• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Haaa öyle ise iyi😂😂ben de çok su içmekten muzdiribim🤔🤔kış ın bu kadar içiyorum yazın abartısız 10 litre🙈🙈🙈aileden herkes doktora git diyor o kadar su içmek normal değil diyor böbrekleri yorarmis🤔🤔🤔bilemedim ki çok mu anormalim o_O o_O o_O :KK64::KK64::KK64::KK48:
:KK57: amanın naptın cnm ya ben 2 litre içince tuvalette yatıp kalkıyom sen nası dayanıyon :KK53: suyun fazlası böbreklere zararlı benim bildiğim cnm bi dr.a sor bencede sen

:KK5:
Menümü yazayım ben de ilk gün biraz saçmaladım ama bundan sonra telafisini yaparım mutlaka. Ramazanın ilk gününün cumaya gelmesi iyi olmadı :olamaz::olamaz:

Sahur (03:00)
1 tane haşlanmış yumurta
3 tane küçük sigara böreği
2 yuvarlak ince dilim sucuk

İftar (19:40)
3 kepçe mercimek çorbası
2 tane küçük etli biber dolması (İçinde az miktarda pirinç vardı.)
1 kase salata
1 dilim güllaç, yarım dilim şekerpare (Güllaç elim büyüklüğündeydi?:oops::oops:

Suyu mutlaka tamamlarım. Dışarıda yürüyeceğim ama ne kadar yürürüm şimdilik bilmiyorum. Yürüyünce yazarım.
Kaptanım, 950-100 kalori civarındasın (artı,eksi 100 kalori)
Bugun ekmek hiç yememişsin, tebrikler..yeseydin sonuç her dilim için 90 kalori artacaktı..
Yarım saat tempolu yürürsen yediklerinin 200 kalorisini yakarsın..💐💐💐

:KK57: amanın naptın cnm ya ben 2 litre içince tuvalette yatıp kalkıyom sen nası dayanıyon :KK53: suyun fazlası böbreklere zararlı benim bildiğim cnm bi dr.a sor bencede sen
Evet canım herkes bunu diyor o kadarı bobreklere zarar diyor şeker ölçümü yapıldı şükür iyi çıktı ama şu virüs bitince hayırlısı ile dr a gidip görüncem🤗tuvalet faslını ne sen sor ne ben söylüyüm🙈🙈🙈🙊🙊gece kaç kere kalkıyorum uykumun en güzel yerinde 🙈🙈🙈

Evet canım herkes bunu diyor o kadarı bobreklere zarar diyor şeker ölçümü yapıldı şükür iyi çıktı ama şu virüs bitince hayırlısı ile dr a gidip görüncem🤗tuvalet faslını ne sen sor ne ben söylüyüm🙈🙈🙈🙊🙊gece kaç kere kalkıyorum uykumun en güzel yerinde 🙈🙈🙈

Şimdiye kadar hep böyle içiyorsan sorun olmaz canım. Vücut istiyor ki içiyorsun. Su içmek iyidir. Ama tabii 4 biraz fazla gibi. Boyuna ve kilona göre düşünürsek normal. Bence bir sıkıntı yok. Ama sakın 4 ü geçme :KK39:

Aysegul 6666 Aysegul 6666 ufak bir hesap yaptırdım internette

Kalori İhtiyacı: 1,779.84 kcal/gün
Vücut Yüzey Alanı: 1.84 metrekare
Yağsız Vücut Ağırlığı: 53 kg
İdeal Kilo: 61 kg
Vücut Kitle İndeksi (BMI): 25.3 kg / metrekare
Sonuç: İdeal kilonuzun üstündesiniz

Bu sonuca ulaştım. Günlük kalori ihtiyacım 1700 civarı. Sence doğru mu? Boyuma kiloma ve yaşıma göre hesapladı

Şimdiye kadar hep böyle içiyorsan sorun olmaz canım. Vücut istiyor ki içiyorsun. Su içmek iyidir. Ama tabii 4 biraz fazla gibi. Boyuna ve kilona göre düşünürsek normal. Bence bir sıkıntı yok. Ama sakın 4 ü geçme :KK39:
Canım normalde çok su içen biri değildim 8 sene önce tedaviye başlamıştım dr bol bol su tuket demişti eşimde bi şişe bitmeden başkasını getiriyordu öyle alıştım ki kopamiyorum artık sürekli şu içme isteği oluşuyor 🤔🤔😎😎

Aysegul 6666 Aysegul 6666 ufak bir hesap yaptırdım internette

Kalori İhtiyacı: 1,779.84 kcal/gün
Vücut Yüzey Alanı: 1.84 metrekare
Yağsız Vücut Ağırlığı: 53 kg
İdeal Kilo: 61 kg
Vücut Kitle İndeksi (BMI): 25.3 kg / metrekare
Sonuç: İdeal kilonuzun üstündesiniz

Bu sonuca ulaştım. Günlük kalori ihtiyacım 1700 civarı. Sence doğru mu? Boyuma kiloma ve yaşıma göre hesapladı
Evet doğru canım, bu senin en az aktif olduğun, en hareketsiz olduğun duruma göre hesaplanmış sanırım, çünki bendede buna yakın bi rakam çıkıyo, aktiviten arttıkça kalori ihtiyacı 2000 lere çıkabiliyor ama ben hesaplamada hep en düşük aktiviteyi baz alıyorum..

Senin ki 1780.. haftada 1 kilo vermek için bu rakamdan günlük 1000 kalori aşağıda kalmalısın..
Yani sporsuz bi günde enfazla 780 kalori yiyebilirsin, spor yaptığın bi gün yaktığın spor kadar 780 kaloriden fazla yiyebilirsin, mesela yarım saat tempolu yürüdüysen 780+180=960 kalorilik yiyebilirsin, bunu 1 hafta devam ettirirsen 1 kilo vermiş olursun..

Haftada yarım kilo vermek için günlük kalori ihtiyacının 500 kalori aşağısında kalmalısın..

Özetle günlük kalori ihtiyacımızdan az aldığımız ve yaktığımız her 7000 kalori, 1 kilo vermek demek oluyor...💐💐👍

Kızlar bir yandan yemek yapıyorum bir yandan da listeyi yetiştireyim diye uğraşıyorum. F fanur yeniden bildirim yapmamış galiba.

Listeyi yapıp kaçacağım.
Hos buldum🤗🤗 guruba aldiginiz icin tesekkur ederim arkasaslar 🥰🥰 34 yaş evli 1 cocuk annesi estetisyenim antalyada yasiyorum boyum 158 ğuncel kilom 86 hedefim 60 kilo evlendigim zaman 56 kiloydum evlendikten ve cocuk olduktan sonra hizla kilo almaya basladim. Ve bu durum sagligimi ve sosyal hayatimi bitirdi. Bi cok diyet denedim basaramdim insallah bu sefer hep birlikte basaririz..takim kurallarini okudum ve kabul ediyorum
Hoşgeldin canım

İyi akşamlar herkese ☺Bugün 300 gr daha verdiğimi gördüm toplamda 1 buçuk kiloya yakın gitti buraya geldiğimden beri yani çok kısa bi sürede. Ama bugün yaprak sarması yemeyi planlıyorum ne düşünüyorsunuz bu konuda 🙈
Pirinçliyse baya dikkatli yemek lazım cnm ☺ sana öyle diyorumda ben sarmaya hiç dayanamam koca tabak dolusu yerim valla sen öyle yapma tabi sonra kaptan kafama kafama vurmasın:KK53:

Back
X