
3 ceviz
Bol maydonoz domates

Ara 15.30
3 çatal ananas, 3 çilek

Akşam 18.30
1 küçük kase süzme yoğurt, 1 tabak sulu köfte, az salata
Su 2lt Spor yok, sadece akşam evde tek kale futbol oynadık, spor oyunu olsun derken 2dk plank, 10 sınav cektim :KK53:

Back
X