• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İyi akşamlar..
Dün su 2.5 lt oldu. İns. Devamı gelir böyle 🙏
Sahur
2 has. yumurta, domates, salatalık, 1 ceviz, 2 kuru kayısı, 1 dilim peynir, 5 zeytin

İftar
1 hurma, 1 bardak su

Kalan yemekleri toparladık iyi de oldu ilk defa midem tıka basa dolu olmadan kalktım masadan

2.5 kase çorba yarmalı yoğurt çorbası (abartmış olabilirim ama çok severim)
1 islim kebabi, 5 yk barbunya, çoban salata, 2 küçük lokma kepekli ekmek
1 ceviz, 1 kuru kayısı

Canım hiç spor yapmak istemiyor ama hazır midem rahatken yapicam diğer türlü çok zor oluyo tıka basa dolu mideyle..

İyi akşamlar herkese. Anladığım kadarıyla Ramazan’da herkes benim gibi canı tatlı istiyor ve her şeyi yemek istiyor 😁benim menüm
Sahur
1 haşlanmış yumurta
2 lokma pide
Domates salatalık

iftar
3 kaşık bulgur pilavı
2 tavuk şiş
Bol salata
1 dilim pide
2 3 tane sarma 🙈
1 şekerpare çay yanında

2 lt su tamamlayacağım yine ama karnım aşırı şişti çok yemekten 😭
Yarım saat yürüyüş
Afiyet olsun canım, sağlıklı ve hafif bi menü olduğu için şekerpare göze batmıyor, yürüyüş te güzel 👍

İyi akşamlar..
Sahur
2 has. yumurta, domates, salatalık, 1 ceviz, 2 kuru kayısı, 1 dilim peynir, 5 zeytin

İftar
1 hurma, 1 bardak su

Kalan yemekleri toparladık iyi de oldu ilk defa midem tıka basa dolu olmadan kalktım masadan

1 ceviz, 1 kuru kayısı

Canım hiç spor yapmak istemiyor ama hazır midem rahatken yapicam diğer türlü çok zor oluyo tıka basa dolu mideyle..
Güzel ve sağlıklı bi menü olmuş, su da 2-2.5 olmuşsa çok daha güzel..spor da varsa muhteşem..

Haklısın canım yaptığım hataların farkındayım. Dediğim gibi ramazan bana pek iyi gelmiyor ama bundan sonra toparlayacağım artık kendimi. O akşam ki ekmekler çok lezzetliydi o yüzden dayanamayıp yedim 3 tane. :olamaz::olamaz:
Kaptanım, kabataslak 1300 kalori civarındasın bugun...merak edersin diye yazdım...
Belki bilmek istersin,
1 karnıyarık 95 kalori
1 şekerpare 130 kalori
1 trileçe 300 kalori
1 orta kase cacık 60 kalori
Haşlanmış yumurta 80 kalori...

Şekerpare nın karnıyarık tan daha kalorili olması, ne kadar manidar...ya trileçenin kalorisi, yarım beyaz ekmekten bile 50 kalori fazla..:KK57:

Benim de bugun yediğim yarım dilim ağlayan pasta içime oturdu şimdi:KK43:

Ben de bugün ki coşmamdan sonra sahuru hafif geçireceğim inş.. haşlanmış yumurta, yeşil zeytin, ve hurma yerim diye düşünüyorum..
Herkese hayırlı geceler kızlar:KK3:

Tam bir saat tempolu yürüyüş yaptım kızlar. Yediğim tatlılar fitil fitil geldi burnumdan :KK70: :KK70: 4,5 km yürümüşüm. Sitenin etrafında tam 20 tur attım aralıksız. Şu an pert durumdayım. Sahuru hafif yapıp yarın da 1 saat yürürsem eğer biraz kendime gelirim herhalde :olamaz:

Kaptanım, kabataslak 1300 kalori civarındasın bugun...merak edersin diye yazdım...
Belki bilmek istersin,
1 karnıyarık 95 kalori
1 şekerpare 130 kalori
1 trileçe 300 kalori

