- 5 Eylül 2009
- 10.234
- 8.399
- 448
- 45
Plank ve squat önemli dediğin gibi canım çok tatlisinçok güzel hep böyle devam edelim spor önemli
birde yapmadıkların squat ve planksa aksatma bence asıl faydalı hareketler bunlar hocamız daha iyi bilir gene de![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Plank ve squat önemli dediğin gibi canım çok tatlisinçok güzel hep böyle devam edelim spor önemli
birde yapmadıkların squat ve planksa aksatma bence asıl faydalı hareketler bunlar hocamız daha iyi bilir gene de![]()
Ben de aynı durumdayım ya üç gündür böyle geçiyor kendimi çok rahatsız hissediyorumİyi günler kızlar
Oruçluyken yürüyüş yapacak halim olmuyor, iftardan sonra da hem ağırlık çöküyor, hem de fırsat bulamıyorum... ama içim de hiç rahat değil
Nasıl bi çözüm bulmalıyım bilemedim![]()
aynen bende öyleyim sporsuz diyet yapmak yemediğin o güzel yemeklere ihanetmiş gibi geliyor diyet yapıyorsak hakkını vermek lazım yazık değil mi dün bol bol yemek isteyipte yiyrmediğim sütlaca sıcak pidelere gazozlaraİyi günler kızlar
Oruçluyken yürüyüş yapacak halim olmuyor, iftardan sonra da hem ağırlık çöküyor, hem de fırsat bulamıyorum... ama içim de hiç rahat değil
iftardan 1 saat sonra sade kahve içiyorum ev kıyafetleriyle pek insan istemiyor spor yapmak kıyafet ayarladım onları giyiyorum sonra başlıyorum spor yapmaya zaten tüm gün evin içindeyiz hareket etmemiz şuan daha da önemli 15 dklık leslie videoları var bence baya iyi hemen de bitiyor toplam 20 dakikanı alırİyi günler kızlar
Orucun ilk günleri biraz böyle olmak normal ama benim fikrim iftar sonrası hafif bir yürüyüş çok iyi gelecektir
yada iftara yakın bir yürüyüş
Ben de aynı durumdayım ya üç gündür böyle geçiyor kendimi çok rahatsız hissediyorum![]()
aynen bende öyleyim sporsuz diyet yapmak yemediğin o güzel yemeklere ihanetmiş gibi geliyor diyet yapıyorsak hakkını vermek lazım yazık değil mi dün bol bol yemek isteyipte yiyrmediğim sütlaca sıcak pidelere gazozlara![]()
Fikir ve önerileriniz için çok teşekkür ediyorum kızlar... İftar menümde mantı olduğu için onun yerini önceden hazırlamak istedim ve 1 saat yürüyüş yaptım şimdi canımı dişime takarak..ilk dakkalarda zorlandım ama yürüdükçe açıldım şükür..en azından şimdi vicdanım rahatladı biraz..iftardan 1 saat sonra sade kahve içiyorum ev kıyafetleriyle pek insan istemiyor spor yapmak kıyafet ayarladım onları giyiyorum sonra başlıyorum spor yapmaya zaten tüm gün evin içindeyiz hareket etmemiz şuan daha da önemli 15 dklık leslie videoları var bence baya iyi hemen de bitiyor toplam 20 dakikanı alır![]()
Muhteşemsin yaaa :)))Haklısın, durdum artık, merak etme ciğeriimm![]()
Diz kapaktaki o ağrı dizi çalıştırıcı haraketler yapmadığından hafif hafif yaparsan azalacaktırFikir ve önerileriniz için çok teşekkür ediyorum kızlar... İftar menümde mantı olduğu için onun yerini önceden hazırlamak istedim ve 1 saat yürüyüş yaptım şimdi canımı dişime takarak..ilk dakkalarda zorlandım ama yürüdükçe açıldım şükür..en azından şimdi vicdanım rahatladı biraz..
Diz kapağımda ağrı ve robot gibi gıcırdama sesiolduğu için Leslie yapamıyorum, bi kaç kere denedim, inanılmaz zorlandım ağrılarımdan ve devam ettiremedim
mekikte de dikiş yerlerim zorlanıyo üzerinden 14 ay geçmesine rağmen ilginç bi şekilde..benim için en kolay ve sağlıklısı yürüyüş gibi gözüküyor..gündüz kızımı uyutunca yapıyorum yürüyüşümü, aslında iftardan 2-3 saat sonra yapsam daha az yorucu olur ama kızım gece 11 den önce uyumuyor. O saatten sonra da yapmaya ben erinebilirim..
Menün gayet hafif canım afiyet olsun. Yatmadan önce süt içmek kilo vermene yardımcı olur aslında diyetisyenler hep bunu öneriyorİyi akşamlar kızlar
Sabah 11.30; 2 h.yumurta
Roka,maydonoz,yeşil soğan
1 dilim peynir
Domates
Ara öğün 15.00;
Yarım muz
Yarım kivi
Yarım portakal
Filtre kahve
Akşam 17.00; 3 kepçe yalancı işkembe çorbası
1 tabak kırmızı lahana salatası
Su 2 litre
1 saat eliptik bisiklet
Acıkırsam saat 9 10 gibi bir bardak süt içerim, bi zararı olmaz demi kızlar o saatte sütün
Aa süpermiş sütü çok severim hergün içerim bıkmadanMenün gayet hafif canım afiyet olsun. Yatmadan önce süt içmek kilo vermene yardımcı olur aslında diyetisyenler hep bunu öneriyor
Afiyet olsun cnm biskrem 1 paket değildi demi cnm 1 adettiİyi aksamlarr
sahur
2 h yumurta
Domates salatalik
Peynir
1 biskrem
iftar
450 ml su+1 hurma
1 kase corba
1 tabak yesil mercimek yemegi(uzun sure yemeyecegim sondu)
2-3 kasik mantarli tavuk yemegi+4-5 kasik havuclu dereotlu sehriye pilavi tadi cook guzeldi
1 bardak ramazan serbeti
Su hedef:2 lt 2.700 u tutturamiyorum ders calisirken de iciyorum ama az surede cok su icmeye calismak insani daha kotu yapiyor
Sporu bugun daha uzun tutmak istiyorum
15 dk leslie+8 dk kol inceltme+berceste_ egzersizleri
Hos geldinHayirli olsun, hosgelmissin madem..