Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabah normal kahvaltımı yaptım 09:00
öğlen köfteli yoğurtlu çorba 2 tabağa yakın 15:00
Kavun
2 lt su
biraz eliptik bisiklet 15 dk falan
Hımmmm az yenildiğine göre geçmişte iyi şeyler olmamışSelam kızlar, :)
Kahvaltı 11 de
Kaşarlı sucuklu yeşil ve kapya biberli bi krep yaptım harika ötesi oldu.. onu yedim
Çay domates biber
Saat 15. De
1 avuç kayısı çekirdeği
Saat 19.00 da
Boool bool salata
1 barak ayran
1 yk dünkü kıymalı patatesli fırın yemeğim.
Şimdi de çay içicem
Yeni bir şey mi denemeye başladın? Ve neden?Sabah 12 :30 melemen zeytin tel peynir ekmek resmen doyana kadar yedim arkadaşlar
Ara bitki çayı yanında az çekirdek badem 10 Antep 6
Türk kahvesi
Mısır püskülü + kiraz sapı
Akşam yemeği yok bugün cumartesi gününe kadar böyle.deneyecem arkadaşlar yeni programım böyle tek öğün
Spor 30 dakika zumba 1 saat bölgesel hareket yaptım bugün çok iyi çalıştım
Su 2 litre
Şöyle bir geçmişe bakıp düşündüm ki kilo almamın en büyük sebeplerinden biri geçirdiğim akşam yemekleri. O yüzden kendime ceza olarak madem kaçırdın yemeği o zaman yemeyeceksin dedim ve iyi oldu. Bunan sonra akşamı en geç 18:00 de kapatmaya karar verdim. O saatten sonrasına kalırsa yemeyeceğimÇok iyi yapmışsın canım yememekle.. süt iç tok tutar Bu arada uzun zaman sonra hoş geldin![]()
Hımmmm ama inatçıyımdır okurumKaptanım, oku oku zor bitirirsin sen o geçmişi..bu hafta baya gırgır, şamata, yemek tarifleri..derken iyice aştık kendimizi..![]()
Iyi akşamlar kızlar, bi sabah bi geceye doğru uğrayabiliyorum, telefonu alınca oğlum bırak telefonu diyor bu ara biraz atarli
Bugünkü menümü yazacağım ama öncelikle belirtmeliyim ki AÇIMniye böyle bilmiyorum, gece oğlan uyuyunca kitap okuyorum hemen fırsattan istifade, 1 saat sonra karnım guruldamaya başlıyor.
Sabah 9.00
1 sade türk kahvesi, 2 gün kurusu
Kahvaltı 10.30
3 dilim hellim
7 zeytin
1 haşlanmış yumurta
3 ceviz
Bol maydonoz domates
Ara 15.30
3 çatal ananas, 3 çilek
Akşam 18.30
1 küçük kase süzme yoğurt, 1 tabak sulu köfte, az salata
Su 2lt Spor yok, sadece akşam evde tek kale futbol oynadık, spor oyunu olsun derken 2dk plank, 10 sınav cektim![]()
Günaydın kızlar.Dun gece yine migrenim tuttu.Neyseki iğne agriyi azalttı.Oglum ananede.Bende bugün akşama kadar orda olcam.Ama çok özlemiş onun mutluluğu mu azalttı agrimi bilmiyorum.Cok tedirgin oldum dışarı ciktik diye ama mecbur kaldım.
Gonul83 Canım anneler grubunda değildim 1 tane 3 yaşına girmek üzere olan Yavuz Selimim var teyzesi ellerinden öper.. 2017 den beri bu gruptayım senin isminde bana hiç yabancı gelmedi :) hatırlıyorum ben bi ara izne ayrılacağım sıra sen gruba gelmiştin :) üşenmedim geçmişe gittim hakkatende öyle :))
Çocuk eğitimde henüz başlardayım ama öfke kontrolü eğitimini stres yönetimi eğitimini bende aldım :) pamuk gibi miyim yooo valla :))arada parlıyom hemde parıl parıl :)))
Allahım yokluklarını göstermesin.. düşünsene senden bir parça senin ellerinde doğdu sadece sana muhtaç, yemek verirsen yer vermezsen yemez.. Ah ev dağınıklığı insanı gerçekten bunaltıyo daha yeni toparlıyosun arkanı bi dönüyon heryer berbat.. Ama bunlar çocuk bilmiyo ki.. bir kez amaan boşver temizleriz toplarız bişe olmaz de bak ne rahatlıyo insan.. sinirlenince sadece kendimize oluyo kimsenin harmanına kar yağmıyo :)..iş bölümü yapın ama sakin sakin bağırmadan.. sürekli kızıp bağırıp mutfaktan, iş yapmaktan çıkmayan annelerin çocukları daha başarısız olurmuş. Hatalarında tabi uyaracaksın ama hep şunu düşün canım benim...büyüyüp elden gidecekler. Yalniz kalacağız.. tek başımıza... evimiz tertemiz olacak amaaa keşke burda olsalar keşke kırıp dökseler eskisi gibi evin dağılmasını koltukların tepelerinde zıplamalarını o kadar özleyeceğiz kiii.. inan ben hep bunu göz önüne alıyorum ne kadar çok zaman gecirirsek kâr.. ölüm varrr ayrılık varrr sarılın sevdiklerinize ben bugün çok duygusallaştım.. roman yazmışım kız :)
Ben moda mod diyet mantığına karşıyım ( kaptan beni atarmis) ozaman sıkıcı oluyor ve sürdürülebilirlik azalıyor istikrar için mutluluk önemli ama toparlaman da çok önemli güzel kacamaklariniz olsun eşinle
![]()
Aynen kaptan ya..istesem o iradeyi sağlarım yine ama sanırım içten istemiyorum.aslinda çok yemiyorum yine gerçekten ama aradaki kaçamaklarla biraz alıyorum sonra veriyorum.sonra yine alıyorum.kilom normal olsa dengeliyorum aslında ama bana denge lazım değil.siki bir diyetle kilo vermem lazım.suan adet olmayı bekliyorum.2 haftadır çok hastayım kasik karin bel midemde bulanıyor.bi adet olsam kendime gelip rahatlicamda..geçen hafta bi yürüme bandına çıktım dedim 20dk yapabildim.bel ve kaşık ağrılarım başladı.biraktim yarıda...bakalım ilk defa adete yakın bukadar kötü oldum.
