- 27 Ocak 2010
- 1.944
- 4.874
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet olsun bu krebi ben de yapayim, evde her gün kahvaltı varyasyonu yapıyorum oğlum yumurtadan sıkılmasın diye, iyi olurSelam kızlar, :)
Kahvaltı 11 de
Kaşarlı sucuklu yeşil ve kapya biberli bi krep yaptım harika ötesi oldu.. onu yedim
Çay domates biber
Saat 15. De
1 avuç kayısı çekirdeği
Saat 19.00 da
Boool bool salata
1 barak ayran
1 yk dünkü kıymalı patatesli fırın yemeğim.
Şimdi de çay içicem
Tek öğün, hadi bakalimSabah 12 :30 melemen zeytin tel peynir ekmek resmen doyana kadar yedim arkadaşlar
Ara bitki çayı yanında az çekirdek badem 10 Antep 6
Türk kahvesi
Mısır püskülü + kiraz sapı
Akşam yemeği yok bugün cumartesi gününe kadar böyle.deneyecem arkadaşlar yeni programım böyle tek öğün
Spor 30 dakika zumba 1 saat bölgesel hareket yaptım bugün çok iyi çalıştım
Su 2 litre
Gel başla gel adaAy sizlerle yarın tekrar başlasam mı kendime güvenemiyorum önümüz ramazan![]()
Gel gel, eski performansını bilmiyorum ama hiç yoktan az da olsa ramazanda da yine verirsin...en azından kilo almazsınAy sizlerle yarın tekrar başlasam mı kendime güvenemiyorum önümüz ramazan![]()
İnsülin direncine aralıklı oruç iyi geliyor diye biliyorum canım ilk zamanlar reaksiyon oluyor ama tedavi ediyor diye biliyorum bende de var insülin direnciAfiyet olsun bu krebi ben de yapayim, evde her gün kahvaltı varyasyonu yapıyorum oğlum yumurtadan sıkılmasın diye, iyi olur
Tek öğün, hadi bakalimben yapamıyorum, cesaret edemiyorum insulin direnci var.
Gel başla gel adaben de gidip gidip geliyorum, arada derede derken mezuniyete az kaldı, sen müthiş spor yapiyordun, yine başlarsın.
Biliyorum ve önceden yapabiliyordum burada olmadı bir türlü mesela yeni oyuncak aldım yarın spora onu yuklerim artikMesaj yazma bölümünün altındaki dosya ekle ye basıp, bi resim seçip yüklüyorsun..zaten yapmışsın..ben de deneye yanıtla bulmuştum..
Gece gece aç bi insana bu atılırmı... tövbe estağfurullah..niyetimi bozduracan şimdiTamam tamam çok sevindirik oldum yuklemeyecem daha ama artık kurtulamazsiniz![]()
Hurma puresiyle Antep fıstığı püresi canım ya çok güzel oluyor daha diyet tatlilarim var böyle diye attimGece gece aç bi insana bu atılırmı... tövbe estağfurullah..niyetimi bozduracan şimdi![]()
Süper gözüküyorHurma puresiyle Antep fıstığı püresi canım ya çok güzel oluyor daha diyet tatlilarim var böyle diye attim![]()
Tadı da çok güzel ben bir ara çok katı bir.diyet yapıyordum yani yapmak zorundaydım unsuz ve şekersiz beslendigin için alternatif tatlilarim vardi aklıma.geldikce atarım yineSüper gözüküyor![]()
Estagfurullah efendim sağlığınız yerinde olsun önemli olan önce oSürünerek geldim kızlar resmen ama okuduğum mesajları görünce nasıl mutlu oldum anlatamamŞimdi hızlıca geçmişe gideceğim ama önce neden gelemedim onu anlatayım. Pazartesi regl oldum ama öyle böyle değil çok sancım vardı ve halsizlikten hareket edemez durumdaydım. İki gün boyunca hiç kalkmadan yattım resmen. Bu arada çok şükür işe gitmedim. İş yerinde olsam sanırım çok fena olurdum. Öyle bir ödem var ki vücudumda parmaklarımı ikiye bükemiyorum. Bunların yanında da 3 gündür geçmeyen bir baş ve boyun ağrım var. Ağrı kesiciler de etki etmiyor maalesef. Şu an bile ağrılarım devam ediyor. Bunları size anlatıp demoralize etmek de istemiyorum aslında ama mahcubum size karşı gelemediğim için. Cuma günü büyük bir kaçamak yaptım. Söylemiştim yapacağımı ama çok lezzetliydi. Kendine ödül vermek isteyenlere tarif verebilirim o kadar güzel oldu
Bunları yazarken diyorum ki kendi kendime iyi ki takım kaptanıyım yoksa şimdiye kaptan beni takımdan kesin kovalardı
Dün biraz kendimi hareket halde bulunca yapmam gereken işleri yapmak için dışarıya çıktım. Tahminimden uzun sürdü işler. Eve gelince de vakit bulamadım bilgisayar başına oturmaya. Cep telefonundan kk ya girmek zulüm gibi geliyor bana o yüzden maalesef girmiyorum. Yoksa telefon her dakika yanımda. Ama artık sizleri ihmal etmemek için girmem gerektiğini anladım. Gelemediğim için çok üzgünüm ve özür diliyorum hepinizden
![]()
hiç yemek yememişsin hım beğenmedimİyi akşamlar herkese, menümü atayım hemen,
12.00.
