• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bende diyordum Gönül nerede...🤷

Evet menülerin çok iyi ama suyun az kalmış canım biliyosun zaten. Sizin çocuklar falan enerjiniz kalkmıyor normal.. bende üşeniyorum ama başlayınca arkası geliyor.😊

Ceviz mutlak yemeye çalışıyorum.. kuru kayısı da tatlı yerine.. abartilmadigi sürece zararı yok aksine faydalı canım ceviz, taze badem vs.. bugün yemedim sahurda çok geldi gözüme yediklerim..
dün biraz başladım baktım çok hoplamalı gidiyor bende benim ikizleri sabitlememiştim :KK48: baktım ağzıma kadar çıkıyor yok askısı düşüyor bıraktım:KK45:
Ben cevizi çok severim kahvaltıda ekmek yemiyorsam 2,3 ceviz yerdim
Bilmem benim dikkatimi çekti çok ufak şeyler ama kalorisi belki fazladır kuru kayısının bilemiyorum ama sütlaçtan faydalı orası kesin :olamaz:
Gunaydin kizlar gelemedim 2,3 gun yogundum biraz, internet de burada biraz yavaş bu ara. Aysegul 6666 Aysegul 6666 tebrik ederim cnm seni öpüyorum süpersin :KK9:
Ben regl yüzünden biraz şişim hala ama 1,2 güne inerim, kötü beslenmedim.
özletiyorsun gel lütfen cuma günü belki de mezun olursun
:KK60:

dün biraz başladım baktım çok hoplamalı gidiyor bende benim ikizleri sabitlememiştim :KK48: baktım ağzıma kadar çıkıyor yok askısı düşüyor bıraktım:KK45:
Bilmem benim dikkatimi çekti çok ufak şeyler ama kalorisi belki fazladır kuru kayısının bilemiyorum ama sütlaçtan faydalı orası kesin :olamaz:

İkizler önemli sabitlemek lazım acayip rahatsiz ediyolar🤣
Dans ederken ve spor yaparken aynada o kadar löp löpüm ki diyorum bu yağlar nasıl gidecek acaba.. :KK35:
Bende ekmek yemiyorum ya belki psikolojiktir ceviz tok tutar mantığıyla.. kayısı da 1 adeti 25 kaloriymis canim fazlasi gerçekten tehlikeli fakat Tatlı istegimi gideriyor😌

Bugün benim doğum günüm oldum 37
Aynı zamanda evlilik yıldönümü 7. Yıl
Hoppa

Ayyy Canım benim nice sağlıklı yaşların olsun ailen ve tum sevdiklerinle ve nice nice mutlu huzurlu yıllar dilerim eşinle:KK36::KK68:

Doğum günün şerefine bugün ye iç düşünme hic birşey.. Niye yedin demeyiz yani ben demem en azından😎 🤣🤣😬😬

Çentiiik,
pardon chentiq chentiq , nerelerdesin?
Tebrik ederim canım, genelde 3. Sün:KK9::KK9:
Teşekkür ederim. Ben de şaşkınım. Bir yandan da gururlu ve mutlu oluyorum :D

Yalnız bir laf var ya hani hızlı kosan atın diye başlayan... ramazanla birlikte kilo almaya başladım ve ne yapacagimi bilmez haldeyim. :42: Yeniden 70 leri gorururum diye ödüm kopuyor....

Teşekkür ederim. Ben de şaşkınım. Bir yandan da gururlu ve mutlu oluyorum :KK70:

Yalnız bir laf var ya hani hızlı kosan atın diye başlayan... ramazanla birlikte kilo almaya başladım ve ne yapacagimi bilmez haldeyim. :KK42: Yeniden 70 leri gorururum diye ödüm kopuyor....
Ben de aynı durumdayım, dün +200 Gr görünce çok üzüldüm:olamaz:

özletiyorsun gel lütfen cuma günü belki de mezun olursun
:KK60:
Ayy hadi inşallah pek umudum yok ama.
Bugün benim doğum günüm oldum 37
Aynı zamanda evlilik yıldönümü 7. Yıl
Hoppa
Allah nice güzel doğum günleri nasip etsin eşin ve çocuklarınla cnm, ne güzel iki gün bir arada birinden birinin unutulmasına imkan yok :KK48:

Ben de aynı durumdayım, dün +200 Gr görünce çok üzüldüm:olamaz:

Ben bunun az yemeye hatta yememeye alışmayla ilgili olduğunu dusunuyorum. Hızlı verilince hızlı alınıyor mantigi. birazcık yiyincede haliyle artı görebiliyoruz..
Üzülme sen Ayşegülsün halledersin :KK19:

Nice huzurlu mutlu sağlıklı yıllara Gönülcüüm:KK9::KK9::KK9:
Evlilik yıldönümün ve doğum günün kutlu olsun:KK200:
Ayyy Canım benim nice sağlıklı yaşların olsun ailen ve tum sevdiklerinle ve nice nice mutlu huzurlu yıllar dilerim eşinle:KK36::KK68:

Doğum günün şerefine bugün ye iç düşünme hic birşey.. Niye yedin demeyiz yani ben demem en azından😎 🤣🤣😬😬
pışıkkkk yiyimde geç beni dimi:lülülü:
Doğum günün ve yıldönümün kutlu olsun canım Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah
İyiki doğdun canım musmutlu yılların olsun:)
Evlilik yıldönümün de kutlu olsunnn :KK200:
Doğumgünün ve Evlilik yildonumunuz kutlu olsun canım.Nice mutlu yillara :KK200:
Ayy hadi inşallah pek umudum yok ama.

Allah nice güzel doğum günleri nasip etsin eşin ve çocuklarınla cnm, ne güzel iki gün bir arada birinden birinin unutulmasına imkan yok :KK48:
Gonul83 Gonul83 nice senelere cnm, evlilik yıl dönümünüzde kutlu olsun daha nice nice senelere☺
Hepinize çok teşekkür ederim
Hiç görmediğin duymadığın insanların kalbinden geçen dileği iyi niyetleri hissetmek ne güzel iyi ki siz de varsınız yol arkadaşlarım
Yalnızlığıma bir nebze de olsa merhem oluyorsunuz :KK74::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:

Ben bunun az yemeye hatta yememeye alışmayla ilgili olduğunu dusunuyorum. Hızlı verilince hızlı alınıyor mantigi. birazcık yiyincede haliyle artı görebiliyoruz..
Üzülme sen Ayşegülsün halledersin :KK19:
Bende aynı fikirdeyim, dün ve bugün 1 saat yürüdüğüm halde sonuç yine aynı:cry:
İki haftadır kıtlık derecesinde az yiyordum, şimdi yine normalden az yediğimi düşünüyorum ama vücut gıdayı bulunca hemen depoladı galiba...:KK35:

Back
X