• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Aminnn 7aylik olucak haftaya
Ya nebiliyim çekindim biraz
Ama artık burdayım ins
Ay maşallah canım. Doğumun yakın zamanda olduğu için şu an tam çok hızlı kilo verebilme dönemindesin sakin pes etme coook güzel kilolar vereceksinnn

Ay maşallah canım. Doğumun yakın zamanda olduğu için şu an tam çok hızlı kilo verebilme dönemindesin sakin pes etme coook güzel kilolar vereceksinnn

Inş canım ama neoldu bilmiyorum artık eskisi kadar hızlı veremiyorum
Biliyosun ben kahvaltı yapmıyordum artık kendime uygun bi diyet buldum aralıklı oruç yapıyorum

İyi geceler kızlar bir şey soracaktım ben normalde yarın oruç tutmayacaktım ama tutmaya karar verdim bugünkü tartımı da baz almayayım diyorum akşama doğru bildirim yapsam sıkıntı olur mu zaten listede de değilim
Canım LAydLiNe LAydLiNe iftardan önce tartilirsiniz demişti yanlış hatırlamıyorsam

marbling marbling cnm geçmişte verdiğin listeyi güncellemiş miydin sen. Vaktim olunca daha ayrıntılı yazarım demistin.

Ay yoksa berceste_ berceste_ mıydı sporu yazan o_O:KK11: ah hafizam
Guncellemedim canım yaa çok ilgi olmadı gibi
Ama isterseniz yine yazarım canlarım ben adet olunca tüm dünya duruyor da
Artık sizin için yine güncelleyebilir isterseniz.dayatma yapmayim diye böyle oldu aslında

Guncellemedim canım yaa çok ilgi olmadı gibi
Ama isterseniz yine yazarım canlarım ben adet olunca tüm dünya duruyor da
Artık sizin için yine güncelleyebilir isterseniz.dayatma yapmayim diye böyle oldu aslında
Görsel olmayınca tam kafamızda netleşmedi sanırım canım. Ben de youtube da bir spor hocası bayanı takip etmeye başladım pilates yapıyorum daha doğrusu yapmaya çalışıyorum birlikte yapınca baya etkili oldu. Kilo vermedim ama sıkılaşma bariz. Belki tavsiye edeceğin videolardan falan varsa izlerken daha rahat yapabilir arkadaşlar naçizane tavsiyem. Yanlış anlaşılmasın emeğine saygım var bu konuda küçük bir tavsiyede bulunayım demiştim:)

Bence saçmalıyorsun Gonulcum.. sadece ananas ve yoğurtla mi oruç tutacaksin:KK57:
Ama öğlen ne yediklerimi görmedin heralde mantı bulgur köfte salata karnım hala acıkmadı düşün
Bi deneyeceğim bakalım çok zorlanırsam sonraki gece artırırım ama ben her zaman sahuru çok az yaparım

Hayırlı ramazanlar canlar..

2 has. yumurta, domates salatası kuzu kulakli, 2 dilim peynir, 3 ceviz, 3 kuru kayısı, 2 bardak çay. Bende abartmış olabilirim. Acikmaktan korktum sanırım. Şimdi yatıyorum iyi uykular. tartıda görüşürüz artık🌺😍

Back
X