Şekerpare nın karnıyarık tan daha kalorili olması, ne kadar manidar...ya trileçenin kalorisi, yarım beyaz ekmekten bile 50 kalori fazla..:KK57:

Tiriliçe neymiş yahu öyle şaka gibi. Ama yediğim en güzel tiriliçeydi. Eşimle pazarlık yaptık zaten tatlı konusunda. Artık haftada bir gün alacak tatlıyı. O gün de ben kendimi tutacağım artık. Mesela dün yoktu yemedim. Olmayınca yemiyorsun :KK70: :KK70: O kadar yürüdüm ancak triliçeyi yakmışım şaka gibi :işsiz::işsiz:

Kızlar normalde sahura kadar uyumuyordum ama yarın iş var maalesef. O yüzden bugün erken uyuyorum. Sahuru çok hafif geçireceğim. Yarın görüşmek üzere öpüyorum hepinizi :KK36:

Belki bilmek istersin,
1 karnıyarık 95 kalori
1 şekerpare 130 kalori
1 trileçe 300 kalori

😥

Iyi geceler kızlar herkes yazmış bende yazayım sabah 9.30
1 yumurta menemen
5 tane yeşil zeytin 2 lokma çökelek 1 çeyrek tam buğday ekmeği
Saat 2 de 1 küçük elma küçücük 😀
Akşam yemeği 6 da
2sis tavuk kiymasi 😶😶
közlenmis 1patlıcan 1 biber 1 domates
Çeyrek ekmek tam buğday ekmeği 😯
Saat 9 da bi portaportakal 😶biliyorum yememem lazım dı😶😶
3 litre su
20 dakika egzersiz (ayaklarım hala agiriyo)
10dakika romen havası 😁😁

Güzel ve sağlıklı bi menü olmuş, su da 2-2.5 olmuşsa çok daha güzel..spor da varsa muhteşem..
Evet canım şuan sporumu da yaptım. canım spor yapmak istemiyo roman oynayım en azından dedim oynadım da yarım saat ve yarım saatte kendi sporumdan yaptım süründürenden ve tamamim ben bugün suyumu icicem miss.. :KK68: :KK36:

İyi akşamlar..
Sahur

İftar
1 hurma, 1 bardak su

1 ceviz, 1 kuru kayısı

suyu çok iyi içiyorsun ben en fazla 1,5 lt
yalnız iftarda çorbada olsa epey içmişsin ben olsam onu içtikten sonra pek birşey yiyemezdim
Ama spor yapman harika nasıl buluyorsun o enerjiyi bana da versene şu enerjinden :KK54:
Cevizi çok mu seviyorsun hergün görüyorum kayısı da öyle bence onlardan biraz uzak dur uani hergün yeme

Bende diyordum Gönül nerede...🤷

Sahur

yarım kase sütlaç
Yoğurdun içine çilek doğradım
Yeşil çay

iftar

k. Mercimek çorba
3 kalem pirzola
Kuşkonmaz sote
Domates

su ancak 1,5 olur

Evet menülerin çok iyi ama suyun az kalmış canım biliyosun zaten. Sizin çocuklar falan enerjiniz kalkmıyor normal.. bende üşeniyorum ama başlayınca arkası geliyor.😊

suyu çok iyi içiyorsun ben en fazla 1,5 lt
yalnız iftarda çorbada olsa epey içmişsin ben olsam onu içtikten sonra pek birşey yiyemezdim
Ama spor yapman harika nasıl buluyorsun o enerjiyi bana da versene şu enerjinden :KK54:
Cevizi çok mu seviyorsun hergün görüyorum kayısı da öyle bence onlardan biraz uzak dur uani hergün yeme

Ceviz mutlak yemeye çalışıyorum.. kuru kayısı da tatlı yerine.. abartilmadigi sürece zararı yok aksine faydalı canım ceviz, taze badem vs.. bugün yemedim sahurda çok geldi gözüme yediklerim..

Back
X