• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Fatsecret mi indirdigin uygulama

Yazıo diye bi uygulama fatsecretten daha kullanışlı geldi. Egzersiz ekleyebiliyosun, su var.

Süpersin canım, 650 kaloridesin tahmini, 1 saat yürüyüş le 350-400 kalori yakıp, bugun 250 Gr a yakın kilo verebilirsiin :KK9:
1.ler sayfasındaki yorumun için çok teşekkür ederim canım, asıl iyi ki ben seni tanımışım..:KK36::KK52::KK200:

Ayy keşke linkini koysanizda bizde okusak.. ne tembelim demi.. merak ettim buradan çıkınca okuyacağım❤

İyi akşamlar herkese benim bugünkü menüm :
Sahur

Domates salatalık
Karanfil çayı üzeri zerdaçallı yoğurt (hepsi yağ yapabilmek için 🙈)

İftar

1 orta boy ev yapımı hamburger
3 fırında körili elma dilim patates
1 bardak ayran

1 fırın sütlaç yememek için zor tuttum kendimi ama yedim 😔
Şimdi kayısı çayı içiyorum
1 lt su ancak içebildim

Yemesen iyi olurdu diyebileceğim birşey yok canım sen biliyosun ama zerdeçallı yoğurt insanlık suçudur.. eziyettir... Bunu bilir bunu söylerim🤢

Kızlar menümü de atayım ancak fırsat bulabildim

Sahur
1 haşlanmış yumurta, 1 lokma ekmek, 3 yeşil zeytin, 3 hurma

İftar
Yarım kase mercimek çorbası
13 tane lahana sarması(tamamen bulgurlu):KK43:
Çeyreğin yarısı ev yufkası
1 bardak ev yapımı limonata
1 tatlı kaşığı pasta kırıntısı

Biraz öncede biraz erik, çilek, yenidünya yedim..
Sahura iyi başlamıştım ama iftarda sarmayı abarttım, pişmanım:oops:

2.5 litre su, 1 saat yürüyüş..
Bu kadar yemeye yürüyüş ne yapsın:kızgın:

Vallahi bana da çok gelmedi canım sahurun hafif

ne doğumgünümmm ne evlilik yıldönümüm kutlandı bırak pasta börek yemeyi herhangi bir gün bizim için yani zaten eşim evde yok inşaatta birkaç gün sonra gelir :KK61: biz pek o özel günleri kutlamıyoruz hediye falansa başka günlerde çok jesti olmuştur yalan değil

bakma şaka yapıyorum gerçekten verirsin menülerin fena değil suyun sporun bana göre çok çok iyi İnan ki verirsin :KK19:

Yoo menün kötü değil su spor çok iyi
13 tane sarma nedir ki çerez niyetine yerim ben onu
Olsun huzurunuz yerinde olsunda kutlansa nolur kutlanmasa ne olur:KK19:zamanında çok kutlamış, kutlanmis sonunda herşeyin boş olduğunu ve gerçekten hic birseyin öneminin olmadığını görmüş biri olarak söylüyorum canim:KK51:

Slm arkadaslar ne tur diyetler uyguliyosunuz acaba

Hoşgeldin canım. Ebru ben. Şuan bende kalori hesabı yapıyorum.

Porsiyon ayarlaması yapiyosun ben sabah leslie yapıyorum 30 dk sonra karin ve bacak inceltici hareket yapıyorum elma kuru 1.5 lt su iftardan sonra bida leslie 30 dk

Su biraz az kalmış ama sporlar güzel.. keşke 2 ye tamamlayabilsen.

Sporumu tamamlayabilidim şükür. 40 dk dans ettim roman, horon. Sonrada düz, iç bacak, bide tekli den 15X3 er set squat yaptim
Suyumu 2 ye tamamlıyorum az kaldı. Aslı varsa kalori cetveli doğruysa sporları da kendi düşüyor zaten 500 kalori almış gozukuyorum daha 1000 kalori açığım var. Hadi 🙏🙏

Vayy bee çok gurur verici tekrar tebrik ediyorum canim:KK68: :KK36:

13. Takım seninle gurur duyuyorr diye oraya yazacaktım neredeyse uygun olmaz diye yazmadim:rolleyes:

Vayy bee çok gurur verici tekrar tebrik ediyorum canim:KK68: :KK36:

13. Takım seninle gurur duyuyorr diye oraya yazacaktım neredeyse uygun olmaz diye yazmadim:rolleyes:
Ay canım ,çook teşekkür ederim :KK200:
Çok mutlu oldum, altta isimlerinizi görünce
Ben de sayfanın linkini buraya nasıl taşıyacağımı düşünüyordum, hay eline sağlık .👍

Günaydın uykucular :KK48::KK48::KK48:

Siz evde uyurken ben çalışıyorum :işsiz::KK53::KK53:

Ve iki gündür resmen şok yaşıyorum. Çok kalabalık hastaneler. Acaba bilmediğim kaçırdığım bir şey mi var çözemedim. Tam rakamlar azalmaya başlamışken böyle giderse yine artacak. İnsanlarda büyü bir rahatlama var ve bu hiç iyiye alamet değil.

