• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bende cumadan beri aynıyım ne yukarı ne aşağı
Spor yapmazsam böyle olur işte:kızgın:

Ben spor yapıyorum yediğim ortada tartıldım bugün iftardan önce ayniyim:KK42:

Kalori takibi yapıyorum almam gereken 1591 kalori, aldığım 900 falan Max. Örneğin bugün daha 600 kalori açığım var ve spor yapicam.. tartıda eksi görmedim hala.. nasıl oluyo anlamıyorum.. su da içiyorum.. 🥺

İyi akşamlar
Sabah 10.30; patatesli yumurta
1 yulaf ekmeği
Domates
Salatalık
Ara öğün 15.00; sade kahve
3 çiğ badem
1 kare bitter çikolata
Akşam 17.00; 3 kepçe kurufasulye
Epeyce bulgur pilavı:ıslık:
Turşu
Su 2.5 litre
O kadar çok bulgur pilavı yedimki 20 dakja spor yapabildim midem ağzıma geldi 🤦‍♀️

Neyseki sporun var canim

Selam kızlar
Sahur 2.00
2 haşlanmış yumurta
Çay

İftar 20.00
Yarım kaseden de az mercimek çorbası
3 tane lahmacun :oha:
1 bardak ayran
Közlenmiş acıııııı biber
Suyu 2 litre yaparım

Şimdi de çay içiyorum

Sahurda az yemişsin toplama bakınca çok gelmedi bana 3 lahmacun. 3 u 750 kalori falan. Toplamda alsan alsan 1000 dir.

Kalori takibi yapıyorum almam gereken 1591 kalori, aldığım 900 falan Max. Örneğin bugün daha 600 kalori açığım var ve spor yapicam.. tartıda eksi görmedim hala.. nasıl oluyo anlamıyorum.. su da içiyorum.. 🥺

Neyseki sporun var canim

Sahurda az yemişsin toplama bakınca çok gelmedi bana 3 lahmacun. 3 u 750 kalori falan. Toplamda alsan alsan 1000 dir.
Bu kalori takibini nasıl yapıyorsunuz uygulamadan mı?? Ya canım sahurda iki yumurta o kadar doyuruyor ki başka birşey yemeye midede yer kalmıyor yada bende öyle oluyo bilmiyorum :)

Sahur
1 haşlanmış yumurta, 1 haşlanmış patates, domates, salatalık, 5 zeytin, yarım dilim kaşar, bir dilim beyaz peynir
İftar
1 hurma, 3 tahta kaşıkla dolu yeşil mercimek yemeği yoğurtlu, patlıcan salatası
1 küçük kare dilim kadayıflı muhallebi tatlısı

Birazdan spor yapip dans edicem. 🙄 Suyumu 2 lt tamamlicam

Selam kızlar :KK200: Menümü yazayım geçmişi sonra okurum.

Sahur
1,5 tam buğday ekmeği arası karışık tost (Toplam 3 dilim tam buğday ekmeği)
2 bardak şekersiz çay

İftar
1 kase tarhana çorbası
1 tane karnıyarık
3 çatal salata, 1 kase cacık
Küçük bir parça pide

2 lt su içmeye çalışacağım. Spor henüz yok ama yine dünkü gibi 1 saat tempolu yürüyeceğim.

Bu kalori takibini nasıl yapıyorsunuz uygulamadan mı?? Ya canım sahurda iki yumurta o kadar doyuruyor ki başka birşey yemeye midede yer kalmıyor yada bende öyle oluyo bilmiyorum :)

Evet Ayşegül den düştü aklıma benimde daha öncelerde de denemiştim de yazmaya erinmistim. Uygulama indirdim. Bilgilerini girince zaten günlük kalori ihtiyacını gosteriyor. Yediklerini sisteme giriyorsun o kalorilerini gösteriyor.

2 yumurta yeterde ben tek başına yiyemiyorum mutlaka yanında biseyler olucak.

Sahur
2 bardak şekersiz çay

İftar
1 kase tarhana çorbası
1 tane karnıyarık
Küçük bir parça pide

2 lt su içmeye çalışacağım. Spor henüz yok ama yine dünkü gibi 1 saat tempolu yürüyeceğim.

Sahurda tost, ekmek yemesen iyi olur demek isterim ama çalıştığın için gün boyu belki zor senin için haricinde güzel olmuş kaptanım 😘

Sahurda tost, ekmek yemesen iyi olur demek isterim ama çalıştığın için gün boyu belki zor senin için haricinde güzel olmuş kaptanım 😘

Canım ben normalde haşlanmış yumurta yiyecektim ama sahuru eşim hazırladığı için yumurta kaynatmayı unutmuş. Ben de gözüm yarı açık yarı kapalı kalkıp yedim. Biraz mecburiyetten oldu. Bugün daha hafif tutacağım. Dünkü tatlıların acısını çıkartmam lazım kendimden.

kızlar ben de tartılma hastalığı var!haftada bir tartılayım diye kendime söz veriyorum ama oğluşumu kreşe gönderir göndermez aç karnına kendimi baskülde buluyorum:))sizce bu doğru mudur?en güzeli diyetteyken haftada bir tartılmak derler ama gel de bana anlat.
ya bana cokta kötu birseymis gibi gwlmiyor aksine ben uzun zaman tartilmayinca daha cok yiyorum bence kotu birsey degil ne yedigini gosteriyor bi yerde Hoppa

