• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Merhabalar canım o gün yazıştığımızdan bu yana 78 kg ye düştüm..güncel kilom bu..boy 161..88 liyim..
2 öğün yemek yiyorum..ekmek galeta krep asla yok sabah 3 zeytin kibrit kutusu kadar peynir salatalık yeşillik ..akşam 6 da havuçlu yeşilliği bol salata ve bi kase çorba...Başka bişey yoyo.çok midem kazımışsa bi fincan şekersiz bi çay kaşıpı balla tatlanmış kahve içiyorum..günlük 1000 kalorinin altında olması lazım..1 buçuk litre su içiyorum..

Gayet güzel canım. Menülerimizi akşam en son yediğimiz öğünden sonra buraya toplu şekilde liste halinde yazıyoruz. Akşam geldiğinde görürsün bizim menülerimizi ona göre yazarsın. Menü yazarken öğün saatleri ve yiyeceklerin miktar ve çeşitleri önemli. Su az olmuş onu en az 2 litreye çıkartman lazım. Spor yapabiliyor musun?
Şunu da şuraya koyayım ki yarın aramam zor olmasın :KK48::KK48:

13. TAKIM KATILIM FORMU 10 Nisan 2020 Başlama

Kullanıcı Adı : simgeninkedisi
İsim (İsteğe Bağlı ):Esra
Mesleginiz:öğretmen
Yaşınız :32
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :1
Yaşadığınız şehir:samsun
Boyunuz :1.61
Kilonuz:79.5
Hedef kilonuz :60
Kilo alma hikayeniz :çikolata ve kahve tiryakisi
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :sağlık ve form
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :hayır
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.

Merhaba arkadaşlar bende sizlere katılmak istiyorum boyum 1,67 kilom 69 küsür :KK43: sabah tekrar ölçüp yazarım hedefim 56 kilo olmak yaklaşık 3 hafta önce kendimce diyete başladım başladığımda 74 küsür kiloydum ilk 5 kiloyu kolay verdim ödül günü ve kaçamaklar yaptığım halde ancak şuan vermem yavaşladı gruplara katılıp motive olmak ve hırslanmak istiyorum :KK15:

Aç karnına tartıldım 69,2 kiloyum

Hoş geldin canım aramıza. Takımın ilk sayfasında kurallarımız ve katılım formumuz var. Formu burada doldurup paylaşırsan hepimiz seni daha yakından tanırız :KK39:

Kızlar yaaaa bugün hastaneye ev hanımları ikram yapıp yollamışlar sağ olsunlar. Neler var neler anlatamam ama sıkı durun hiçbirinin tadına bile bakmadım :rolleyes::rolleyes: Yaktın beni Aysegul 6666 Aysegul 6666 yaktın :KK70::KK70::KK70:İşin ucunda yarış olmasa kesin yerdim :işsiz: İnşallah yarın güzel bir rakam görünce kaybetmem kendimi çünkü çok çabuk şımarıyorum. Eğer bu cumayı şımarmadan atlatırsam korkun benden :KK69::KK69::süslü::cool:

Kızlar yaaaa bugün hastaneye ev hanımları ikram yapıp yollamışlar sağ olsunlar. Neler var neler anlatamam ama sıkı durun hiçbirinin tadına bile bakmadım :rolleyes::rolleyes: Yaktın beni Aysegul 6666 Aysegul 6666 yaktın :KK70::KK70::KK70:İşin ucunda yarış olmasa kesin yerdim :işsiz: İnşallah yarın güzel bir rakam görünce kaybetmem kendimi çünkü çok çabuk şımarıyorum. Eğer bu cumayı şımarmadan atlatırsam korkun benden :KK69::KK69::süslü::cool:
Ay bu kadar oluur, yarışın son günü ve işyerinde ikramlar..hmm..ben olsam asla dayanamazdım kaptan ne yalan söyleyim, helal olsun:KK57::KK9:
Yarın eline geçen haftakinden daha küçük çaplı bi bomba daha bırakacağım, haberin olsun..

Haftaya da senin peşini bırakmaya niyetim yok, çünkü şımarmaya çok meyillisin, kazansam da kaybetsem de haftaya yeniden yarışalım..tabii cesaretin varsa...hodri meydan:KK59:

Kaptancığım beni bu hafta görme sen ben yokum farzet tatildeyim ulaşılamıyorum :silah:cumadan sonra bomba gibi buradayım :KK43: cuma günü kendime bir rakip arıyorum kendine güvenen gelsin:KK11:
Gönülcüm sen çentikle yarışmıyor muydun bu hafta?
Gel bacım gel, seni anca ben paklarım, haftaya senin bi daha tozunu attırayım:KK59:

Ay bu kadar oluur, yarışın son günü ve işyerinde ikramlar..hmm..ben olsam asla dayanamazdım kaptan ne yalan söyleyim, helal olsun:KK57::KK9:
Yarın eline geçen haftakinden daha küçük çaplı bi bomba daha bırakacağım, haberin olsun..

Haftaya da senin peşini bırakmaya niyetim yok, çünkü şımarmaya çok meyillisin, kazansam da kaybetsem de haftaya yeniden yarışalım..tabii cesaretin varsa...hodri meydan:KK59:

Var tabii ki var olmaz mı :KK70: :KK70: :KK70: Gözüm korktu şu an yaaaa yarın için. Eve gidip hemen kendime yeşil çay yapayım. Arkasından bir kiraz sapı :KK53::KK53::rolleyes::rolleyes:

Dun misafirimiz doğum günü pastası getirdi :mad: zaten çocuklar saldırdı biz de ucundan kıyısından derken bir dilim yedik. Dun ıkindide 4 kaşık kısır yedim, akşam da 5 sarma ve 1 kase yoğurt.
Bakalim bugün nasil telafi edeceğim bu durumu :110: bir de regl olacağım sanırım.

Dun misafirimiz doğum günü pastası getirdi :mad: zaten çocuklar saldırdı biz de ucundan kıyısından derken bir dilim yedik. Dun ıkindide 4 kaşık kısır yedim, akşam da 5 sarma ve 1 kase yoğurt.
Bakalim bugün nasil telafi edeceğim bu durumu :110: bir de regl olacağım sanırım.

Önümüz ramazan dikkat etmek lazım. :KK39:

Back
X