Çeyreğin çeyreği ekmek, 1 tavada yumurta, 5 yeşil zeytin, marul arasına 1 sıkım Antep köftesi (sonunda bitti şükür), çemen, çay.
15.30
1 kupa biberiyeli çay
17.30
1 elma
19.00
1 tabak salata
Birazdan 3-4 bardak çay içerim..
2.5 litre su, 1.5 saat yürüyüş..![]()
of yazmadım bugün canım istemedi kaçamak falan da yok ha aklımda kaldığı kadarıyla yazacağım artıkKimselerden ses yok.. kızlaaar ....
Napıyosunuuuz...ne yediniz içtiniz,?
Gonul83 neler yedin bacıım?
turşuyu bende çok severim ama hazır turşu var piyasada o yüzden almak istemiyorum güzel olmuyorO zaman bişey çıkmamıştı canım. Bu kez yine aynı oldu. Normalde umursamam ben ödemi ama cidden acı veriyor. El parmaklarının kapanmaması kötü bişey. Allah kimseye yaşatmasın. Kavrayamıyorsun hiçbir şeyi. Ve kavramaya çalıştıkça acı veriyor. Ama bu kez turşu ve regl kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Normalde tuzlu şeyler yemiyorum ama turşuya dayanmam çok zor oluyor.
evet aynen o aletUzay yürüyüş aleti diye biliyorum canım güzel bir alet basen kalça için gayet güzel bir alet
Ada ben şuan öyle açım ki beni düşün kızAhh canım bende çok özledim sizleri ama kontrolü kaybettim çok yiyorum çok kilo aldım![]()
Söylemim şimdi ajanlar olabilirŞuan sen kaç kilosun canım ben en son tartıldığımda 65.400 idim ama tam 1 ay oldu sanırım tartıya çıkmayalı![]()
Yardımı olur olmaz mi canım basen olmaması ne güzel fıstık gibi olursun göbek bel giderseEstagfurullah efendim sağlığınız yerinde olsun önemli olan önce o
hiç yemek yememişsin hım beğenmedimsabah çeyreğin çeyreği ekmek diyorsun nasıl kendini tutuyorsun o çemenin o tavada yumurtanın yanında hepsi ekmek yedirir çünkü
of yazmadım bugün canım istemedi kaçamak falan da yok ha aklımda kaldığı kadarıyla yazacağım artık
turşuyu bende çok severim ama hazır turşu var piyasada o yüzden almak istemiyorum güzel olmuyor
Sende hem regl hem kaçamak hem turşu ödem hepsi bir arada olmuş
evet aynen o alet
Ama bende hiç basen yok alt tarafım olduğu gibi kalabilir hatta
bel göbek sırt kısmı sorunlu yine de zayıflamaya Yardımcı olur heralde
Ada ben şuan öyle açım ki beni düşün kız
Hatırlasana açlıktan karnımız guruldaya guruldaya yattığımız geceleri yoğurdun içine pulbiiber katıp yaediğiöiz akşamları sabahları senin közlenmiş biber kokunla uyandığımızıspora yarışlarımızı
Söylemim şimdi ajanlar olabilir🕵![]()