Ve iki gündür resmen şok yaşıyorum. Çok kalabalık hastaneler. Acaba bilmediğim kaçırdığım bir şey mi var çözemedim. Tam rakamlar azalmaya başlamışken böyle giderse yine artacak. İnsanlarda büyü bir rahatlama var ve bu hiç iyiye alamet değil.
Günaydın kaptanım.Bazen diyorum rakamların açıklanması acaba kötü mü oldu.Insanlar iyiye gidiyo diyip cok rahat davranıyorlar.

Günaydın kaptanım.Bazen diyorum rakamların açıklanması acaba kötü mü oldu.Insanlar iyiye gidiyo diyip cok rahat davranıyorlar.

Aynen söylediğin gibi canım. Hastalık azalıyor diye rahatlıyorlar ama bu doğru bişey değil özellikle bu hastalıkta.

Kolay gelsin kaptan bence insanlarda rahatlama oldu ki iyi bir durum değil tam azalırken vakalar tekrar artacak:(

Kesinlikle iyi bir etki yaratmıyor bizim millette. Görümcem izmitte kalkmış diyor ki bayramda size gelelim çok özledik çocukları eşim de kurbana mı geleceksiniz diye takıldı yok ramazana baksana sayılara diye bize onu atıyor şaka gibi. Hayat hemen normale dönecek sanıyorlar

Kesinlikle iyi bir etki yaratmıyor bizim millette. Görümcem izmitte kalkmış diyor ki bayramda size gelelim çok özledik çocukları eşim de kurbana mı geleceksiniz diye takıldı yok ramazana baksana sayılara diye bize onu atıyor şaka gibi. Hayat hemen normale dönecek sanıyorlar
Sayilar Düşüyo diyip dışarı döküldü insanlar bi de avmler açılsın diyolar.Kimse yasak falan dinlemez ozaman.Ya kimse farkında değil çok hafife alıyorlar herşeyi.

İki gündür akşamları sitenin bahçesindeki kamelya da kadınları görüyorum. Oturmuşlar sohbet ediyorlar. Nasıl sinirleniyorum anlatamam. Çok cahil bir milletmişiz onu anladım gerçekten. Okumayla da bu cahilliğin hiç alakası yokmuş. Zaten Avrupa örneğinde de görmüştük bu durumu. Acaba nerede eksiklik var onu çok merak ediyorum? Siz ne dersiniz?

Sayilar Düşüyo diyip dışarı döküldü insanlar bi de avmler açılsın diyolar.Kimse yasak falan dinlemez ozaman.Ya kimse farkında değil çok hafife alıyorlar herşeyi.

11 Mayısta açılacak diye duydum. Hatta bizim buradaki avm de magazanın birisi açmış. Çok ilginç çok cidden.

İki gündür akşamları sitenin bahçesindeki kamelya da kadınları görüyorum. Oturmuşlar sohbet ediyorlar. Nasıl sinirleniyorum anlatamam. Çok cahil bir milletmişiz onu anladım gerçekten. Okumayla da bu cahilliğin hiç alakası yokmuş. Zaten Avrupa örneğinde de görmüştük bu durumu. Acaba nerede eksiklik var onu çok merak ediyorum? Siz ne dersiniz?
Burdada öyle.Pazar günü bile bahçede insanlar.Hala çocuklarını dışarı çıkaranlar var ya.Onlara virüs bulaşmıyormuş diyen teyzeleri mi ararsın.Bak sayılar düşüyo aman azıcık rahatlayalım diyenlerimi.

Yarın sabah kardeşim doğum yapcak özel bi hastanede.Canim ya aklım onda.Napacagim diye dusunmekten kafayı yicem.

Benim arkadaşımın kardeşi de yeni doğum yaptı. Kimse gidemedi yanına. Cidden zor bir durum. Allah yardımcısı olsun inşallah sağlıklı sıhhatli bir şekilde atlatır bu dönemi :dua::dua:

Back
X