Sahur
1 haşlanmış yumurta, 1 haşlanmış patates, domates, salatalık, 5 zeytin, yarım dilim kaşar, bir dilim beyaz peynir
İftar
1 hurma, 3 tahta kaşıkla dolu yeşil mercimek yemeği yoğurtlu, patlıcan salatası
1 küçük kare dilim kadayıflı muhallebi tatlısı

Birazdan spor yapip dans edicem. 🙄 Suyumu 2 lt tamamlicam
Cok iyi gidiyosun valla bu hafta en az 2 kilo veririsin bu gidisle 🤗

İyi akşamlar
1 yulaf ekmeği
Domates
Salatalık
3 çiğ badem
1 kare bitter çikolata
Turşu
Su 2.5 litre
O kadar çok bulgur pilavı yedimki 20 dakja spor yapabildim midem ağzıma geldi 🤦‍♀️
hepsi de sende su tutar şimdi kurufasulye pilav turşu maşallah ama su içmen çok iyi Cuma’ya kadar dikkat et bence gecede patates var umarım az etmişsindir
Selam kızlar
Sahur 2.00
2 haşlanmış yumurta
Çay

İftar 20.00
Yarım kaseden de az mercimek çorbası
3 tane lahmacun :oha:
1 bardak ayran
Közlenmiş acıııııı biber
Suyu 2 litre yaparım

Şimdi de çay içiyorum
madem lahmacun yiyeceksin ne diye çorbayı içersin hemde 3 tane ben 2 taneden fazla birşey yiyemeDim heralde bazılarını görüyorum iftarda epey yiyorsunuz ben hemen doyuyorum ve korkuyorum çok yüklenirsem midem falan kötü olur diye
Yok nenemin burnu hemde en az 2 kilo onda o potansiyel yok cıks veremez marbling marbling :63::KK12::lülülü:

Dur emosum Gonul83 Gonul83 cugumun yanında öyle şeyler söyleme 🤣🤣
yok anam nerdee 2 kilo hemde.. gram oynamamış onca cabama rağmen

Sahur

küçük kase çilek
Bir kase sütlaç
Bir avuç Antep fıstığı

iftar
1 tabak taze fasülye
Kaşar peynirli salata
Biraz közpatlıcan biber ezme

Su 1,5 olacak
Spor yine yok

Tüü.. yazıklar olsun.. insan kendi doğum günün de bari yer, onu geçtim insan evlilik yıldönümü hatrına yer... :KK62:

Sahur =yarim yufka ekmek + yarim kase sütlaç + 1 haslanmis yumurta 5 zeytin yedim iftar = yarim kase mercimek corbasi + bir tabak salata + 3 tane tavuk kanat+ 5 tane sarma yedim gunluk bir bucuk litre su iciyorum
Emosum kalori takibi yap sende önceden yapiyodun ya.. çok iyi oluyo 👍🏻

Hee kız saka bı yana gerçekten yok 😭😭😭
Evet Ayşegül den düştü aklıma benimde daha öncelerde de denemiştim de yazmaya erinmistim. Uygulama indirdim. Bilgilerini girince zaten günlük kalori ihtiyacını gosteriyor. Yediklerini sisteme giriyorsun o kalorilerini gösteriyor.

2 yumurta yeterde ben tek başına yiyemiyorum mutlaka yanında biseyler olucak.
Fatsecret mi indirdigin uygulama

Neyseki sporun var canim

Kalori hesabı candır... sevindim yapmana..ama bazen vücutta ödem şiş vs olabiliyor, bazen biz biraz eksik hesaplıyoruz, size şimdi ilginç gelecek ama bu dijital tartılar bazen bi rakamda takılıyo 3-4 gün, pes etmezsek bi anda hepsini birden düşüyo..ben defalarca yaşadım..şuan bende ilginç bi şekilde hala artıdayım günlük kalori ihtiyacımın altında yememe ve 1 saat yürüyüş yapmama rağmen..ama 2 haftalık bi maratondan sonra vücudum dinlenip kendine gelmeye çalışıyo sanırım..:KK48:ama moral bozmak yok, aynen devam kalori hesabına diyorum..

Ben diyetkolik diye bi uygulamadan yapıyorum, TLF indirdim..yapa yapa ezberledim çoğunu aklımdan yapmaya başladım :KK48:

İyi akşamlar
1 yulaf ekmeği
Domates
Salatalık
3 çiğ badem
1 kare bitter çikolata
Turşu
Su 2.5 litre
Oysa gün boyu ne kadar dikkat etmişsiniz tam süper diyecektim 😊

Sahur
2 bardak şekersiz çay

İftar
1 kase tarhana çorbası
1 tane karnıyarık
Küçük bir parça pide

Süpersin canım, 650 kaloridesin tahmini, 1 saat yürüyüş le 350-400 kalori yakıp, bugun 250 Gr a yakın kilo verebilirsiin :KK9:
1.ler sayfasındaki yorumun için çok teşekkür ederim canım, asıl iyi ki ben seni tanımışım..:KK36::KK52::KK200:

Back
X