Teşekkür ederim kaptanım.Geçmiş olsun canımGünaydın
![]()
bence biraz basen güzel oluyor popoda öyle bende hiç yok değil yani basen hiç yok gerçi bizde genetik annem ablalarım hiçbirimizde yok popo normalYardımı olur olmaz mi canım basen olmaması ne güzel fıstık gibi olursun göbek bel giderse
ben pek dikkat etmiyorum açıkçasıBu mevsimde kavun iyiymiş. Geçen yazdan kalmamı yoksa yeni mi? İyice dengesiyle oynadılar resmen dünyanın. Mevsimi dışında sebze meyve tüketmemeye çalışıyorum. Yeni bir haber okudum şimdi de böğürtlene el atmışlar raf ömrünü uzatmak için genetiğiyle oynuyorlarmış. Nasıl sinirlerim bozuldu anlatamam.
Bugünkü güzeller güzeli menüm
Sabah 10.00; 2 haşlanmış yumurta
1 dilim kadar peynir
3 zeytin
Domates,salatalık
Ara 14.30; 1 avuç leblebi
Şekersiz filtre kahve
Akşam 17:00; 1 kase tarhana çorbası
5 adet köfte
Salata
Su 2 litre
Öğlen 50 dakka spor
Allah allah menüler az ve öz gelmeye başladı. Sevinsem mi endişelensem mi bilemedimBen geldim hatunlar
Menüme hemencecik geçiyorum
Saat 11.de
1 dilim ekmek
Çok çok az yağda kızarmış biber (1 yk)
Peynir
Domates salatalık
Çay
Saat 15.00 'te 1 tanecik cips kırıntısı mi diyim parçası mı diyim bilemedim
Saat 18.45 'te
Kurutulmuş taze fasulyeleri haşlayıp soğan salça baharatla kavurdum ondan 3 yk yedim
2 kase de marul cacığı yedim :)
Bu grupta eskiler hatırlar belki marul cacığım çok meşhurdu:)) sizlere de tavsiye ederim
Marulu ince ince doğra sarımsaklı yoğurdu sulandır at içine marulları birazda tuz oh mis :) bildigin cacık gibi ama salatalık yerine marul :) aşırı şekilde tok tutuyo @krtp86 spor yapmış hemde 50 dakikaaa. Çok pis kıskandım bende yapicam:)))
İyi akşamlar,
Menüm
12.00. Çeyreğin çeyreği ekmek, 1 küçük tabak patlıcan kebabı, 2 sıkım Antep köftesi, yeşillik, 1 ceviz, 1 tatlı kaşığı bal..
18.00 1 elma, 1 portakal
19.30. 4 sıkım köfte daha, bol yeşillik..
Birazdan 3-4 bardak çay içerim..
2.5 litre su, 1 saat yürüyüş..
Sabah normal kahvaltımı yaptım 09:00
öğlen köfteli yoğurtlu çorba 2 tabağa yakın 15:00
Kavun
2 lt su
biraz eliptik bisiklet 15 dk falan
Canım, çiğköftenin etsiz, domatesle yoğurularak yumuşayan, kızgın zeytinyağı katılarak sıkılan kardeşi diyeyim..Antep köftesi nasıl bişey canım. Yemedim hiç daha önce.
Canım, çiğköftenin etsiz, domatesle yoğurularak yumuşayan, kızgın zeytinyağı katılarak sıkılan kardeşi diyeyim..
İlerleyen sayfalarda Antep köftenin tarifini baya uzuun bi şekilde yazmıştım, o sayfaya daha gelmedin sanırım![]()
Bıraktım o işleri kaptanım artıık az yiyorum ve kaçamak yapmıyorum daha doğrusu yapmamaya çalışıyorum kendimi bilsen ki nasıl tutuyorumAllah allah menüler az ve öz gelmeye başladı. Sevinsem mi endişelensem mi bilemedim![]()
![]()
Şaka bi yana iyi gidiyor maşallah
![]()
Kız senin bu 2den 3 den sonra bi şey yememene hayranım..ben de dün öyle yapim dedim ama gözğm kesmedi, bari salata yiyim dedim
Şimdiiii, normal kahvaltı derken ne mesela, sana göre normal olan bana göre anormal olabilir, hiç açıklayıcı değil, öğlen biraz fazla gibi ama ondan sonraki yaşadığın kıtlığı düşününce, toplamda güzel ve hafif bi menü olmuş
Evet, tabiki de kahvaltıda daha çok ekmekle güzel gider yediğim şeyler..ama seninle yarışımızı düşününce lokmalar boğazıma diziliyor, nasıl oluyor ben de anlamadım, azıcık ekmekle doyup kalkıyorum
Gece 1.30 gibi uyanınca merak ettim menü attınmı diye uykulu halimle açtım baktım, gördüm menünü..bu yorumu gece yazdım ama TLF da bi sorun oldu göndermedim bi türlü..sonra güldüm düştüğüm hallere![]()